خرید بک لینک,خرید رپورتاژ آگهی
zula

سوال در مورد یه برنامه آجاکس

شروع موضوع توسط hamekareh ‏15 ژوئن 2007 در انجمن PHP

  1. hamekareh

    hamekareh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    457
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان .
    من می خوام یه برنامه آپلود فایل بنویسم که با آجاکس کار کنه .

    من این مشکل دارم :

    من دو تا از کد هایی که در مورد آجاکس بود یکی برای عوض کردن صفحه و یکی برای همین جور form ها که یه چیزی باهاش بفرستیم . با هم قاطی کردم ولی هیچ کدومش کار نکرد .
    حالا کمک میخوام ؟؟؟؟
     
  2. کوتاه کننده لینک
  3. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    کدار رو بذار!
    الان چی حواب بدیم؟
     
  4. hamekareh

    hamekareh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    457
    تشکر شده:
    0
    یکی اینه که دوستان در همین فروم نوشتن :
    PHP:
    function beload(Location,Destination)
    {
        
    isiusjs false;
        if (
    window.XMLHttpRequest)
        {
            
    isiusjs = new XMLHttpRequest();
            if (
    isiusjs.overrideMimeType)
            {
                
    isiusjs.overrideMimeType("text/xml");
            }
        }
        else 
        if (
    window.ActiveXObject)
        {
            try
            {
                
    isiusjs = new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");
            }
            catch (
    e)
            {
                try
                {
                    
    isiusjs = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
                }
                catch(
    e)
                {
                }
            }
        }
        
        if (!
    isiusjs)
        {
            
    alert("CONNECT FAILURE BABY"); 
            return 
    false;
        }
        
        
    imageloading(Destination);
        
    isiusjs.onreadystatechange begirtahvil;
        
    shir Destination;
        
    isiusjs.open("GET"Locationtrue);
        
    isiusjs.send(null);
    }

    function 
    begirtahvil()
    {
        if (
    isiusjs.readyState == 4)
        {
            if (
    isiusjs.status == 200)
            {
                
    DOMz(isiusjs.responseText);
            }
        }
    }
    function 
    DOMz(shirini)
    {
        
    document.getElementById(shir).innerHTML shirini
    }
    function 
    imageloading(roxito)
    {
        
    document.getElementById(roxito).innerHTML 'loading..';
    }
    و دیگری هم باز تو همین فروم گذاشتن :
    PHP:
     <script language="javascript"  type="text/javascript">  
    function getHTTPObject() {  
      var xmlhttp;  
      /*@cc_on  
      @if (@_jscript_version >= 5)  
        try {  
          xmlhttp = new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");  
        } catch (e) {  
          try {  
            xmlhttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");  
          } catch (E) {  
            xmlhttp = false;  
          }  
        }  
      @else  
      xmlhttp = false;  
      @end @*/  
      if (!xmlhttp && typeof XMLHttpRequest != 'undefined') {  
        try {  
          xmlhttp = new XMLHttpRequest();  
        } catch (e) {  
          xmlhttp = false;  
        }  
      }  
      return xmlhttp;  
    }  
    var http = getHTTPObject(); // We create the HTTP Object  
    </script>  

    <form name="form1" method="post" action="">  
      <table width="392" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">  
        <tr>  
          <td width="24"><input name="a" type="text" id="a" size="4" maxlength="4"></td>  
          <td width="21"><div align="center">*</div></td>  
          <td width="36"><div align="center">  
              <input name="b" type="text" id="b" size="4" maxlength="4" onblur="echoResult();">  
            </div></td>  
          <td width="25"><div align="center">=</div></td>  
          <td width="286"><input name="c" type="text" id="c" size="8" maxlength="8"></td>  
        </tr>  
      </table>  
    </form>  


    <script language="javascript"  type="text/javascript">  
    var url = "handleMultiply.php?"; // The server-side script  
    function handleHttpResponse() {  
      if (http.readyState == 4) {  
        result = http.responseText;  
        document.getElementById('c').value = result;  
      }  
    }  
    function echoResult() {  
      var a = document.getElementById("a").value;  
      var b = document.getElementById("b").value;  
      http.open("GET", url + "a=" + a + "&b=" + b, true);  
      http.onreadystatechange = handleHttpResponse;  
      http.send(null);  
    }  
    </script>  


    <?php  
        $a
    =$_GET['a'];  
        
    $b=$_GET['b'];  
        
    $c=$a $b ;  
        echo 
    $c;  
    ?> 

     
  5. gavbandy

    gavbandy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2005
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    3
    آپلود کردن با آژاکس یه خورده فرق داره.
    شما باید از فریم استفاده کنی.
    ربطی به آژاکس نداره.
    یعنی تا اونجا که من میدونم آپلود کردن فایل با آژاکس دانشش یه خورده پیشرفتس.
    یه فریم مخفی بزار بعد اکشن فرمت را بفرست به اون فریم.
    به همین راحتی.
     
  6. hamekareh

    hamekareh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    457
    تشکر شده:
    0
    نه دوست عزیز . من اول کلا با این دو کدی که گذاشتم مشکل دارم .

    ینی اول به من بگین این دو تا رو چه جوری با هم قاطی کنم که هم بتونم صفحه رو باهاش عوض کنم و اینکه هم بتونم با فورم یه چیزی بفرستم ......

    اینو اول بگین و بعد بریم سر بقیش......
     
  7. hamekareh

    hamekareh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    457
    تشکر شده:
    0
    آقای gavbandy من خودم کمی سره این کدها فکر کردم .
    و الان برای یکی کردنشون مشکل ندارم .

    فقط اگه می شه بگین با آجاکس میشه آپلود کرد یا نه ؟ فقط همین و راهشم لطفا بگین .
     
  8. خرید بیت کوین
  9. hidensoft

    hidensoft کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    0
  10. hamekareh

    hamekareh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    457
    تشکر شده:
    0
    دست دوست عزیزم درد نکنه . از راهنماییتون :p :D :lol:
     
  11. hamekareh

    hamekareh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    457
    تشکر شده:
    0
    دوست من میشه این کده رو توضیح بدی کار نمیکنه .
     
  12. hidensoft

    hidensoft کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    0
    درسته کار نکرد
    من فقط یه سرچ کردم دیگه نگاه نکردم برنامشون کار می کنه یا نه
    این برنامه که برات می زارم امتحان کردم ... کاملا سالمه ... فایل رو هم به درسته آپلود می کنه ... شانسی تو کامپیوتر پیداش کردم
    فایل همراه این پست رو دانلود کن و بعد از خارج کردت از ZIP توی هر جایی که بود این فایل ها رو ایجاد کن

    deletefile.php
    کد:
    <?php
    
    $homepage="index.php";
    if (isset($_GET['filename'])) {	
    	if (unlink($_GET['filename'])) {
    		header("Location: $homepage");
    	}
    	else {
    		echo "<script type='text/javascript'> alert('Failed to delete: ".$_GET['filename'].". Please try again.');</script>";
    	}
    }
    else {
    	echo "File deleted";
    }
    ?>
    imageupload.php
    کد:
    <?php
    
    @session_start();
    if (isset($_POST['id'])) {
    	$uploadFile=$_GET['dirname']."/".$_FILES[$_POST['id']]['name'];
    	if(!is_dir($_GET['dirname'])) {
    		echo '<script> alert("Failed to find the final upload directory: "+'.$_GET['dirname'].');</script>';
    	}
    	if (!copy($_FILES[$_POST['id']]['tmp_name'], $_GET['dirname'].'/'.$_FILES[$_POST['id']]['name'])) {	
    		echo '<script> alert("Failed to upload file");</script>';
    	}
    }
    else {
    	$uploadFile=$_GET['dirname']."/".$_GET['filename'];
    	if (file_exists($uploadFile)) {
    		echo "File uploaded. <a href='$uploadFile'>Open File</a> &nbsp;&nbsp;&nbsp; <a href='deletefile.php?filename=".$uploadFile."'>Delete File</a>";	
    	}
    	else {
    		echo "<img src='loading.gif' alt='loading...' />";
    	}
    }
    ?>
    index.php
    کد:
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
    <html>
    	<head>
    		<title>AJAX File uploader</title>
    		<script type="text/javascript" src="uploader.js" ></script>
    	</head>
    	<body>
    <?php
    	// اين متغير دايرکتوري آپلود را تعيين مي کند
    	$uploadDirectory = "c:";
    	require_once("AjaxFileUploader.inc.php");
    	$ajaxFileUploader = new AjaxFileuploader($uploadDirectory);	
    	echo $ajaxFileUploader->showFileUploader('id1');
    	echo $ajaxFileUploader->showFileUploader('id2');
    	echo $ajaxFileUploader->showFileUploader('id4');
    ?>
    </body>
    </html>
    اگه خاستی خودت کد ها رو بنویسی ajax upload.zip رو دانلود کن
    اگه حال تایپ کردن نداشتی full.zip رو دانلود کن که کامل و نیاز به هیچ چیزی نداره
    دیگه فکر نمی کنم نیازی به توضیح باشه
    فقط از آژاکس با دقت استفاده کنید
    موفق پیروز باشید
     

    فایل های ضمیمه:

    • ajax upload.zip
      اندازه فایل:
      2.5 KB
      نمایش ها:
      8
    • Full.zip
      اندازه فایل:
      3.8 KB
      نمایش ها:
      14
  13. hamekareh

    hamekareh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    457
    تشکر شده:
    0
    سلام دوست عزیزم .
    از کمک شما بسیار ممنوونم . فقط اگه بخوام توسایت آپلود کنم برای مثال آدرس مکان آپلود فایل :http://upload.hamekareh.ir/file
    باشه . دایرکتوری رو چی باید بذارم . .... :blink:
     
  14. hidensoft

    hidensoft کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    0
    اگه دسترسی به اون فلدر رو داشته باشی می تونی آپلود کنی
    فقط کافیه آدرس دقیق رو بدی
    اگه مشکلی داشتی بگو
     
  15. hamedana

    hamedana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    372
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    من این تاپیک رو از زیر اوردم رو چون نیاز داشتم
    من این مشکل رو پیدا کردم
    و هر چا رفتم دیدم که از فریم استفاده کردن
    اما چگونه اکشون رو به یک فریم بدی واسم سوال شده چه گونه؟!
    راهنمایی کنید
     
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی همکاری در فروش