• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد باتری N70 ٠

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب .. خدمت دوستان عارضم که بنده تا این لحظه از ان 70 خود راضیم و مشکلی نداشتم باهاش حتی سرعتش هم به نظرم پایین نیس(حالا شاید چون قبلش 6680 یا 6630 نداشتم) اینطوره ولی به نظرم سرعتشم خوبه .. ولی یه موردیه در زمینه باتری .. مساله ای که واسم قدری هم جالبه! و دو بار برام پیش اومده گفتم بیام مطرح کنم ببینم نظر شما چیه .. ایا باتری مشکل داره یا نه .. من بطور کلی همه کار به جز ظرفشویی و مسافرکشی! با این جیگر انجام میدم .. از صحبت کردن! و بلوتوث و عکس و فیلم و اهنگ و برنامه و ... جزو برنامه کاری من در اوقات کاری و بیکاریه .. باتری فول شارژ من در روزی که من همه این کارا رو انجام دادم تا دو رو تقریبا شارژ داشت و اذیت نکرد! ولی دو بار این وسط پیش اومده که من گوشیو فول شارژ کردم ولی بعد از حدود دو روز (کمتر) بدون انجام دادن تقریبا هیچکدوم از اون کارا باتری خالی کرد .. اخریش همین امروز صب .. من پریروز اینو شارژ کردم ولی به علت مشغله این دیروز و امروز کار خاصی با گوشی انجام ندادم .. دیشب هم ساعت 12 اینا گوشی از 6 خط شارژ فول 4 خط داشت ولی صب که بیدار شدم شد 2 خط و بعد از نیم ساعت کلا شارژ به رحمت ایزدی پیوست!! و گوشی آف شد حالا نظر شما چیه؟ طبیعیه یا غیر طبیعی؟! چجوریاس؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
خب .. خدمت دوستان عارضم که بنده تا این لحظه از ان 70 خود راضیم و مشکلی نداشتم باهاش حتی سرعتش هم به نظرم پایین نیس(حالا شاید چون قبلش 6680 یا 6630 نداشتم) اینطوره ولی به نظرم سرعتشم خوبه .. ولی یه موردیه در زمینه باتری .. مساله ای که واسم قدری هم جالبه! و دو بار برام پیش اومده گفتم بیام مطرح کنم ببینم نظر شما چیه .. ایا باتری مشکل داره یا نه .. من بطور کلی همه کار به جز ظرفشویی و مسافرکشی! با این جیگر انجام میدم .. از صحبت کردن! و بلوتوث و عکس و فیلم و اهنگ و برنامه و ... جزو برنامه کاری من در اوقات کاری و بیکاریه .. باتری فول شارژ من در روزی که من همه این کارا رو انجام دادم تا دو رو تقریبا شارژ داشت و اذیت نکرد! ولی دو بار این وسط پیش اومده که من گوشیو فول شارژ کردم ولی بعد از حدود دو روز (کمتر) بدون انجام دادن تقریبا هیچکدوم از اون کارا باتری خالی کرد .. اخریش همین امروز صب .. من پریروز اینو شارژ کردم ولی به علت مشغله این دیروز و امروز کار خاصی با گوشی انجام ندادم .. دیشب هم ساعت 12 اینا گوشی از 6 خط شارژ فول 4 خط داشت ولی صب که بیدار شدم شد 2 خط و بعد از نیم ساعت کلا شارژ به رحمت ایزدی پیوست!! و گوشی آف شد حالا نظر شما چیه؟ طبیعیه یا غیر طبیعی؟! چجوریاس؟

من یه رویو ( نمیدونم تو کدوم سایت) خوندم که میگفت تقریبا هر شب نیاز به شارژ داره اگه ازش زیاد استفاده کنی . این که مال شما دو روز دوام میاره خیلی خوبه.
این نکته رو هم توجه کنید که نصب بعضی از برنامه ها میتونه باعث بشه که مصرف بره بالا و یا ویروس.
برنامه هایی که نصب کردین رو یه چک بکنین.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
من یه رویو ( نمیدونم تو کدوم سایت) خوندم که میگفت تقریبا هر شب نیاز به شارژ داره اگه ازش زیاد استفاده کنی . این که مال شما دو روز دوام میاره خیلی خوبه.
این نکته رو هم توجه کنید که نصب بعضی از برنامه ها میتونه باعث بشه که مصرف بره بالا و یا ویروس.
برنامه هایی که نصب کردین رو یه چک بکنین.

جناب نویزی اخه مساله اینه که این سرعت خالی شدن باتری برای من جالبه .. همین امروز صب دو خط شارژ داشت که توی دستم در حالی که هیچکاری هم نکردم باهاش تخلیه شد!!! و گوشی خاموش شد .. در حالیکه امروز یکی از همکارا که 6630 داره میگفت حتی با یه خط شارژ هم کلی صحبت میکنه!! از نظر برنامه هم من تو این دو روز هیچ برنامه جدیدی نصب نکردم..

اینو هم تو سایت جی اس ام آرنا زده تو ریووش:
You could discharge the battery within a few hours or have it working for about 4 days. It all depends on the way you use your phone. I myself charge a phone of the Series 60 every two or three days, but you should not rely on this.

میشه گفت در طول کمتر از دو روز من استفاده ای از گوشی نکردم! ( شاید 15 دقیقه صحبت فقط!)

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من 1 ماه پیش ان 70 داشتم تقریبا بعد از سه روز باطری خالی میکرد !!!(البته صحبت و sms)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
جناب نویزی اخه مساله اینه که این سرعت خالی شدن باتری برای من جالبه .. همین امروز صب دو خط شارژ داشت که توی دستم در حالی که هیچکاری هم نکردم باهاش تخلیه شد!!! و گوشی خاموش شد .. در حالیکه امروز یکی از همکارا که 6630 داره میگفت حتی با یه خط شارژ هم کلی صحبت میکنه!! از نظر برنامه هم من تو این دو روز هیچ برنامه جدیدی نصب نکردم..

اینو هم تو سایت جی اس ام آرنا زده تو ریووش:
You could discharge the battery within a few hours or have it working for about 4 days. It all depends on the way you use your phone. I myself charge a phone of the Series 60 every two or three days, but you should not rely on this.

میشه گفت در طول کمتر از دو روز من استفاده ای از گوشی نکردم! ( شاید 15 دقیقه صحبت فقط!)

با این مشخصات که شما میگی که یه دفعه باتری خالی میشه باید باتری مشکل داشته باشه .ولی مساله اینه که باتری شما نو هست!:blink: اگه گارانتی داره ببر نشون بده.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
با این مشخصات که شما میگی که یه دفعه باتری خالی میشه باید باتری مشکل داشته باشه .ولی مساله اینه که باتری شما نو هست!:blink: اگه گارانتی داره ببر نشون بده.

:lol: دلت خوشه ها! بند اخر ضمانت نامه: اقلام مصرفی از قبیل باتری و شارژر و کاور و ... مشمول گارانتی نیستند!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :

وقتی سیگنال جایی که هستی ضعیفه یا چیزی جلوشو گرفته باشه گوشی چون زیاد دنبال سیگنال میگرده زود باطری خالی میکنه . بحث فنیش رو دقیق نمیدونم ولی گاهی وقتها سیگنالهای مخابراتی نامناسب باعث خالی شدنت زود هنگام باطری میشه

mhokamaii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينجا صحبت برنامه شد من يه چيزي بگم
اين ان 70 جيگر من حدود 500 مگا بايت رو پر
mp3,ax
دارم و حدود 55 برنامه روش نصب است وحتي آخ هم نگفته
خواستم ببينم كه مشكلي بعده ها پيش نمياد؟

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد!!!!!!
مال منم همیشه حافظش پر بود و ................

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
چرا پیر که بشه چهار پنج سال دیگه میگه آخ!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
:lol: دلت خوشه ها! بند اخر ضمانت نامه: اقلام مصرفی از قبیل باتری و شارژر و کاور و ... مشمول گارانتی نیستند!

آره دیگه این گارانتی های الکی اینجورین!
گوشی منم که با گارانتی ایرانیان هست رو برگش نوشته هندزفری- LCD , حتی دوربین! شامل گارانتی نمیشه!!:blink: یعنی k750 با 1100 فرقی نداره گارانتیش!! صدا در بیاد کافیه!:wacko:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
آره دیگه این گارانتی های الکی اینجورین!
گوشی منم که با گارانتی ایرانیان هست رو برگش نوشته هندزفری- LCD , حتی دوربین! شامل گارانتی نمیشه!!:blink: یعنی k750 با 1100 فرقی نداره گارانتیش!! صدا در بیاد کافیه!:wacko:

:lol: دلت همچنان خوشتره ها! این خیر سرش گارانتی اتصالاته! داداش من! اینجا الکی و غیر الکی نداریم! هرچیو خریدی یه ضرب بیمه دعای مادر میکنی و بقیش با خدا;) توقعت رو هم میاری پایین انقد هم از این تفکرات گمراه غربی تو سرت نمیاری که من حق دارم و اونا مسوول هستن و اینا!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
یکدفعه خالی شدن باطری 3 علت داره

1- خرابی باطری ( که اتفاقا در مورد باطری های لیتیوم پلیمر اگه از کارخانه خراب باشن تو بار دوم یا سوم شارژ نشون میده یا به علت مشکل در سیستم شارژ باطری موبایل که کاملا در موردش قبلا توضیح دادم

2- خرابی و اتصالی قسمتی از دستگاه (مخصوصا آر اف )
3- بار شدید سی پی یو

یه امتحان بکن نتیجش رو بگو . هر وقت دوباره همچین قضیه ای پیش اومد و موبایل خاموش شد بگذار خاموش بمونه بعد از 6 ساعت روشنش کن . اگه موبایل روشن شد (بدون شارژ نتیجه رو بمن بگو ) اینجوری یه خورده جواب محدود تر میشه)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
هنوز 6 ساعت نشده؟! :p
مشتاق شدم ببینم بالاخره چی شد؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از vocian :
یکدفعه خالی شدن باطری 3 علت داره

1- خرابی باطری ( که اتفاقا در مورد باطری های لیتیوم پلیمر اگه از کارخانه خراب باشن تو بار دوم یا سوم شارژ نشون میده یا به علت مشکل در سیستم شارژ باطری موبایل که کاملا در موردش قبلا توضیح دادم

2- خرابی و اتصالی قسمتی از دستگاه (مخصوصا آر اف )
3- بار شدید سی پی یو

یه امتحان بکن نتیجش رو بگو . هر وقت دوباره همچین قضیه ای پیش اومد و موبایل خاموش شد بگذار خاموش بمونه بعد از 6 ساعت روشنش کن . اگه موبایل روشن شد (بدون شارژ نتیجه رو بمن بگو ) اینجوری یه خورده جواب محدود تر میشه)

خب دوست عزیز اول ممنون از پیگیری و توجهت .. دوما فعلا گوش شیطون کر از اخرین شارژ یک روز و ده ساعت دقیقا میگذره و هنوز ظاهرا تمامی خطوط شارژ باقی به بقا! میباشند .. حتما کاری که گفتی رو به محض اتمام شارژ انجام میدم ببینم چی میشه

البته یه نکته ای یادم اومد بگم .. دیشب بلوتوث رو چک کردم دیدم روشن بوده و یادم میاد از شب قیلی که شارژ کنم و زود تموم شد روشن مونده بود ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
هنوز 6 ساعت نشده؟! :p
مشتاق شدم ببینم بالاخره چی شد؟

:lol: خاموش نشده که 6 ساعتش شروع بشه! مگه اومدی سینما فیلم ببینی که انقد هولی زود شروع بشه؟!:p

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
چی شده؟ فیلم نشون میدن اینجا؟؟

به همیی کوهای شمرون پست نویزی رو که دیدم شک کردم خودش باشه! خوب دقت کردم ببینم تویی یا نه! اخه اینجور موقعا هرجا باشی سریع خودتو میرسونی که صحنه ای رو از دست ندی!:D // هیچی قضیه از این قراره که من باید صبر کنم تا مثه دفه قبل گوشیم شارژش که تموم شد و خاموش شد 6 ساعت بهد برم سراغش و روشنش کنم .. اگه بدون شارژ روشن شد بیام نتیجه رو گزارش کنم تا ببینیم قضیه چیه!

بالا