• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد داگ کوین

Web Man

Registered User
لایک‌ها
107
سلام
دوستان به نظر شما آینده خوبی داره؟؟ یه جا خونده بودم حدود 80 میلیارد داگ کوین استخراج شده و وقتی این رقم به 100 میلیارد رسید استخراجش متوقف میشه تا ارزشش رو حفظ کنه.ممنون میشم جواب بدین

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سلام
دوستان به نظر شما آینده خوبی داره؟؟ یه جا خونده بودم حدود 80 میلیارد داگ کوین استخراج شده و وقتی این رقم به 100 میلیارد رسید استخراجش متوقف میشه تا ارزشش رو حفظ کنه.ممنون میشم جواب بدین
من كه اصلا ازش خوشم نمي ياد. دنياي عالم بالا پايين شد داج انگار تازه از خواب داره بيدار ميشه .داج كوين پايين خوب مياد اما بالا رفتنشو بايد 60 تا ماركت بوكسل كنن.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اینده خاصی نداره

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
در حال حاضر 110.4 میلیارد Doge موجوده، قرار بود Cap داشته باشه ولی تصمیم گرفتن بردانش (تا جایی که من یادمه) در حال حاضر و تا ابد هر بلاک یه مقدار ثابت کوین تولید میکنه.
آینده خاصی من براش نمیبینم. هر چند وقت 1 بار پامپ میشه ما هم لذت میبریم ازش.... دورادور یا از نزدیک ...

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
در حال حاضر 110.4 میلیارد Doge موجوده، قرار بود Cap داشته باشه ولی تصمیم گرفتن بردانش (تا جایی که من یادمه) در حال حاضر و تا ابد هر بلاک یه مقدار ثابت کوین تولید میکنه.
آینده خاصی من براش نمیبینم. هر چند وقت 1 بار پامپ میشه ما هم لذت میبریم ازش.... دورادور یا از نزدیک ...
شما مي دونيد چرا وضع آلتكوين ها اينطوري شده؟
اين افت همگاني علت داره؟
آيا بالا ميرن؟

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
شما مي دونيد چرا وضع آلتكوين ها اينطوري شده؟
اين افت همگاني علت داره؟
آيا بالا ميرن؟
دلیلش اینه که فصل پامپینگ اینا تموم شد. اکثراً هم همین موقع‌ها تو تابستون به اتمام میرسه.
بیشترشون خیر. ولی بعضی‌ها چرا. و خیلی از اونایی که پامپ نشدن هنوز دارن میرن بالا. مثلا DigiNote امروز تو bittrex حدود 21٪‌ کشید بالا!

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
دلیلش اینه که فصل پامپینگ اینا تموم شد. اکثراً هم همین موقع‌ها تو تابستون به اتمام میرسه.
بیشترشون خیر. ولی بعضی‌ها چرا. و خیلی از اونایی که پامپ نشدن هنوز دارن میرن بالا. مثلا DigiNote امروز تو bittrex حدود 21٪‌ کشید بالا!
حتي ليتكوين هم ديگه بالا نمي ره؟
تو همين محدوده قيمتي بفروشيم؟

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
حتي ليتكوين هم ديگه بالا نمي ره؟
تو همين محدوده قيمتي بفروشيم؟
ببین این بازار قابل پیش‌بینی نیست خیلی. چون کوچیکه. بازار Altها هم کوچکتر میشه هی بنابراین سخته نظر دادن. مثلا پارسال سر halving همین لایت‌کوین قیمت رفت به آسمون ولی یکهو ظرف چند ساعت زدنش زمین. بعدن یه گروه خفن تریدر چینی گفتن ما بودیم، ترسیدیم فروختیم مارکت هوا شد :)) به همین راحتی...

الان لایت‌کوین خیلی خبرای خوب براش هست. قیمتش رو هم خوب بالا حفظ کرده به نسبت بقیه. فردا هم که سورپرایز از MIT دارن براش که هنوز نمیدونیم چیه!
من خودن به شخصه لایت کوین دارم و نگه داشتم. و دارم توی 0.014 میخرم. اگه بیت‌کوین بالا رفت سریع میفروشم مقداریش رو تا پایین‌تر بخرم. اگرهم دیدم بیت‌کوین بالا نرفت یا لایت‌کوین هم با خودش برد بالا باز میخرم.

حالا شما باز خودت باید تصمیم بگیری چقدر تحمل ضرر میخوای بذاری. یه ٪ درنظر بگیر و اونجا بفروش اگه رفت پایین. بعد تو کف بخر.

Web Man

Registered User
لایک‌ها
107
تو این لینک خوندم که ارزش داج کوین چند برابر میشه.پس سرمایه گذاری تو داج کوین رو پیشنهاد نمیدید؟درضمن سایتی هست که بشه قیمت لحظه ای کوین هارو ازش گرفت؟؟(غیر از preev.com)

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
تو این لینک خوندم که ارزش داج کوین چند برابر میشه.پس سرمایه گذاری تو داج کوین رو پیشنهاد نمیدید؟درضمن سایتی هست که بشه قیمت لحظه ای کوین هارو ازش گرفت؟؟(غیر از preev.com)

ارزشش نسبت به بیت کوین تقریبا همینی هست که میبینی چون تولیدش هیچ محدودیتی نداره

ولی در صورتی که قیمت بیت کوین نسبت به دلار بره بالا یا بره پایین قیمت داگ هم نسبت به دلار تغییر میکنه

ولی احتمارش زیر 1 درصده که روزی ارزش هر داگ بشه 1 دلار!

بالا