EH$@N
Registered User
کسی تا بحال شده پسورد ایگولدش رو فراموش کرده باشه بعد به آدرسی که داده ایگولد براش فرستاده باشه؟ من الان بیشتر از 2 هفته ای هست که دوستم تقاضا داده ولی هنوز خبری نشده ! از دوستان اگه تجربه ای دارند لطف کنن بگن
اره میفرستهبه نقل از EH$@N :کسی تا بحال شده پسورد ایگولدش رو فراموش کرده باشه بعد به آدرسی که داده ایگولد براش فرستاده باشه؟ من الان بیشتر از 2 هفته ای هست که دوستم تقاضا داده ولی هنوز خبری نشده ! از دوستان اگه تجربه ای دارند لطف کنن بگن
سلامبه نقل از EH$@N :کسی تا بحال شده پسورد ایگولدش رو فراموش کرده باشه بعد به آدرسی که داده ایگولد براش فرستاده باشه؟ من الان بیشتر از 2 هفته ای هست که دوستم تقاضا داده ولی هنوز خبری نشده ! از دوستان اگه تجربه ای دارند لطف کنن بگن
يعني با پست سفارشي ميفرستن ؟ اگه اينطور باشه كه خيلي تو خرج ميفتن ! فكر ميكنم 29$ هزينش ميشهبه نقل از egold4ucom :سلام
میفرسته ولی جالب اینجاست که پسورد من از آمریکا تا ایران ظرف 10 روز و از اداره پست ایران تا منزل ما 3 ماه و نیم طول کشید تا بیاد.الانم برای یکی از دوستان این کار را انجام داده ام ولی هنوز به دستش نرسیده است.
این هم از شاهکارهای اداره پست ایران است