ادرس سایت رو بدین
ببینید شما اگر یک سایت بزنی که ایرانی ها بیشتر طرفدارت بشن در نتیجه رتبه ایرانت بهتر هست نسبت به رغیبیک سوال در مورد الکسا داشتم
چرا یه سایت ایرانی رتبه الکسا جهانیش 2 برابر بهتر از من هستش اما رتبه ایرانش 2 برابر بالاتر من هستش
مگر رابطه مستقیم بین رنک جهانی و ایران نیستش در صورتیکه وب سایت فارسی باشه ؟
میشه رابطه رنک ایران و جهانی رو توضیح بدین ...ممنون
اما هنوز الکسا مهم هست فقط کمرنگ تر شده واقعا نمیدونم چرا اما من قبولش دارم ....دوست من الکسا رابطه مستقیم با تعداد کسانی که تولبارش رو نصب کردن داره
این روزا که همه سایت ها دارن به سمت استفاده از ajax میرن هم باعث میشه pageview کمتر بشه (به دلیل اینکه نیازی نیست کل صفحه رفرش بشه)
مثلا همین periantools از زمانی که به زنفور تغییر کرده الکساش افت کرده، معنیش این نیست که سایت افت کرده یا بازدیدش کم شده به دلیل استفاده زیاد زنفورو از ajax تعداد pageview کاهش داشته
مقایسه ایی که احسان از زمان تغییر زنفورو به vb گذاشته کاملا گویاست
در آخر اینو عرض کردم الکسا اینروزا دیگه اصلا اهمیتی نداره، تولبارش خیلی مشکل داره اکثر استفاده کننده ها بعد از مدتی پاکش می کنن
حرف من نیست عزیز، از آدمای حرفه ایی سوال بپرسی همه بهت میگن وقت گذاشتن روی الکسا فقط اتلاف سرمایه اساما هنوز الکسا مهم هست فقط کمرنگ تر شده واقعا نمیدونم چرا اما من قبولش دارم ....
اره واقعا درسته اگر از همون اول فقط به فکر الکسا باشیم و برای اون تلاش کنیم به نتیجه نمیرسیم.الان مهم ترین چیز در وبمستری مطالب اختصاصی هست واقعا همین طور هم هست بعد از این چیز ها باید به فکر الکسا بود .....حرف من نیست عزیز، از آدمای حرفه ایی سوال بپرسی همه بهت میگن وقت گذاشتن روی الکسا فقط اتلاف سرمایه اس
البته حق دارید فضای وب فارسی باعث شده الکسا رو از مهمترین فاکتورها حساب کنید
فرمول خیلی ساده اس "محتوای خوب + فعالیت مستمر = موفقیت"
این همه سایت های که هر روز مثل قارچ سبز میشن با خرید بک لینک میان بالا بعد پاپ آپ میگیرن که الکسا بیاد پایین بعد از 3/4 ماه هم میان سایت رو اینجا تاپیک می کنن بعد از چند ماهم کلا نابود میشه میره چون خشت اول کج گذاشته شده