• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد ایمپورت نوشته ها+انتقاد از بخش مووبل تايپ

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Shahedr :
در حالت عادي تو تنظيمات ام تي هست كه پست هاي چند روز رو نشون بده ! مثلا پستهايي كه تو اين 7 روز يا 10 روز زده شده ! اين به كنار ! اما اگه به جاي تگ <MTEntries> از اين تگ استفاده كني ،
کد:
 <MTEntries lastn="12">
ديگه مياد 12 پست آخر رو نشون ميده ! به تاريخ هم هيچ كاري نداره ! اين 12 رو هم ميتوني هر عددي بزاري !
تو قالب اندیکس دیگه؟
یه سوال من ادمه اینجا یه بار نمی دونم احسان بود کی بود ادرس قالبهای انگلیسی ام تی رو داد و من پیدا نمی کنم ادرسش رو داری؟
قالبهای دیفالت ام تی تو کدوم فایل هستند؟ که تو اونا تغییر بدم و برای تمام بلاگهای جدید تغییرات اجرا بشه؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از mehrdad1355 :
تو قالب اندیکس دیگه؟
یه سوال من ادمه اینجا یه بار نمی دونم احسان بود کی بود ادرس قالبهای انگلیسی ام تی رو داد و من پیدا نمی کنم ادرسش رو داری؟
قالبهای دیفالت ام تی تو کدوم فایل هستند؟ که تو اونا تغییر بدم و برای تمام بلاگهای جدید تغییرات اجرا بشه؟
http://www.sixapart.com/movabletype/default_templates

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از azemati :
عظمتی جان! قربون اون عظمتت برم اونوقت قالبهای ام تی که در هنگام ساخت بلاگ جدید لود میشن از کجا (کدوم فایل)لود میشن؟
اون قالبها هم که گفتم ادرسشون رو گم کردم یک سری قالب غیر دیفالت بود و گمونم ادرس سایتش یه چیزی تو مایه های موبیل تیبیل تمپلات یا یه هم چین چیزی بود!و درجواب سوالhwt که قالب میخواست ادرس یکی داده بود ولی اینقدر تاپیک تو بخش ام تی هست و حاجی اینقدر پست ترکونده که پیداش نمی کنم
35.gif
106.gif
106.gif

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
چاكريم. اون فايل رو الان يادم نيست! عزيز يه بار گفته بود. اون سايت هم فكر كنم اينه: www.movablestyle.com

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
default-templates.pl رو ميگي؟

مسيرشم \lib\MT\ ئه !

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Shahedr :
default-templates.pl رو ميگي؟

مسيرشم \lib\MT\ ئه !
ممنون! ایشالله شاهد عروسیت باشم
یه توضیحی هم درمورد اینکه چجوری میشه قالب رو لینک به فایل کرد بدین

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
بابا جون چرا اين انجمن ها اينجوريه؟ چرا منحرف ميشيد؟ مشكل من بوده ها!
مشكل من اينه كه اصلا مطالب ايمپورت شده تو بخش انتريز نميره. ربطي به صفحه اول نداره.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از babakweb :
بابا جون چرا اين انجمن ها اينجوريه؟ چرا منحرف ميشيد؟ مشكل من بوده ها!
مشكل من اينه كه اصلا مطالب ايمپورت شده تو بخش انتريز نميره. ربطي به صفحه اول نداره.
تو لوکال هم نمیتونی ایمپورت کنی؟
کار ما که راه افتاد اینجا
0655.gif

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از mehrdad1355 :
ممنون! ایشالله شاهد عروسیت باشم
یه توضیحی هم درمورد اینکه چجوری میشه قالب رو لینک به فایل کرد بدین
آدرس يه فايلي رو ميدي ، بعدش انگار هرچي تو اون فايل بوده رو كپي پيست كردي !

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Shahedr :
آدرس يه فايلي رو ميدي ، بعدش انگار هرچي تو اون فايل بوده رو كپي پيست كردي !
ریبالد هم باید بشه؟

Motahari

Registered User
لایک‌ها
3
من هم همين مشكل رو داشتم. يعني ايمپورت مي‌كردم. مي‌گفت انجام شد ولي پست‌ها رو يكي يكي نشون نمي‌داد. (حالت عادي ايمپورت)
آخرش هم متوجه شدم كه فايل تكسي (text) كه داشتم موقع ذخيره كردن به جاي ذخيره با اينكدينگ utf-8 با unicode ذخيره كردم.
وقتي تغيير دادم مشكل حل شد.
حالا هيچ فرقي نمي‌كنه كه مستقيم از رو لينك اكسپروت save گرفته باشي يا html باز كني بعد save as به text بگيري.

toranji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستای عزیز احسان & بابک & شاهد & میلا & ............... بابا یکی باید آقایی کنه موبیل تایپ منو راه بندازه ، البته خودم فایل ها رو آپ لود کردم تو تنظیمات گیر کردم . آخه اولین بار با اینجور سیستمی کار میکنم وقت زیادی برا نشستن و اینکه روش کار کنم ندارم خیلی سرم شلوغه . البته یه چیزایی از راهنماش خوندم و عمل کردم ولی بازم Error می ده . یکی اقایی کنه اونو راه بندازه ، من چون دستو بالم تنگه پیلم ندارم بدم ، :( یعنی فعلا ندارم ولی قول می دم یه قالب خوشکل براش ردیف کنم هر طور خودش دوس داره یا هر کار گرافیکی و غیره بخواد و همچنین تو سایتم تبلیغاتش رو می زارم . واسش لگو و بنر هم می سازم میزارم تو سایتم. و مطمئنم هر پست سایتم بیشتر از 100 تا بازدید کننده خواهد داشت . البته تو اوایل اپ دیت بعدش رفته رفته زیاد تر هم خواهد شد . :) :) منتظرم م م م م م م
MY ID: Vc_RooM

toranji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[سلام دوستای عزیز احسان & بابک & شاهد & میلا & ............... بابا یکی باید آقایی کنه موبیل تایپ منو راه بندازه ، البته خودم فایل ها رو آپ لود کردم تو تنظیمات گیر کردم . آخه اولین بار با اینجور سیستمی کار میکنم وقت زیادی برا نشستن و اینکه روش کار کنم ندارم خیلی سرم شلوغه . البته یه چیزایی از راهنماش خوندم و عمل کردم ولی بازم Error می ده . یکی اقایی کنه اونو راه بندازه ، من چون دستو بالم تنگه پیلم ندارم بدم ، :( یعنی فعلا ندارم ولی قول می دم یه قالب خوشکل براش ردیف کنم هر طور خودش دوس داره یا هر کار گرافیکی و غیره بخواد و همچنین تو سایتم تبلیغاتش رو می زارم . واسش لگو و بنر هم می سازم میزارم تو سایتم. و مطمئنم هر پست سایتم بیشتر از 100 تا بازدید کننده خواهد داشت . البته تو اوایل اپ دیت بعدش رفته رفته زیاد تر هم خواهد شد . :) :) منتظرم م م م م م م

Motahari

Registered User
لایک‌ها
3
آقا چيه اين چند تا تاپيك رو همين طور پر كردي كه بياين واسم ام تي نصب كنيد. خارج از موضوع تاپيك مطلب مي‌نويسي كه چي. برو جاي خودش بنويس. در ضمن شما كه هيچ وقت نداري ام تي نصب كني چه طور ميگي سايتم خيلي باحال ميشه و پر رفت و آمد. عجب! خدايا توووبه!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از toranji :
سلام دوستای عزیز احسان & بابک & شاهد & میلا & ............... بابا یکی باید آقایی کنه موبیل تایپ منو راه بندازه ، البته خودم فایل ها رو آپ لود کردم تو تنظیمات گیر کردم . آخه اولین بار با اینجور سیستمی کار میکنم وقت زیادی برا نشستن و اینکه روش کار کنم ندارم خیلی سرم شلوغه . البته یه چیزایی از راهنماش خوندم و عمل کردم ولی بازم Error می ده . یکی اقایی کنه اونو راه بندازه ، من چون دستو بالم تنگه پیلم ندارم بدم ، :( یعنی فعلا ندارم ولی قول می دم یه قالب خوشکل براش ردیف کنم هر طور خودش دوس داره یا هر کار گرافیکی و غیره بخواد و همچنین تو سایتم تبلیغاتش رو می زارم . واسش لگو و بنر هم می سازم میزارم تو سایتم. و مطمئنم هر پست سایتم بیشتر از 100 تا بازدید کننده خواهد داشت . البته تو اوایل اپ دیت بعدش رفته رفته زیاد تر هم خواهد شد . :) :) منتظرم م م م م م م
مشکل فقط نصب ام تيه؟
هستيم در خدمتتون !:rolleyes:

toranji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Motahari :
آقا چيه اين چند تا تاپيك رو همين طور پر كردي كه بياين واسم ام تي نصب كنيد. خارج از موضوع تاپيك مطلب مي‌نويسي كه چي. برو جاي خودش بنويس. در ضمن شما كه هيچ وقت نداري ام تي نصب كني چه طور ميگي سايتم خيلي باحال ميشه و پر رفت و آمد. عجب! خدايا توووبه!

Ba Arze Sharmandegi Ostad Kheyli Sharmande Ke Tapik Monharef shode Man Arz Kardam Felan Saram Shloghe Dar Zemn Joje Ro Akhare Payiz Mishmoran . Mibinim.:thumbsup:

MY ID:Vc_RooM

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من مشکل بابک را داشتم، فایل را 2 قسمت کردم هر قسمت را جدا گانه ایمپورت کردم، شد!

بالا