• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد کارت هدیه بانکها

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
هیچی جای اسکناس هایی ک وسط قران بودن و پدربزرگ مادربزرگها عیدی میدادن رو نمیگیره :rolleyes:

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
هیچی جای اسکناس هایی ک وسط قران بودن و پدربزرگ مادربزرگها عیدی میدادن رو نمیگیره :rolleyes:

مخصوصا ده تومنی کاغذی بود که عکس مدرس روش بود و صدتومنیایی که بعدا زدن که عکس وسط پول بود.خیلی خوشگل بود ولی خب دیگه الان روزگار فرق کرده نوه ها دوست دارن از مادربزرگ و پدربزرگاشون فلش usb3 و کینکت و از این جور چیزا هدیه بگیرن:rolleyes:

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
مخصوصا ده تومنی کاغذی بود که عکس مدرس روش بود و صدتومنیایی که بعدا زدن که عکس وسط پول بود.خیلی خوشگل بود ولی خب دیگه الان روزگار فرق کرده نوه ها دوست دارن از مادربزرگ و پدربزرگاشون فلش usb3 و کینکت و از این جور چیزا هدیه بگیرن:rolleyes:

اون عکس مدرسه فیضیه بود و الآن ارزون ترینش با کیفیت بانکی 3هزار تومن و گرون ترینش 120هزار تومنه:eek:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

ممنون از همه تون

من هر بانکی بگید سرمایه . پارسیان . پاسارگاد . صادرات . ملی . تجارت و ... نزدیکمونه

فقط کارتش شیک باشه و متن تقدیم به رفیقم هادی هم بتونم روش حک کنم بگید برم کدوم بانک ؟؟؟؟؟؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

ممنون از همه تون

من هر بانکی بگید سرمایه . پارسیان . پاسارگاد . صادرات . ملی . تجارت و ... نزدیکمونه

فقط کارتش شیک باشه و متن تقدیم به رفیقم هادی هم بتونم روش حک کنم بگید برم کدوم بانک ؟؟؟؟؟؟

یانک سامان

بر اساس بخشنامه بانک مرکزی صدور و عرضه کارت هدیه و بن کارت بی‌نام و بیش از مبلغ ۲ میلیون ریال ممنوع است....

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273

ممنون از همه تون

اقتصاد نوین هم حوشگله.یه سری من برا روز مادر گرفتم خوشگل بود

بالا