• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد نحوه شمارش صباویژن

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
دوستانی که از صباویژن استفاده می کنند، چند روز بعد از درخواست واریز، مبلغ به حسابتون واریز میشه؟
چون گویا حدنصاب پرداختشون بسیار بالاست (150هزار تومان) و معمولاً بیشتر از 20 روز طول می کشه تا مبلغ رو واریز کنند. برای شما چطوره؟

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
دوستانی که از صباویژن استفاده می کنند، چند روز بعد از درخواست واریز، مبلغ به حسابتون واریز میشه؟
چون گویا حدنصاب پرداختشون بسیار بالاست (150هزار تومان) و معمولاً بیشتر از 20 روز طول می کشه تا مبلغ رو واریز کنند. برای شما چطوره؟
سلام
شنبه ها درخواست مالی ها چک میشه اگر سایتتون مشکلی نداشته بشه و مورد خلاف قوانینی نداشته باشید تا اخر هفته پرداخت میشه
من یک سال به همین شکل دارم باشون کار میکنم

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
برداشت من از صباویژن تقرباً هفتگی هست.
محاسبه درآمد کلیک ها شبنه راس ساعت 10 صبح انجام میشه.
بعد از ارسال درخواست واریز حداقل 3 و حداکثر 7 روز بعد از درخواست واریز میکنن. بعضی وقت ها با کارت منتقل میکنن بعضی وقت ها با پایا.

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
فقط این وسط این سیستمهای دلال و مفتخور سود میکنند. نه آگهی دهنده نه نمایش دهنده سود درست درمونی نمیکنن

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
@p30pool
@homayo0on
ضمن تشکر از پاسخ شما دو عزیز. متاسفانه برای ما اینگونه نیست. تقریباً تا حالا 7 دوره که درخواست واریز دادم، هیچکدوم زیر 25 روز واریز نکردن.
اینتورک با این همه صحبت های جانبی که درباره اش میشه و همچنین نشمردن تعداد زیادی از کلیک ها، اما 48 ساعته واریز می کنه.

@parsteam
عزیز، چاره ای نیست. متاسفانه اکثر وبمسترها نمی تونن به صورت مستقیم تبلیغ رو جذب کنند. مثلاً همون آگهی هایی که در سایتهای مختلف توسط همین سیستم های واسطه نمایش داده میشه، خیلی از همون وبمسترها هرگز در خواب و خیال هم نمی تونن از همون نمایش دهنده ها آگهی بگیرن. پس فعلاً چاره ای نیست!

بالا