آژانس هواپیماییexchanging

سوال در مورد curl_init

شروع موضوع توسط behrouz_pool ‏20 سپتامبر 2005 در انجمن PHP

  1. behrouz_pool

    behrouz_pool کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    سلام دوستان
    ميخواستم بدونم به جاي دستور :

    PHP:
    $addr "https://www.e-gold.com/acct/confirm.asp?AccountID=" $from "&PassPhrase=" $frompass "&Payee_Account=" $to "&Amount="$amount ."&PAY_IN=1&WORTH_OF=Gold&Memo="$memo "&IGNORE_RATE_CHANGE=y&PAYMENT_ID=1";

                    
    $ch curl_init($addr);

    curl_setopt($chCURLOPT_USERAGENT,"Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)");  

                    
    curl_setopt($chCURLOPT_RETURNTRANSFER,0);  

                    
    curl_setopt($chCURLOPT_HEADER0);
    چي ميتونم بنويسم چون host من اين قابليت رو نداره و از طرفي گفتم اگر مي خواهي نسبش كني بايد 40000 تومان بدي كه برام امكان نداره
    ممنون
     
  2. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    دوست عزیز راه دیگه ای نیست !
    بقیه خطها فقط فقط تنظمات curl هست و اون خطی که شما مشخص کردید curl رو اجرا می کنه
    واسه این یه کم واست گرون حساب کرده چون باید کل apche php mysql خلاصه مه رو دوباره compile کنه که هم کمی وقت می گیره و هم سرور برای دقایقی down می شه
    ولی خوب نظری راجبه قیمتش ندارم
     
  3. behrouz_pool

    behrouz_pool کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    ممنون از شما
    میدونید این قسمتی از تابع است که باهاش پول به حساب دیگران با egold میریزد اگر یک تابع به من بگید که این کار را باهاش بکنم خیلی ممنون میشم من از iranphp.net در این مورد یک pdf گرفتم ولی مشکلش اینه که فایل e-gold_automation.pdf رو میخواهد که http://www.hoomand.com/ بسته شده و نمیتوانیم ازش بگیریم
     
  4. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    والا تابع دیگه ای نیست !
    این تنها چیزیه تو php می دونم که باهاش می شه از تو سرور یه فرم رو فرستاد و جوابشم گرفت که حتی با https هم کار می کنه !

    باید دست به دامن ادمینت بشه یا هاستت رو عوض کنی
    ;)
     
  5. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    اگه کسی رو می‌شناسی که هاستش curl ساپورت می‌کنه یا یه هاست مجانی با curl سراغ داری می‌تونی این تابع رو توی یه فایل روی اون سرور بزاری و اینکلودش کنی
    فایل بعد از اجرا شدن نتیجه رو برمی‌گردونه
    منم هاستم curl داره خواستی ایمیل بزن به [email protected]
     
  6. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    راستش من یک کلاس توی مجموعه pear پیدا کردم و یک توضیحی واسش نوشته بودم ! ولی می خواستم یک زمان دیگه رو کنم !
    ولی از اونجای شما نیاز داری بهش دیگه باید روش کنم

    http://pear.php.net/package/HTTP_Request
    تقریبا بیشتر چیزها که curl داره رو این داره
     
  7. appbannerkhuniresbanner