• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال راجع به کیش و تارت

bache-mosbat

Registered User
لایک‌ها
12
سلام . یه سوال راجع به خمیر کیش و تارت داشتم . من خودم که درست می کنم وقتی می ذارم تو فر خمیر اول خودشو بگیره 7 8 بار باد می کنه و می خوابه . بعد رفتم سرچ کردم همه ی سایتای خارجی از bakery beans استفاده می کردن که من تو ایران رفتم تو مغازه نداشت چنین چیزی . یه چیزایی مثل قلوه سنگ که می ریزن رو خمیر که باد نکنه بعدم برش می دارن . می خواستم ببینم کسی می دونه از چه چیزی می تونم به عنوان جایگزین استفاده کنم؟ لوبیا بریزم مثلا خراب نمی کنه خمیرو ؟ یا از زیر کاغذ نم نمی ده؟

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
می تونید از حبوبات خشک استفاده کنید و خاطرتون جمع باشه که مشکلی پیش نمیاد. البته این رو هم بگم که خود من فقط یک بار سعی کردم تارت درست کنم که موفق نشدم (کلا خمیرش بعد از پخت دچار مشکل شد!) ولی مشکل از حبوبات نبود و این حبوبات تا آخر زمان پخت تارت با رشادت تمام پایمردی کردند!

توی مجلات آشپزی هم می نویسند که از حبوبات خشک می تونید استفاده کنید.

bache-mosbat

Registered User
لایک‌ها
12
مرسی . منم تارتم خراب شد ولی کیش خیلی خوب می شه . چون خمیر تارت راحته . کیشم غذای راحت و آسونیه خیلیم خوشمزه می شه ولی مشکلم همون باد کردن خمیرش بود که مواد از رو سسش می زد بیرون شک داشتم حبوبات بریزم چه جوری می شه . بعدم حیف نیست حبوبات؟ چیکارش کنم بعد؟ نظری دارین؟ مثلا لوبیا بریزیم بعد یه ذره می پزه فریز کنیم برا قرمه سبزی خراب می شه؟؟

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
مرسی . منم تارتم خراب شد ولی کیش خیلی خوب می شه . چون خمیر تارت راحته . کیشم غذای راحت و آسونیه خیلیم خوشمزه می شه ولی مشکلم همون باد کردن خمیرش بود که مواد از رو سسش می زد بیرون شک داشتم حبوبات بریزم چه جوری می شه . بعدم حیف نیست حبوبات؟ چیکارش کنم بعد؟ نظری دارین؟ مثلا لوبیا بریزیم بعد یه ذره می پزه فریز کنیم برا قرمه سبزی خراب می شه؟؟

روی سطح خمیرتون رو با چنگال سوراخ سوراخ کنید بعد روش کاغذ روغنی بذارید و روی کاغذ حبوبات رو بریزید.وزن حبوبات و سوراخهایی که ایجاد کردید باعث میشه که خمیر باد نکنه.

این حبوبات رو هم نگه دارید برای دفعات بعدی که تارت درست می کنید. فکر کنم بشه از سنگ های کوچیک ، هم اندازه ی همین حبوبات که تمیز شستشو دادین هم استفاده کنید.البته همونطور که گفتم من این ها رو توی مجلات خوندم و خودم خیلی تجربه ندارم.

bache-mosbat

Registered User
لایک‌ها
12
مرسی . امتحان می کنم :دی . اگه خوب شد عکسشو میذارم . اگرم خوب نشد می ذارم که عبرت بگیرن مردم .:D

بالا