• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد هایپ

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
چند تا سوال از دوستان داشتم

اول : چطوری میشه فهمید مثلا سایت X که هایپ هست توسط چند تا سایت مونیتور میشه؟؟

دوم: اصلا مونیتورینگ یه سایت هایپ توسط تعداد زیادی سایت مونیتورینگ دلیل بر اعتبار اون هست یا نه؟؟

سه: تا چند وقت بعد از تاسیس یه سایت هایپ میشه تو اون سرمایه گذاری کرد>

چهار : حد اکثر چه مبلغی رو برای سرمایه گذاری پیشنهاد میکنین؟

پنج: آیا میشه توی یه سایت دو بار سرمایه گذاری کرد؟؟

ممنون

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
چند تا سوال از دوستان داشتم

اول : چطوری میشه فهمید مثلا سایت X که هایپ هست توسط چند تا سایت مونیتور میشه؟؟

دوم: اصلا مونیتورینگ یه سایت هایپ توسط تعداد زیادی سایت مونیتورینگ دلیل بر اعتبار اون هست یا نه؟؟

سه: تا چند وقت بعد از تاسیس یه سایت هایپ میشه تو اون سرمایه گذاری کرد>

چهار : حد اکثر چه مبلغی رو برای سرمایه گذاری پیشنهاد میکنین؟

پنج: آیا میشه توی یه سایت دو بار سرمایه گذاری کرد؟؟

ممنون
1-معمولا یک قسمت rating دارند که در اون قسمت لینک مونیتور ها را قرار داده اند
2-نه دلیلی نیست فقط اگر در تعداد مونیتور زیاد ثبت نام کرده باشه (چون خرج زیادی بابت ثبت نام در این مونیتور ها کرده) معمولا زمان بیشتری را در حال پرداخت می ماند
3-زمان دقیق نداره(حتی حدود) بستگی به شرایط ان سایت اعم از انواع پکیج های سود دهی و زمان پرداخت و خیلی مسایل دیگر دارد
4-بستگی به خودتون داره که چقدر سرمایه می گذارید ولی همیشه این مسئله را در نظر بگیرید که هر زمان ممکن است این سایت هاdown شوند پس هیچ وقت با پول دیگران در این کارها شرکت نکنید و تمام پول خود را در این زمینه نگذارید و تمام پول خود را در یک سایت سرمایه گذاری نکنید
5-بستگی به agreement (توافق نامه) سایت داره ولی بیشتر سایت ها قبول می کنند.

همه این ها را گفتم ولی به شما توصیه می کنم سراغ هایپ و اتوسارف و... نروید بهترین گزینه فارکس است.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
1-معمولا یک قسمت rating دارند که در اون قسمت لینک مونیتور ها را قرار داده اند
2-نه دلیلی نیست فقط اگر در تعداد مونیتور زیاد ثبت نام کرده باشه (چون خرج زیادی بابت ثبت نام در این مونیتور ها کرده) معمولا زمان بیشتری را در حال پرداخت می ماند
3-زمان دقیق نداره(حتی حدود) بستگی به شرایط ان سایت اعم از انواع پکیج های سود دهی و زمان پرداخت و خیلی مسایل دیگر دارد
4-بستگی به خودتون داره که چقدر سرمایه می گذارید ولی همیشه این مسئله را در نظر بگیرید که هر زمان ممکن است این سایت هاdown شوند پس هیچ وقت با پول دیگران در این کارها شرکت نکنید و تمام پول خود را در این زمینه نگذارید و تمام پول خود را در یک سایت سرمایه گذاری نکنید
5-بستگی به agreement (توافق نامه) سایت داره ولی بیشتر سایت ها قبول می کنند.

همه این ها را گفتم ولی به شما توصیه می کنم سراغ هایپ و اتوسارف و... نروید بهترین گزینه فارکس است.

ممنون;) ;) ;)

بالا