• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد ام پی فور

اقا احسان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من به تازگی یه mp4 player زولتریکس گرفتم و میخواستم که از مزایا و معایبش برام بگید . فکر کنم مدلش zling eva (512 mb باشه ؛ این مدل ام پی فور طوریه که میشه باهاش تصویر تلویزیون رو هم ضبط کرد ، من این کار رو کردم و یه تصویر کوچیک ضبط کردم تا به کامپیوتر انتقال بدم ؛ تصاویر رو با فرمت wmv ضبط میکنه و کیفیتش خیلی جالب نیست . میخواستم بپرسم که چیکار کنم تا تصویر به بهترین کیفیت تو کامپیوتر برسه ؟؟ ایا باید به فرمت دیگه ای کانورت کنم ؟ ایا خود ام پی فور تنظیماتی داره ؟؟؟ یه توضیح مختصر بدید که من چطوری با اخرین کیفیت حداکثر تصاویر رو داخل pc بریزم (میخوام چند تا موزیک ویدئو بریزم )
مرسی

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببین این MP4 شما در کل چیزه بدی نیست مثه اینکه تا 1 گیگ هم مموری Sd ساپرت میکنه و قابلیت AV in و TV Out هم داره در کل آخرین سایزی که میتونه کپچر کنه 320*240 هست که زیاد تصویر بزرگی نیست و نمیشه انتظار کیفیتی خوب داشت(مثلا یک کلیپ تصویری برای یک گوشی با فرمت 3GP سایزش حدودا 170*140 هست)حالا خودت حساب کن که چندان تصویر واضحی برات کپچر نمیکنه ولی برای گرفتن نتیجه بهتر شما بعد از اینکه به کامپیوتر انتقال دادی اونو تبدیل به SVCD یا DVD کن که تو DVD Player ببینی (تو تنظیمات هم نگاه کن ببین 320*240 هست یا نه اگه نیست بذارش رو این سایز)

بالا