alireza_juve
کاربر تازه وارد
خب .. خدمت دوستان عارضم که بنده تا این لحظه از ان 70 خود راضیم و مشکلی نداشتم باهاش حتی سرعتش هم به نظرم پایین نیس(حالا شاید چون قبلش 6680 یا 6630 نداشتم) اینطوره ولی به نظرم سرعتشم خوبه .. ولی یه موردیه در زمینه باتری .. مساله ای که واسم قدری هم جالبه! و دو بار برام پیش اومده گفتم بیام مطرح کنم ببینم نظر شما چیه .. ایا باتری مشکل داره یا نه .. من بطور کلی همه کار به جز ظرفشویی و مسافرکشی! با این جیگر انجام میدم .. از صحبت کردن! و بلوتوث و عکس و فیلم و اهنگ و برنامه و ... جزو برنامه کاری من در اوقات کاری و بیکاریه .. باتری فول شارژ من در روزی که من همه این کارا رو انجام دادم تا دو رو تقریبا شارژ داشت و اذیت نکرد! ولی دو بار این وسط پیش اومده که من گوشیو فول شارژ کردم ولی بعد از حدود دو روز (کمتر) بدون انجام دادن تقریبا هیچکدوم از اون کارا باتری خالی کرد .. اخریش همین امروز صب .. من پریروز اینو شارژ کردم ولی به علت مشغله این دیروز و امروز کار خاصی با گوشی انجام ندادم .. دیشب هم ساعت 12 اینا گوشی از 6 خط شارژ فول 4 خط داشت ولی صب که بیدار شدم شد 2 خط و بعد از نیم ساعت کلا شارژ به رحمت ایزدی پیوست!! و گوشی آف شد حالا نظر شما چیه؟ طبیعیه یا غیر طبیعی؟! چجوریاس؟