• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد کارت اعتباری(وام کارت)

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
معاون نظارتی بانک مرکزی خبر داد؛
سود کارت های اعتباری قد کشید/ 18 تبدیل به 19.1 درصد شد

معاون نظارتی بانک مرکزی با بیان این که تا کنون ۱۵۸ هزار کارت اعتباری جدید برای متقاضیان صادر شده است گفت: درصد واقعی سود تسهیلات این کارت ها حدود ۱۹.۱ درصد است

فرشاد حیدری در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما اظهار داشت: تا کنون 158 هزار کارت اعتباری جدید برای متقاضیان صادر شده است. این کارت ها فقط برای اشخاص حقیقی صادر می شود.

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
چه جالبه این بانک ملی ، به شما گفتن بخشنامش نیامده ، جایی دیگه گفتن سی هزار کارت صادر کردیم :D

http://ebinews.com/news/164948/صدور-۲۰-هزار-کارت-اعتباری-توسط-بانک-ملی

امروز از رییس شعبه بانک ملی سوال کردم گفت یک مقدار دیگه صبر کنید بخشنامه میاد:D

عجب پس مشخص واسه خودی ها زودتر بحشنامه میاد واسه ما ها دیرتر شایدم نیاد :)

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
برو بچ هر کی کارت و خواست بگیره بیاره بده من 2 تومن سود سالانه میدم قسطشم خودم میدم :D

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
دیروز از بانک ملت پرسیدم، گفتن باید یدونه ضامن کارمند با پایه حقوق بالای ۲م بیاری برای کارت ۱۰م تومانی :( ...
اخه این دوره زمونه کی دیگه ضامن کسی میشه وقتی پدر به پسرش اعتماد نداره...کارمند ۲م حقوق رو کجای دلم بزارم :(

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
آی گفتی من پدرم حاضر نشد ضامن شه ضامن از بیرون گیر آوردم در حال حاضر از بانک ملی دارم میگیرم اینکه میگن بخشنامه نیامده برای پیچاندن شماست تنها به آشنایان خودشان پرداخت می کنند اینجانب با بدبختی آشنا گیر آوردم

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
آی گفتی من پدرم حاضر نشد ضامن شه ضامن از بیرون گیر آوردم در حال حاضر از بانک ملی دارم میگیرم اینکه میگن بخشنامه نیامده برای پیچاندن شماست تنها به آشنایان خودشان پرداخت می کنند اینجانب با بدبختی آشنا گیر آوردم
:D اقساط ماهیانه چقدره واسه 10 میلیون ؟ 36 ماه بازپرداخته ؟

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
:D اقساط ماهیانه چقدره واسه 10 میلیون ؟ 36 ماه بازپرداخته ؟
»
ماهانه 360 تومان میشه البته فلسفه کارت اعتباری وام بلند مدت نیست یکماه خرید میکنید ماه بعد تا حقوق بگیرید می توانید پرداخت کنید

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
زمزمه‌های شکست کارت اعتباری شروع شد
رئیس‌کل بانک مرکزی: بخشنامه اجرای کارت اعتباری خرید کالا برای بانک‌ها الزام‌آور نیست و دستورالعمل صادر شده، بانک‌ها را مجاز به اجرای این طرح می‌کند.

اجرای طرح کارت اعتباری مرابحه از اول مهرماه کلید خورد. براساس دستورالعمل بانک مرکزی، این کارت‌ها در سقف ۱۰ میلیون تومان، ۳۰ میلیون تومان و ۵۰ میلیون تومان صادر خواهد شد. براساس شنیده‌های تایید نشده در گام اول، تنها کارت اعتباری ۱۰ میلیون تومانی توزیع شده و به نظر می‌رسد همه بانک‌ها هنوز به اجرای این طرح ورود نکرده‌اند.

yp097

Registered User
لایک‌ها
147
بنده دیروز از مدیر شعبه بانک ملی شهرستان زیباشهر ( قزوین ) سوال کردم .
گفتن ده روزه کارت ده میلیون تومنی برام صادر میکنن با سر رسید 36 ماهه / اقساط ماهیانه 336 تومن
یک ضامن با فیش حقوقی و یک ضامن کاسب کار هم ازم خواست

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
بنده دیروز از مدیر شعبه بانک ملی شهرستان زیباشهر ( قزوین ) سوال کردم .
گفتن ده روزه کارت ده میلیون تومنی برام صادر میکنن با سر رسید 36 ماهه / اقساط ماهیانه 336 تومن
یک ضامن با فیش حقوقی و یک ضامن کاسب کار هم ازم خواست

این که همیشه بوده.ینی من اردیبهشت بود فک کنم دو تا وام ده تومنی گرفتم با همین شرایط
دیگه این سوسوسل بازیا چیه:D
کارت اعتباری میخواستن مث کشورای دیگه اعتبار بدن به مردم که نتونستن انگار
این امر هم فقط ناشی از ترس بانکها از مردم و نبود یک سیستم جامع اطلاعاتیه
(شاید درست شایدم غلط باشه)

yp097

Registered User
لایک‌ها
147
این که همیشه بوده.ینی من اردیبهشت بود فک کنم دو تا وام ده تومنی گرفتم با همین شرایط
موافقم :general509::general704:

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
دارند زیز ساخت هاشو اماده می کنند شرکت های اعتبار سنجی-سامانه اعتبار سنجی بانک مرکزی مکنا و... چاره ای هم ندارند در هیچ کچای دنیا برای تسهیلات خرد نیاز به ضامن نیست در ذتیا شما اگر بدهی خود را پرداخت نکنید دچار مشکل خواهید شد -----تنها وام های کلانه که ضامن می گیرند اونم نه شخصی بلکه ملکی چیزی به نظرم کارت های اعتباری فاز اول و تازه اوله راهه و بتدریج ضامن از شبکه بانکی حذف خواهد شد و کارت های اعتباری جای تسهیلات خرد را می گیرند البته اگر هوشمند باشند باید مقدار اعتبار کارت را دقیقا مطابق با اعتبار فرد و سابقه اعبتاری او بدهند تا ریسک کار کمتر و برای بانک اجرایی تر باشه نکته دیگه ای که هست اقساط از 12 ماه شروع میشه کاش اقساط از ضریب سه ماه شروع میشد تا جدابیت بیشتر داشته باشه

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
دارند زیز ساخت هاشو اماده می کنند شرکت های اعتبار سنجی-سامانه اعتبار سنجی بانک مرکزی مکنا و... چاره ای هم ندارند در هیچ کچای دنیا برای تسهیلات خرد نیاز به ضامن نیست در ذتیا شما اگر بدهی خود را پرداخت نکنید دچار مشکل خواهید شد -----تنها وام های کلانه که ضامن می گیرند اونم نه شخصی بلکه ملکی چیزی به نظرم کارت های اعتباری فاز اول و تازه اوله راهه و بتدریج ضامن از شبکه بانکی حذف خواهد شد و کارت های اعتباری جای تسهیلات خرد را می گیرند البته اگر هوشمند باشند باید مقدار اعتبار کارت را دقیقا مطابق با اعتبار فرد و سابقه اعبتاری او بدهند تا ریسک کار کمتر و برای بانک اجرایی تر باشه نکته دیگه ای که هست اقساط از 12 ماه شروع میشه کاش اقساط از ضریب سه ماه شروع میشد تا جدابیت بیشتر داشته باشه
به هر حال بانک ها کاری کردن که مردم دارن میرن به سمت صندوق های غیر رسمی و درون سازمانی و خانوادگی و ... تا استفاده از وام بانک. آنهم به خاطر 5 و 10 و 15 میلیون
طرف یک مشکلی براش پیش میاد، سنگینتره که از اقوامش قرض بگیره تا بره برای چند میلیون گدایی بانک رو بکنه. هم 1-2تا ضامن میخوان. هم هزار جور اما و اگر برای ضامن میزارن. هم کلی سود میگیرن. آخرش هم یک منتی سرت میزارن
یکی از دوستان من همین اواخر برای گرفتن 20 میلیون از بانک رسالت 7 تا ضامن برده بود. چون به بهانه های واهی از ضامنین ایراد میگرفتن. فلانی سنش بالاست. فلای کارمند رسمی نیست و ...
حالا فلانی که به عنوان ضامن قبولش نکردن، چند صد میلیون در همین سیستم بانکی خابونده!!!

واقعا زشت نیست این رفتار بانک ها؟
فردا روزی هم من برم بانک ملت 2 تا 10 میلیون وام ازدواج بخوام بگیرم، زشت نیست از من 2تا ضامن بخواد؟ حالا کل سرمایم تو همین بانکه و از پول وام هم بیشتره ولی از دید این بانک هیچ اعتباری ندارم

این طرح هم احتمالا مثل خیلی از طرحهای دیگه بانکها شکست میخوره چون اصولش رو رعایت نمیکنن. کارت اعتباری که کارت وام نیست

yp097

Registered User
لایک‌ها
147
دوستان من دیروز از دو شعبه مختلف بانک ملی سوال کردم و هر دو میگن که 20 درصد مبلغ کارت اعتباری رو برای سه ماه غیر قابل برداشت سپرده کنیم در بانک مورد نظر ...
این که خلاف گفته بانک مرکزی هست
ازشون هم میپرسیم گفتن نباید پول بگیرید در قبال کارت اعتباری میگن اعتبار رو ما باید تامین کنیم . از گجا بیاریم . باید با پول متقاضی به بقیه بدیم دیگه :/
این جمله دقیقا گفته معاون یکی از شعب بزرگ استان هست که خیلی واسم عجیب بود .
به این شکل که برای کارت 10 تومنی 2 تومن برای سه ماه / 30 تومنی ، 6 تومن برای سه ماه / و 50 تومنی ، 10 تومن برای سه ماه

تازه دوتا ضامن کارمند رسمی دولت هم میخوان ( پیمانی ها رو قبول ندارن !!! )
و وثیقه ملکی هم حتما باید خونه یا اپارتمان باشه . من پرسیدم سند زمین قبول نمیکنن با هر نوع کاربری :/
یهو بگید نمیدیم خلاص دیگه این چه هفت خان رستمیه که گذاشتید

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
به هر حال بانک ها کاری کردن که مردم دارن میرن به سمت صندوق های غیر رسمی و درون سازمانی و خانوادگی و ... تا استفاده از وام بانک. آنهم به خاطر 5 و 10 و 15 میلیون
طرف یک مشکلی براش پیش میاد، سنگینتره که از اقوامش قرض بگیره تا بره برای چند میلیون گدایی بانک رو بکنه. هم 1-2تا ضامن میخوان. هم هزار جور اما و اگر برای ضامن میزارن. هم کلی سود میگیرن. آخرش هم یک منتی سرت میزارن
یکی از دوستان من همین اواخر برای گرفتن 20 میلیون از بانک رسالت 7 تا ضامن برده بود. چون به بهانه های واهی از ضامنین ایراد میگرفتن. فلانی سنش بالاست. فلای کارمند رسمی نیست و ...
حالا فلانی که به عنوان ضامن قبولش نکردن، چند صد میلیون در همین سیستم بانکی خابونده!!!

واقعا زشت نیست این رفتار بانک ها؟
فردا روزی هم من برم بانک ملت 2 تا 10 میلیون وام ازدواج بخوام بگیرم، زشت نیست از من 2تا ضامن بخواد؟ حالا کل سرمایم تو همین بانکه و از پول وام هم بیشتره ولی از دید این بانک هیچ اعتباری ندارم

این طرح هم احتمالا مثل خیلی از طرحهای دیگه بانکها شکست میخوره چون اصولش رو رعایت نمیکنن. کارت اعتباری که کارت وام نیست

دقیقا خوب گفتی تنها راهش که مشکل حل بشه اجازه فعالیت شعب بانک های خارجی و اورپایی در ایران است اگر بانک های معروف اوروپایی در ایران فعالیت کنند به اینها کمی بانکداری یاد می دهند ---بهر حال اعتباری پول دادن هم نیاز به فرهنگ و هم نیاز به زیرساخت و هم نیاز به سرمایه کلان داره تا فرهنگ این کار در بین مردم جا بیفته اولش اگر بخواهند بدون ضامن بدهند طبعا درصد عدم وصولی ها بالا میره زمان میبره تا جا بیفته
متاسفانه همین بانک ملی هم که در طرح فراگیرش بدون ضامن کارت میداد بدلایل نامعلومی متوقف کرده این کارو
امیدوارم یک روزی برسه هر ایرانی که پول لازم داره بدون دردسر بتونه از بانک بگیره و نیاز به ضامن و کوفت و زهر مار نداشته باشه

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
تو كشور هاي ديگه اعتبار اين كارت ها مهمتر از به اصطلاح وامي هست كه اين كارت ها ميدن. تو امريكا درصد كمي از مردم پول نقد دارن و تمام خريد هاي كلان شامل خونه و ماشين و ... وابسته به اعتباري هست كه از سال ها قبل به كمك كارت هاي اعتباري جمع كردن.
مثلا كسي كه نمره كرديت خوبي داره وأم هاي با بهره كمتر و مقدار بالاتري ميگيره نسبت به كسي كه كرديت پاييني داره. يا وقتي خونه اجاره كني، يا گوشي مبايل قرار دادي بگيري و... به نمره كرديتت نگاه ميكنن ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
خدایی اگه بخوان مبلغی از پول رو بلاک کنن آخر حروم خوری هست دیگه:general505:...

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
صدور کارت اعتباری در شعبه های بانک پاسارگاد

مشتریان می‌توانند در صورت تمایل کارت اعتباری به مبالغ کمتر نیز درخواست کنند.

حداقل سن 18 سال تمام، دارا بودن یکی از انواع حساب‌های قرض‌الحسنه جاری، پس‌انداز یا سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت نزد شعبه‌های بانک‌پاسارگاد، عدم سابقه چک برگشتی نزد شبکه بانکی کشور، نداشتن بدهی غیرجاری در شبکه بانکی، ارایه مدارک شناسایی لازم، ارایه تضمینات و یا وثایق مورد قبول بانک، ارایه مدارک شغلی دربردارنده نوع شغل و میزان درآمد و رعایت سقف 500 میلیون ریالی مجموع کارت‌های اعتباری دریافت شده توسط مشتری از بانک‌های مختلف از جمله شرایط اخذ کارت اعتباری مرابحه هستند
استفاده از این کارت‌ها تنها از طریق دستگاه‌های کارتخوان (POS) و پایانه‌های مجازی (اینترنت) امکان‌پذیر است.

http://bpi.ir/News:1033

بالا