• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد لهجه آموزش Tactics For Listening

unk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنام خدا

سلام دوستان

آموزش Tactics For Listening فایل های صوتیش به لهجه انگلیسی هستن یا آمریکایی ؟
اگر آمریکایی نیست لطفا یک آموزش Listening با لهجه آمریکایی معرفی کنید .

با تشکر

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
بنام خدا

سلام دوستان

آموزش Tactics For Listening فایل های صوتیش به لهجه انگلیسی هستن یا آمریکایی ؟
اگر آمریکایی نیست لطفا یک آموزش Listening با لهجه آمریکایی معرفی کنید .

با تشکر

همانطور که گفتند لهجه اش آمریکاییه و یکی از بهترین کتابهای آموزش listening هست. از مولف همون کتاب کتابهای دیگه ای هم هست که اونها هم کتابهای خوبی هستند ولی برای listening بهترین کتابش همین کتاب هست.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
این کتاب چند تا سطح داره ؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
اهان! پس بهترین کتاب برای لیسنینگ همینه دیگه ؟
به صورت خود اموز میشه باهاش کار کرد ؟

بهتر بگم این سری کتابها یکی از بهترین سری کتابهای موجود در بازار ایران برای آموزش listening هست چون کتابهای جدید رو اخیرا ندیدم.
در مورد سئوال دومتون اگر بخواهید به صورت خودآموز از این کتاب استفاده کنید بهتره در کنار کتابها از CD نرم افزاری استفاده کنید که حل سئوالها و تمرینهای کتاب رو داشته باشه. چون سری کتابهایی که من گرفتم حل نداشتند و این جوری (یعنی بدون حل سئوالات کتاب) خیلی کتاب خودآموزی نیست (البته شاید افست کتابهای من این طوری بود). ولی اگر سی دی نرم افزاری کتاب رو بگیرید به جای خریدن سی دی های صوتی کتاب (چون حل داره) یا حلهای سئوالات کتاب رو پیدا کنید کتاب خودآموز خیلی خوبی هستش.

در ضمن یک سی دی نرم افزاری هست که برای هر سه کتاب هست. البته برای هر کتاب هم سی دی نرم افزاری مجزایی هست.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
بهتر بگم این سری کتابها یکی از بهترین سری کتابهای موجود در بازار ایران برای آموزش listening هست چون کتابهای جدید رو اخیرا ندیدم.
در مورد سئوال دومتون اگر بخواهید به صورت خودآموز از این کتاب استفاده کنید بهتره در کنار کتابها از CD نرم افزاری استفاده کنید که حل سئوالها و تمرینهای کتاب رو داشته باشه. چون سری کتابهایی که من گرفتم حل نداشتند و این جوری (یعنی بدون حل سئوالات کتاب) خیلی کتاب خودآموزی نیست (البته شاید افست کتابهای من این طوری بود). ولی اگر سی دی نرم افزاری کتاب رو بگیرید به جای خریدن سی دی های صوتی کتاب (چون حل داره) یا حلهای سئوالات کتاب رو پیدا کنید کتاب خودآموز خیلی خوبی هستش.

در ضمن یک سی دی نرم افزاری هست که برای هر سه کتاب هست. البته برای هر کتاب هم سی دی نرم افزاری مجزایی هست.
ممنون ! این cd نرم افزاریش پس جدا از اون cd صوتی هست ؟ با همون اسم ؟

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون ! این cd نرم افزاریش پس جدا از اون cd صوتی هست ؟ با همون اسم ؟

خواهش می کنم دوست عزیزم.
بله این سی دی نرم افزاریش با سی دی های صوتیش فرق می کنه.
این سی دی نرم افزاری با همون اسم خود کتاب هست و با همون عکس روی جلد. فقط رنگ جلد سی دی که برای هر سه کتاب هست بنفشه که با رنگهای کتاب فرق می کنه.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
خواهش می کنم دوست عزیزم.
بله این سی دی نرم افزاریش با سی دی های صوتیش فرق می کنه.
این سی دی نرم افزاری با همون اسم خود کتاب هست و با همون عکس روی جلد. فقط رنگ جلد سی دی که برای هر سه کتاب هست بنفشه که با رنگهای کتاب فرق می کنه.
ممنون دوست عزیز

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

منظورتون از سی دی نرم افزاری همونیه که مال شرکت آریاناست؟

من سالها پیش این سی دی رو گرفتم برای همین الان نمی دونم اون سی دی ها هنوز تکثیر میشن یا نه (اون سی دی که من گرفتم مال شرکت آریانا نبود) ولی هر سی دی رو که بخواهید بگیرید باید با حل باشه.

پشت جلد اون سی دی نوشته بود

....
* کلیه صوتهای کتاب درسی به همراه متن و تصاویر مربوط
...
* همراه با پاسخ تمرینهای کتاب
...

سی دی های نرم افزاری زیادی برای کتابهای مختلف دیدم یا گرفتم که حل ندارند فقط نرم افزاری هستند این سی دی که شما معرفی کردید اگر با حل باشه سی دی خوبیه.

بالا