• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد باتری N70 ٠

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
به همیی کوهای شمرون پست نویزی رو که دیدم شک کردم خودش باشه! خوب دقت کردم ببینم تویی یا نه! اخه اینجور موقعا هرجا باشی سریع خودتو میرسونی که صحنه ای رو از دست ندی!:D // هیچی قضیه از این قراره که من باید صبر کنم تا مثه دفه قبل گوشیم شارژش که تموم شد و خاموش شد 6 ساعت بهد برم سراغش و روشنش کنم .. اگه بدون شارژ روشن شد بیام نتیجه رو گزارش کنم تا ببینیم قضیه چیه!

آخه اگه بلوتوث هم روشن باشه که نباید یه دفعه باتری خالی کنه .

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
آخه اگه بلوتوث هم روشن باشه که نباید یه دفعه باتری خالی کنه .

نمیدونم .. شاید در حدود 15 دقیقه که گوشی تو دستم بود دو خط شارژ پایانی گوشی زود خالی شد و گوشی آف شد .. حالا فعلا با گذشت دقیقا 2 روز و 3 ساعت از شارژ گوشی فقط 2 خط شارژش تموم شده و 5 خط شارژ دارم هنوز ... ( لعنت به گوش شیطون اگه بشنوه!!)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من همینجا لازم میدونم از ان 70 پسر گلم! عذرخواهی کنم که نسنجیده همچین تاپیکی براش زدم در حالیکه اشتباه و نااگاهی از خودم بود .. امروز ظهر در حالیکه بیش از 3 روز 4 ساعت از شارژش گذشته بود تا اخرین خط شارژ هم به خوبی جواب داد بی هیچ مشکلی و منو شرمنده خودش کرد .. در حالیکه تو این 3 روز کم هم ازش کار نکشیدم .. مرسی جیگر!:cool:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
من همینجا لازم میدونم از ان 70 پسر گلم! عذرخواهی کنم که نسنجیده همچین تاپیکی براش زدم در حالیکه اشتباه و نااگاهی از خودم بود .. امروز ظهر در حالیکه بیش از 3 روز 4 ساعت از شارژش گذشته بود تا اخرین خط شارژ هم به خوبی جواب داد بی هیچ مشکلی و منو شرمنده خودش کرد .. در حالیکه تو این 3 روز کم هم ازش کار نکشیدم .. مرسی جیگر!:cool:

پس چه جوری میگی در 15 دقیقه بدون اینکه کاری انجام بدی 2تا خونه شارژش خالی شد؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
گفتم که مال اختلالات فرستنده های مخابراته نگرانی نداره

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
پس چه جوری میگی در 15 دقیقه بدون اینکه کاری انجام بدی 2تا خونه شارژش خالی شد؟

احتمال میدم بخاطر روشن بود بلوتوث بوده باشه ..
چون اون روز صبح دقیقا روز دومی بود که بلوتوث روشن مونده بود و دوتا خط اخر هم به طرفت العینی خالی شد در حالیکه امروز از وقتی گوشی به خط دوم تا اخر شارژ رسیده بود تا وقتی خالی خالی شد نزدیکه 10 ساعت گذشت شایدم از دیشب بوده باشه چون صب دو خط بود و ساعت 3 هم تموم شد .. بهر حال بهتر از اونی بود که انتظار داشتم چون زیاد هم صحبت کرده بودم این 3 روزه حدود 15 تا عکس و کلی اس ام اس و یه مقداری هم برنامه کار کرده بودم .. تازه تو این شرکت خراب شده ما هم سیگنال فوق العاده ضعیفه و دهن گوشی سرویس میشه تا خودشو نگه داره تو شبکه!!

بالا