• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال انگلیسی

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
نه ، پس تو جریان عکس رو متوجه نشدی ، میگم یه تمرینی بود که عکسشم آپلود کردم . یه پیامی نیشون می ده که مثلا میگه today is saturday و سه تاریخ های لایت شده بهت نشون می ده ، باید تشخیص بدی که این جمله مربوط به کدوم شکل هستش ! (( منم فکر کردم منظور تو از پست اینکه اگه مشخص بشه امروز چه روزی هست میشه به این سوال جواب داد ))

اینکه میخوام لهجه امریکایی یاد بگیرم دلیلش اینکه : تا جایی که شنیدم املای امریکایی راحت تر از بریتانیایی هست ، غیر از یک نفر بقیه توصیه کردن امریکایی یاد بگیرم! تو سایتهای ایرانی منابع امریکایی بیشتر هست و فیلم های امریکایی بیشتره تا بریتانیایی ، بعدش هم قصدم مهاجرت به آمریکاست : دی

پی نوشت : اون یک نفر می گفت امریکن زبان لات مدلیه : دی

این دید منفی نسبت به لهجه بریتیش بیشتر بخاطر فیلم های آمریکایی ، همه فکر میکنن آدم حسابی ها با لهجه آمریکایی حرف میزنن. در صورتی که لهجه بریتیش همه جای دنیا باکلاس تر حساب میشه ( حتی بین خود آمریکایی ها که در ظاهر مسخره میکنن ) خلاصه ضرب المثلی هست که میگه : if I had British accent, I would never stop talking.

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
شما لهجه رو از هیچ کلاسی نمی تونی یاد بگیری. مدرسه که طرف نمی دونه چی می گه ؛ نصف بریتیش ، نصف امریکین و بعضی جاهام آیریش می زنه. این موضوع توی موسسات هم به صورت کمتر موجوده ( البته اساتید خوب هم وجود دارند ) بهترین کار استفاده از منابع اون کشور مورد نظر هست. امریکن برای این بیشتر در ایران مرسوم هست که فرهنگ ایران به شدت تحت تاثیر فرهنگ آمریکایی هست ( الان حوصله توضیح ندارم ؛ اما فقط این که ما بسیار بسیار زندگیمون شبیه و تحت تاثیر آمریکایی ها هست ) و همینطور بدلیل وجود منابعی مثل دسترسی به فیلم های هالیوودی ؛ لهجه امریکن مرسوم تره برای همین توی این وضعیت یادگیری لهجه بریتیش بسیار سخت تره.

+ بله ، در پیرو تایید صحبت های دوست عزیز MasoudM ، لهجه ی بریتیش حتی به شدت با کلاس تر و مودبانه تر از لهجه آمریکن هست. + درباره املا خیر ؛ یه سری فرق ها مخصوصا در برخورد با کلمه O و U وجود داره ؛ اما به صورت کلی خیلی زیاد نیست و مطمئن باش هیچ مشکلی نیست و اگه تنها بازدارنده تو از لهجه بریتیش این بوده که برو یاد بگیر. خلاصه ؛ میل خودته با چه لهجه ای کار کنی.

+ خودم American کار کردم.

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
دارم PDF نصرت رو میخونم . بعضی جملاتش احساس می کنم اشتباهه مثلا"
Do you know where my son is?
مگه نباید مث پایین نوشته بشه

Do you know where is my son ?

سلام چون در مورد متافیزیک نوشته بودی خوش امد جوابت را بدم
جمله اول 100 درصد صحیح هست بخاطر اینکه وقتی کلمات پرسشی وسط جمله قرار میگیرند دیگه کلمه پرسشی محسوب نمیشه بلکه کلمه ربطی هست که داره دو جمله را بهم ربط میده
مثل کلمه و خودمان که دو جمله را بهم ربط میدیم پس بعد از ان فاعل قرار میگیره نه فعل

بالا