• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد الکسا

amir2100

Registered User
لایک‌ها
20
یعنی اصلا مهم نیست الکسا ؟!!

Film_iran

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
483
با سلام هزاران هزار سایت داریم ممکن یه روز تو یه جایگاه باشید یه روز دیگه هم جایگاه دیگه باید صبر داشته باشید در ضمن الکسا زیاد مهم نیست !! شما رو آمار بازدید تمرکز کن موفق باشید

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
منم با نظر دوست خوبم موافقم .ولی وقتی رو بازدید انجام بدین خودکار رتبه الکسا هم پایین میاد

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
یک سوال در مورد الکسا داشتم

چرا یه سایت ایرانی رتبه الکسا جهانیش 2 برابر بهتر از من هستش اما رتبه ایرانش 2 برابر بالاتر من هستش

مگر رابطه مستقیم بین رنک جهانی و ایران نیستش در صورتیکه وب سایت فارسی باشه ؟

میشه رابطه رنک ایران و جهانی رو توضیح بدین ...ممنون
ببینید شما اگر یک سایت بزنی که ایرانی ها بیشتر طرفدارت بشن در نتیجه رتبه ایرانت بهتر هست نسبت به رغیب
اگر رغیب سایتی بزنه که ایرانی ها زیاد رغبت نداشته باشند ولی غیر ایرانی رغبت بیشتری بهش داشته باشه مسلما رتبه ایرانش کمتر از شماست ولی رتبه جهانیش بهتر هست، مثلا یک سایت در مورد زبان تاجیک بزنه و مخاطبان فارسی زبان غیر ایرانی زیاد برن تو سایتش

در سایتهای امریکا این مسئله بیشتر مشهوده! مثلا امریکایی ها کمتر استقبال می کنند ولی سایر مردم لاتین دنیا بیشتر استقبال می کنن لذا رتبه سایت تو امریکا مثلا شده 20 الکسا ولی تو دنیا شده 8 الکسا

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
دوست من الکسا رابطه مستقیم با تعداد کسانی که تولبارش رو نصب کردن داره
این روزا که همه سایت ها دارن به سمت استفاده از ajax میرن هم باعث میشه pageview کمتر بشه (به دلیل اینکه نیازی نیست کل صفحه رفرش بشه)
مثلا همین periantools از زمانی که به زنفور تغییر کرده الکساش افت کرده، معنیش این نیست که سایت افت کرده یا بازدیدش کم شده به دلیل استفاده زیاد زنفورو از ajax تعداد pageview کاهش داشته
مقایسه ایی که احسان از زمان تغییر زنفورو به vb گذاشته کاملا گویاست
در آخر اینو عرض کردم الکسا اینروزا دیگه اصلا اهمیتی نداره، تولبارش خیلی مشکل داره اکثر استفاده کننده ها بعد از مدتی پاکش می کنن

mohammad_r03

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
215
دوست من الکسا رابطه مستقیم با تعداد کسانی که تولبارش رو نصب کردن داره
این روزا که همه سایت ها دارن به سمت استفاده از ajax میرن هم باعث میشه pageview کمتر بشه (به دلیل اینکه نیازی نیست کل صفحه رفرش بشه)
مثلا همین periantools از زمانی که به زنفور تغییر کرده الکساش افت کرده، معنیش این نیست که سایت افت کرده یا بازدیدش کم شده به دلیل استفاده زیاد زنفورو از ajax تعداد pageview کاهش داشته
مقایسه ایی که احسان از زمان تغییر زنفورو به vb گذاشته کاملا گویاست
در آخر اینو عرض کردم الکسا اینروزا دیگه اصلا اهمیتی نداره، تولبارش خیلی مشکل داره اکثر استفاده کننده ها بعد از مدتی پاکش می کنن
اما هنوز الکسا مهم هست فقط کمرنگ تر شده واقعا نمیدونم چرا اما من قبولش دارم ....

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
اما هنوز الکسا مهم هست فقط کمرنگ تر شده واقعا نمیدونم چرا اما من قبولش دارم ....
حرف من نیست عزیز، از آدمای حرفه ایی سوال بپرسی همه بهت میگن وقت گذاشتن روی الکسا فقط اتلاف سرمایه اس
البته حق دارید فضای وب فارسی باعث شده الکسا رو از مهمترین فاکتورها حساب کنید
فرمول خیلی ساده اس "محتوای خوب + فعالیت مستمر = موفقیت"
این همه سایت های که هر روز مثل قارچ سبز میشن با خرید بک لینک میان بالا بعد پاپ آپ میگیرن که الکسا بیاد پایین بعد از 3/4 ماه هم میان سایت رو اینجا تاپیک می کنن بعد از چند ماهم کلا نابود میشه میره چون خشت اول کج گذاشته شده

mohammad_r03

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
215
حرف من نیست عزیز، از آدمای حرفه ایی سوال بپرسی همه بهت میگن وقت گذاشتن روی الکسا فقط اتلاف سرمایه اس
البته حق دارید فضای وب فارسی باعث شده الکسا رو از مهمترین فاکتورها حساب کنید
فرمول خیلی ساده اس "محتوای خوب + فعالیت مستمر = موفقیت"
این همه سایت های که هر روز مثل قارچ سبز میشن با خرید بک لینک میان بالا بعد پاپ آپ میگیرن که الکسا بیاد پایین بعد از 3/4 ماه هم میان سایت رو اینجا تاپیک می کنن بعد از چند ماهم کلا نابود میشه میره چون خشت اول کج گذاشته شده
اره واقعا درسته اگر از همون اول فقط به فکر الکسا باشیم و برای اون تلاش کنیم به نتیجه نمیرسیم.الان مهم ترین چیز در وبمستری مطالب اختصاصی هست واقعا همین طور هم هست بعد از این چیز ها باید به فکر الکسا بود .....

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
دوست عزیز رتبه جهانی کاری ب رتبه ایرانی نداره
چون اکثر سایت ایرانی تعداد زیاد هستش بالا پایین میشه

بالا