• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد فریمورک php

APEX2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اینم بدونید که با php میشه برنامه های تحت دسکتاپ هم نوشت همانطوری که asp بیشتر خودش رو روی نرم افزار های سیستم عاملی تمرکز کرده php هم مسلطتر داره روی تحت وب ها کار میکنه . امنیت در وب هم به هوش کد نویسی بستگی داره نه به زبان برنامه نویسی .
اتفاقا یکی از چیزایی که اون چند تا شرکت بهم گفتن همین بود که گفتن ما با asp اپلیکیشن های تحت وب مینویسیم و برای همین کارهای زیادی میشه انجام داد.
البته همینطور که شما گفتین هرکدوم (php و asp) مزایا و معایب خودشون را دارند.
من خودم میخواستم با php یه چیزی بنویسم که راحت توی دسکتاپ اجرا بشه و لازم نباشه طرف زمپ و ... نصب کنه .یه مقدار سرچ کردم دیدم چند تا نرم افزار هست که کدها را تبدیل میکنه ولی انگار کسایی که استفاده کرده بودند زیاد راضی نبودند و گفته بودند برای کدهای پیچیده خوب جواب نمیده.
منظور شما همون نرم افزار هاست؟
کلا اگه لینکی و یا توضیح کوتاهی بدین ممنون میشم

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
اتفاقا یکی از چیزایی که اون چند تا شرکت بهم گفتن همین بود که گفتن ما با asp اپلیکیشن های تحت وب مینویسیم و برای همین کارهای زیادی میشه انجام داد.
من خودم میخواستم با php یه چیزی بنویسم که راحت توی دسکتاپ اجرا بشه و لازم نباشه طرف زمپ و ... نصب کنه .یه مقدار سرچ کردم دیدم چند تا نرم افزار هست که کدها را تبدیل میکنه ولی انگار کسایی که استفاده کرده بودند زیاد راضی نبودند و گفته بودند برای کدهای پیچیده خوب جواب نمیده.
بحث بیشتر باعث تعصب در انتخاب میشود .
جستجو گر گوگل خیلی باهوش هست یه سرچ کامل بزنی بهتر از این بحث ها هست .

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
اما برای نرم افزار های تحت وب و اندروید java خوبه .

nilord

Registered User
لایک‌ها
101
سلام
هر کدام مزیت های خاص خودشون را دارن . مثلا در مسئله ی مدریت محتواهای رایگان و اسکریپت ها شما می بینین تا چشم کار میکنه با زبان php هست و کسانی که با php مسلط هستن می تونن ماژول برای اپن کارت و دیگر مدیریت محتواهای مطرح... بنویسن .
وضعیت 50 50 هست در کل - هر کدام یک مزیتی دارن -
اگر راهنمایی کنم دقیق تر - در صورتی که نیاز دارین سریع تر وارد بازار کار بشین و پروژه های برنامه نویسی رو انجام بدین . php حداقل کمی بهتر هست .

بالا