bache-mosbat
Registered User
سلام . یه سوال راجع به خمیر کیش و تارت داشتم . من خودم که درست می کنم وقتی می ذارم تو فر خمیر اول خودشو بگیره 7 8 بار باد می کنه و می خوابه . بعد رفتم سرچ کردم همه ی سایتای خارجی از bakery beans استفاده می کردن که من تو ایران رفتم تو مغازه نداشت چنین چیزی . یه چیزایی مثل قلوه سنگ که می ریزن رو خمیر که باد نکنه بعدم برش می دارن . می خواستم ببینم کسی می دونه از چه چیزی می تونم به عنوان جایگزین استفاده کنم؟ لوبیا بریزم مثلا خراب نمی کنه خمیرو ؟ یا از زیر کاغذ نم نمی ده؟