• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد InfraRed ٠

mori

Registered User
لایک‌ها
14
وقتی install driver بزنی این کار اتوماتیک انجام میشه ;)

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
به نقل از mori :
وقتی install driver بزنی این کار اتوماتیک انجام میشه ;)

cd من اتوران نيست و install driver نداره.
با روش اميد يه امتحاني ميكنم ببينم چطور ميشه...

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
اميد جان من گشتم سي دي رو از اين فايها زياد بود . تو ميتوني اين دو تا فايلو آپلود كني يا يه لينكي بذاري؟؟

omidMTL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من اين فايلها رو آپلود كردم
http://omidmtl.freeserverhost.com/ma620/ma-620.sys
http://omidmtl.freeserverhost.com/ma620/ma620-2000xp.inf
من هميشه همينطور نصب ميكنم و اصلا cd رو گم كردم فقط يه نكته كوچيك داره كه اگر پس از وصل كردن كابل به كامپيوتر پنجره add new hardware باز نشد در اين حالت يه device به اسم Unknown USB Device نصب مي شه شما بايد به device manager بريد و اون رو remove كنين يا از update driver استفاده كنين
يه چيز ديگه هم اضافه كنم كه من با usb مادربوردم (giga p3) نتونستم نصبش كنم يه كارت usb 2.0 خريدم با اون راحت نصب شد.
اگه مشكلي بود من در خدمتم.

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
متشكر از راهنمائي هاتون
اما لينك اولي پسورد ميخواد من نتونستم داونلودش كنم.
كماكان در حال سعي واسه نصب اينفرارد هستم...

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از omidMTL :
سلام
من اين فايلها رو آپلود كردم
http://omidmtl.freeserverhost.com/ma620/ma-620.sys
http://omidmtl.freeserverhost.com/ma620/ma620-2000xp.inf
من هميشه همينطور نصب ميكنم و اصلا cd رو گم كردم فقط يه نكته كوچيك داره كه اگر پس از وصل كردن كابل به كامپيوتر پنجره add new hardware باز نشد در اين حالت يه device به اسم Unknown USB Device نصب مي شه شما بايد به device manager بريد و اون رو remove كنين يا از update driver استفاده كنين
يه چيز ديگه هم اضافه كنم كه من با usb مادربوردم (giga p3) نتونستم نصبش كنم يه كارت usb 2.0 خريدم با اون راحت نصب شد.
اگه مشكلي بود من در خدمتم.
خوب بزنین خودش فایل هارو از رو سی دی پیدا کنه

omidMTL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من يه cd پيدا مي كنم آدرس دقيق اين فايلها رو همينجا مي نويسم. فردا شب if god wants (انگليسيش قشنگ تره)
خوبه ؟

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
ممنون
Thanx a lot

آقا ما ديشب خدمت رسيديم تشريف نداشتين..... :D :D

omidMTL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشيد كه دير شد خيلي گرفتار بودم
با هر دردسري بود يه زي پيدا كردم و اما آدرس فايلها : داخل cd يه شاخه هست كه اسمش driver از توي اين شاخه فايل Ma-620.sys رو كپي كن روي هاردت يه فايل كابينت هم توي همين شاخه driver به نام MA620XP.cab وجود داره وارد اين فايل كه بشي يه فايل بيشتر توش نيست اونم اسمش اينه:
ma620-2000xp.inf
اين فايل رو هم كپي كن كنار Ma-620.sys كه قبلا كپي كردي همه فايلهايي كه براي نصب نياز هست همين 2 تاست.
خوب حالا كابل رو وصل كن و صبر كن تا پنجره add new hardware باز بشه وقتي باز شد حالت advanced رو انتخاب كن و در مرحله بعد آدرس فايلها رو كه كپي كردي بده.
نكته : اگر add new hardware باز نشد در اين حالت بايد به device manager بري و Unknown USB Device رو پيدا كن و از طريق update driver در properties ش نصبش كن. قاعدتا نبايد مشكلي پيش بياد ولي اگر مشكلي داشتي من در خدمتم.
موفق باشي

omidMTL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشيد كه دير شد خيلي گرفتار بودم
با هر دردسري بود يه cd پيدا كردم و اما آدرس فايلها : داخل cd يه شاخه هست كه اسمش driver از توي اين شاخه فايل Ma-620.sys رو كپي كن روي هاردت يه فايل كابينت هم توي همين شاخه driver به نام MA620XP.cab وجود داره وارد اين فايل كه بشي يه فايل بيشتر توش نيست اونم اسمش اينه:
ma620-2000xp.inf
اين فايل رو هم كپي كن كنار Ma-620.sys كه قبلا كپي كردي همه فايلهايي كه براي نصب نياز هست همين 2 تاست.
خوب حالا كابل رو وصل كن و صبر كن تا پنجره add new hardware باز بشه وقتي باز شد حالت advanced رو انتخاب كن و در مرحله بعد آدرس فايلها رو كه كپي كردي بده.
نكته : اگر add new hardware باز نشد در اين حالت بايد به device manager بري و Unknown USB Device رو پيدا كن و از طريق update driver در properties ش نصبش كن. قاعدتا نبايد مشكلي پيش بياد ولي اگر مشكلي داشتي من در خدمتم.
موفق باشي

sahar_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با روش اميد نصب كردم اما هر كاري ميكنم گوشي را پيدا نميكنه بايد چيكار كنم لطفا جواب بدهيد

sahar_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا يكي يكي جواب بديد من وقت نميكنم راههاي شما را تست كنم :p
به نظر شما برم ديوايس بلوتوث بخرم يا همين اينفرارد خوبه ؟ ايندفعه ديگه شرمنده ام نكنيد :blush:

مي دونم كه ار لحاظ سرعت و برد بلوتوث بهتره اما من نمي خوام زياد استفاده كنم خيلي هم استفاده كنم براي عكس استفاده ميكنم اما چيكار كنم كه نتونستم با اين كار كنم لطف كنيد يك راهنمايي برسونيد

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما از همون اول اشتباه كردين من بلوتوث گرفتم 19000 تومن بدون گارانتي ماه كار ميكنه امكانات جالبيم داره :happy: برو يه بلوتوث بخر :happy:

sahar_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
شما از همون اول اشتباه كردين من بلوتوث گرفتم 19000 تومن بدون گارانتي ماه كار ميكنه امكانات جالبيم داره :happy: برو يه بلوتوث بخر :happy:

من مي رم بلوتوث مي خرم اما اگر نتونستم باهاش كار كنم بايد جواب يكي يكي سوالام را بدي ;) البته ببخشيد كه خيلي امري شد البته الان كه وقت نمي كنم برم بخرم يك دو هفته ديگه اگر بيكار شدم ميرم مي خرم

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از sahar_sd :
بابا يكي يكي جواب بديد من وقت نميكنم راههاي شما را تست كنم :p
به نظر شما برم ديوايس بلوتوث بخرم يا همين اينفرارد خوبه ؟ ايندفعه ديگه شرمنده ام نكنيد :blush:

مي دونم كه ار لحاظ سرعت و برد بلوتوث بهتره اما من نمي خوام زياد استفاده كنم خيلي هم استفاده كنم براي عكس استفاده ميكنم اما چيكار كنم كه نتونستم با اين كار كنم لطف كنيد يك راهنمايي برسونيد
از چه Device اي استفاده مي كني؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
وقتي كه كامل نصبش مي كني، آيا دنبال گوشي مي گرده؟ ( يكي از LED هاش هر چند ثانيه يكبار، چند تا چشمك مي زنه)

sahar_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
وقتي كه كامل نصبش مي كني، آيا دنبال گوشي مي گرده؟ ( يكي از LED هاش هر چند ثانيه يكبار، چند تا چشمك مي زنه)

من وقتي نصب كردم فقط يك LED روشن است يکي هم خاموش چشمک هم تو کارش نيست فقط وقتي که از موبايل مي خواهم چيزي بفرستم چشمک ميزنه بعدش ميگه که پيدا نکرد

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اگر درست نصبش كرده باشي بايد يكي از LED ها هر 4ثانيه يكبار چندتا چشمك بزنه. به نظر من درست نصب نشده.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
شايد هم ديوايست مشكل داره. يكي از دوستام گرفت و هر كار كرد نتونست نصبش كنه. رفت مغازه عوضش كرد. دومي را راحت تونست نصب كنه و ازش استفاده كنه.

بالا