• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد ارسال ايميل دسته جمعي

سياست

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mynobar :
بله . با کمال میل :
برنامه Atomic Mail Sender

http://www.amailsender.com/massmailer
با تشكر از شما
اين نرم افزار از لحاظ قيمت ، بنظرم گران است ($79.85) و بدون خريد هم استفاده از همه امكانات آن ممكن نيست اگر ممكن است چنانچه نرم افزار رايگان يا قيمت ارزانتري در اينزمينه سراغ داريد معرفي فرمائيد. با سپاس مجدد

Sherpa

Registered User
لایک‌ها
92
به نقل از adnan :
روی سیستم خودتان که فرستنده خودتان بودید ، می توانید bcc ها را ببینید . شخص گیرنده به هیچ عنوان و با هر نرم افزاری نمی تونه بفهمه که این ایمیل به چه کسانی ارسال شده است !

دوست عزيز به نكته جالبي اشاره كردي .

با تشكر

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از سياست :
با تشكر از شما
اين نرم افزار از لحاظ قيمت ، بنظرم گران است ($79.85) و بدون خريد هم استفاده از همه امكانات آن ممكن نيست اگر ممكن است چنانچه نرم افزار رايگان يا قيمت ارزانتري در اينزمينه سراغ داريد معرفي فرمائيد. با سپاس مجدد
مگه داداش حبیبت مرده که اینطور غصه بخوری دلبندم ؟
من این برنامه رو به همراه کرکش برات آپلود کردم ،
میتونی برش داری :
کد:
[COLOR=DarkGreen]http://porsman.persiangig.com/for_forums/ams_290.rar[/COLOR]

سياست

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mynobar :
مگه داداش حبیبت مرده که اینطور غصه بخوری دلبندم ؟
من این برنامه رو به همراه کرکش برات آپلود کردم ،
میتونی برش داری :
کد:
[COLOR=darkgreen]http://porsman.persiangig.com/for_forums/ams_290.rar[/COLOR]
از لطف جنابعالي سپاسگزارم ولي يك مشكل :
نرم افزار نسخه 2.90 را نصب كردم و بصورت تست يك ايميل براي دو سه ايميل آزمايشي فرستادم ولي همه آنها بصورت اسپم شناخته شده و در ياهو به قسمت Bulk و در جي ميل به قسمت Spam رفت و هيچيك در صندوق اينباكس نبود در حاليكه آخرين نسخه نرم افزار (3.04) اين مشكل را ندارد و تمامي ايميلها در اينباكس ميرود حال براي رفع اين غصه چه كنيم ؟ :D .

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از سياست :
نرم افزار نسخه 2.90 را نصب كردم و بصورت تست يك ايميل براي دو سه ايميل آزمايشي فرستادم ولي همه آنها بصورت اسپم شناخته شده و در ياهو به قسمت Bulk و در جي ميل به قسمت Spam رفت و هيچيك در صندوق اينباكس نبود در حاليكه آخرين نسخه نرم افزار (3.04) اين مشكل را ندارد و تمامي ايميلها در اينباكس ميرود حال براي رفع اين غصه چه كنيم ؟ :D .
فکر نکنم ربطی به برنامه داشته باشه !

بستگی به تنظیمات SMTP شما و IP ارسال کننده داره !

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
نرم افزار نسخه 2.90 را نصب كردم و بصورت تست يك ايميل براي دو سه ايميل آزمايشي فرستادم ولي همه آنها بصورت اسپم شناخته شده و در ياهو به قسمت Bulk و در جي ميل به قسمت Spam رفت و هيچيك در صندوق اينباكس نبود در حاليكه آخرين نسخه نرم افزار (3.04) اين مشكل را ندارد و تمامي ايميلها در اينباكس ميرود حال براي رفع اين غصه چه كنيم
پس با این حساب باید کرک این نسخه از برنامه را پیدا کنیم.

بستگی به تنظیمات SMTP شما و IP ارسال کننده داره
مطمئنی ؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از mynobar :

مطمئنی ؟
.الله الان من با همین برنامه شما چک کردم و ایمیل ها به bulk نرفت !

ولی برام جالبه که به بعضی ایمیل ها ارسال نمی کنه ! مثل به یکی از ایمیل های یاهو م ارسال نکرد . چرا ؟

سياست

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mynobar :
سپاس مجدد
72.gif

به نقل از adnan :

بستگی به تنظیمات SMTP شما و IP ارسال کننده داره !

شما تنظیمات SMTP و IP ارسال کننده را چگونه تنظيم كرديد ؟
چون نسخه 2.90 بعد از نصب و اجراي برنامه ، شما را به صفحه اي هدايت و تقاضا ميكند كه در قسمت تنظيمات آي پي و مشخصات خاصي را كه خودش نوشته ، وارد كنيم ولي نسخه جديد بطور خودكار اين تنظيمات را انجام ميدهد .

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
خب شما روی اتوماتیک گذاشتید ! نمی توانید IP دیگری بدهید . بهرحال با ISP ایمیل داده اید که ایمیل هایتان به Bulk میره .

البته یک عامل دیگر هم می تونه داشته باشه ! شاید آدرس فرستنده را درست بدهید به bulk نره !!! من آدرس فرستنده را درست دادم .

راستی ! بنظر شما سرعت این اسکریپت خیلی پایین نیست !!؟؟؟
هم خود outlook express سریعتر می فرسته !!!

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
ضمنا یک مشکل دیگر اینکه من وقتی نرم افزار را کرک می کنم از حالت trial به fully licence تبدیل میشه ولی برای ارسال همچنان همان محدودیت 50 تا را داره ! شما این مشکل را ندارید ؟

sQuantum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mynobar :
این جمله از نظر نگارشی کمی مشکل دارد.
24.gif

ولی من که اینو نگفتم .
21.gif

:D حق با شماست این حرف اشتباه هست . به خواتر اینکه داشتم متلب یک انجم اقتصادی رو با دقت میخواندم 6 دانگ فکرم انجا بود حرفی که میخواستم تو انجا بنویسم اینجا نوشتم!

سياست

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از adnan :
ضمنا یک مشکل دیگر اینکه من وقتی نرم افزار را کرک می کنم از حالت trial به fully licence تبدیل میشه ولی برای ارسال همچنان همان محدودیت 50 تا را داره ! شما این مشکل را ندارید ؟
اين نرم افزار كرك شده براي من هم همينطور بود ولي بخاطر اينكه امكاناتش مانند نسخه جديد نيست كلا حذفش كردم . نسخه جديد هم حداكثر براي 50 نفر ارسال ميكند البته در حالت آزمايشي.

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
نرم افزارهای مشابه زیاد هستند ، ولی مثل اینکه ظاهرا بیشتر این برنامه ها ، ایمیل را به قسمت بالک میفرستند که زیاد خوشایند نیست.

بالا