• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد آهن رباي دائم

yektaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها تروخدا یکی بم جواب بده اگه می شه به ایمیلم جواب دید چون ممکنه زیاد به اینجا سر نزنم
آیا انرژی بین دو آهن ربا همیشگیه؟
منظورم اینه که آیا این انرژی رو م تونی به عنوان یک انرژی نا محدود تلقی کنیم؟
و مثلا اگه 2 تا آهن ربا رو به فاصله 2 سنتی متر از هم روی تو تخته وصل کنیم به طوری که دافعه ی شدیدی بینشون باشه اما این دافعه به علت چسبیدن آهن ربا به سطحی که نمیتونن از روش تکون بخورن نتونه اون 2 آهن ربا رو تکون بده آیا این دافعه همیشگیه

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
بسته به جنس آهن ربا بعد از مدتي اين دافعه ضعيف تر مي شه.

اگر در آينده قصد داريد در انجمن هاي اين فروم پست بديد، لطفا از عنوان مشخص و مرتبط با سوالتون استفاده كنيد و فقط يك جا سوالتون رو مطرح كنيد. تصور كنيد يه روز بيايد و ببينيد عنوان همه تاپيك ها يا "خيلي مهم، تو رو خدا كمك كنيد" هست، يا "فوري، جون مادرتون كمك كنيد."

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
آهنربا بر اثر قرار گرفتن منظم دوقطبی‌های مغناطیسی در یک خط بوجود میاد. حالا هر عاملی که این نظم را بهم بریزه باعث تضعیف و از بین رفتن خاصیت آهنربایی میشه. مثل میدان مغناطیسی زمین یا مجاورت در برابر یک آهنربای دیگه یا عبور از یک سیملوله حامل جریان متناوب.

رشاهی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگر منظور تون به طور تئوریک هست بله دائما اوندو همدیگر رو دفع میکنن و مجموع کنشهای انرژیک دوجسم برابره پس تا ابد همدیگرو دفع میکنن
اما همونطور که دوست عزیزمون قبل توضیح دادن از لحاظ تجربی خیر دائمی نبوده وبه مرور میدانها به دلائل مختلف تضعیف میشن و زمانیکه نیروی جاذبه بیشتر از نیروی دافعه بین دو آهنربا باشه اوندو سقوط میکنن
من به شخصه به خاطر یه تحقیق این خاصیت آهنربایی رو عملا آزمایش کردم که هر دو جواب صحیح هستند و درتناقض نیستند

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
سلام
اگر منظور تون به طور تئوریک هست بله دائما اوندو همدیگر رو دفع میکنن و مجموع کنشهای انرژیک دوجسم برابره پس تا ابد همدیگرو دفع میکنن
اما همونطور که دوست عزیزمون قبل توضیح دادن از لحاظ تجربی خیر دائمی نبوده وبه مرور میدانها به دلائل مختلف تضعیف میشن و زمانیکه نیروی جاذبه بیشتر از نیروی دافعه بین دو آهنربا باشه اوندو سقوط میکنن
من به شخصه به خاطر یه تحقیق این خاصیت آهنربایی رو عملا آزمایش کردم که هر دو جواب صحیح هستند و درتناقض نیستند

شما چه علاقه ای به نبش قبر دارید؟ از فعالیت توی این انجمن ها استقبال می کنم، اما اگر جدا قصدتون کمک هست، یه نگاهی به تاریخ این سوال ها بکتید، حالا تازه اگر جوابی بهش داده نشده بود هم مهم نبود، اما جواب داده شده، رفته.

بالا