كركش رو دارين؟به نقل از black_jack_of_black_city :البته بدون رجیستر کردن این کار رو کردم
كركش رو دارين؟به نقل از black_jack_of_black_city :البته بدون رجیستر کردن این کار رو کردم
به نقل از black_jack_of_black_city :بله
مگه این بنده خدا کرکش رو نگفت؟؟
فکر کنم مشکل همون باشه!!!به نقل از black_jack_of_black_city :البته بدون رجیستر کردن این کار رو کردم
کمک کنین لطفا....به نقل از hamedsullivan :من کرکش کردم , کپی کیلر رو کپی کردم تو روت ولی باز کل اطلاعات رو رو هارد کپی میکنه.
به دادم برسید , یه کار واجب دارم , نباید کپی بشه.
مرسی از لطفت , امیدوارم که این جواب بده.به نقل از persian-earning :یکی دیگه هم پیدا کردم!!!
این نرم افزار مال شرکت شتاب است که فکر کنم قابل اعتماد باشه
برای توضیحات بیشتر لینکش را برات میزارم
http://www.shetab.com/farsi/products/softlock/softlock.htm
mp3 , مشکل همینه دیگه!!!به نقل از black_jack_of_black_city :اول بگو میخوای ام پی تری قفل کنی یا وی سی دی ؟
دوستان لطفا کمک کنینن.به نقل از hamedsullivan :دوستان عزیز لطفا کمک کنین.
وحشتناک فوریه.
یه سی دی دارم که اجراییه یعنی باید نصب شه.
میخوام یه قفل درست و حسابی روش بذارم , پولی هم باشه مشکلی نیست فقط درست و حسابی باشه.
ممنونم.
از دوستان کسی از این قفل استفاده کرده , ایا خوبه؟؟؟؟به نقل از hamedsullivan :دوستان لطفا کمک کنینن.
یعنی فکر میکنی منم همین کار رو انجام بدم ؟؟؟ اگه میشه یه خورده بیشتر توضیح بده.به نقل از shankimout :اینی که میگم چیزی جز واقعیت نیست ولی من یه فایل بزرگ 200 مگابایتی رو همراف فایل های دیگه قاتی کردم و رایت کردم . یه تیکه از سی دی رو با ماژیک پوشوندم و سیدی رو گزاشتم تو . 3 4 بار اینکاروکردم تا اینکه فهمیدم مکان اون فایل 200 مگابایتی ه کجا هست . بعد اونجا رو سوراخ کردم . دیگه اون فولدر کپی نشد . محتویات او فولدر هم عملا به درد کسی نمیخورد ولی برای برنامه ای که نوشته بودم مهم بود