بنام خدا
سلام دوستان
آموزش Tactics For Listening فایل های صوتیش به لهجه انگلیسی هستن یا آمریکایی ؟
اگر آمریکایی نیست لطفا یک آموزش Listening با لهجه آمریکایی معرفی کنید .
با تشکر
این کتاب چند تا سطح داره ؟
اهان! پس بهترین کتاب برای لیسنینگ همینه دیگه ؟سه کتاب هستند. از سطح مقدماتی تا سطح intermediate.
اهان! پس بهترین کتاب برای لیسنینگ همینه دیگه ؟
به صورت خود اموز میشه باهاش کار کرد ؟
ممنون ! این cd نرم افزاریش پس جدا از اون cd صوتی هست ؟ با همون اسم ؟بهتر بگم این سری کتابها یکی از بهترین سری کتابهای موجود در بازار ایران برای آموزش listening هست چون کتابهای جدید رو اخیرا ندیدم.
در مورد سئوال دومتون اگر بخواهید به صورت خودآموز از این کتاب استفاده کنید بهتره در کنار کتابها از CD نرم افزاری استفاده کنید که حل سئوالها و تمرینهای کتاب رو داشته باشه. چون سری کتابهایی که من گرفتم حل نداشتند و این جوری (یعنی بدون حل سئوالات کتاب) خیلی کتاب خودآموزی نیست (البته شاید افست کتابهای من این طوری بود). ولی اگر سی دی نرم افزاری کتاب رو بگیرید به جای خریدن سی دی های صوتی کتاب (چون حل داره) یا حلهای سئوالات کتاب رو پیدا کنید کتاب خودآموز خیلی خوبی هستش.
در ضمن یک سی دی نرم افزاری هست که برای هر سه کتاب هست. البته برای هر کتاب هم سی دی نرم افزاری مجزایی هست.
ممنون ! این cd نرم افزاریش پس جدا از اون cd صوتی هست ؟ با همون اسم ؟
ممنون دوست عزیزخواهش می کنم دوست عزیزم.
بله این سی دی نرم افزاریش با سی دی های صوتیش فرق می کنه.
این سی دی نرم افزاری با همون اسم خود کتاب هست و با همون عکس روی جلد. فقط رنگ جلد سی دی که برای هر سه کتاب هست بنفشه که با رنگهای کتاب فرق می کنه.
ممنون دوست عزیز
سلام
منظورتون از سی دی نرم افزاری همونیه که مال شرکت آریاناست؟