• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال فنی - برقی

milad28

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با محاسبات من سه فاز وبرای هر فاز ۲۵ آمپر نیاز دارید که جمعا حدود۷۵ امپر میشه.قدرت موتور شما ۲۲هزار وات هستش.ولتاژ برق سه فازمون ۳۸۰ ولته. ۳۸۰ ولت ضربدر ۲۵ میشه ۹۵۰۰ وات برای هر فاز که سه تاشون میشه حدود ۲۷۰۰۰ که تازه بیشتراز مصرف شما هم میشه.
اونم که روش زده۴۲ امپر چون ولتاژ برق چینی ها با ایران متفاوت هستش.
این نظر منه باز کسی بهتر میدونه راهنمایی کنه

milad28

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
البته به سربندی تخته کلم موتورهم خیلی بستگی داره

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
یعنی من برق 3 فاز 25 آمپر بگیرم جواب میده ؟
با محاسبات من سه فاز وبرای هر فاز ۲۵ آمپر نیاز دارید که جمعا حدود۷۵ امپر میشه.قدرت موتور شما ۲۲هزار وات هستش.ولتاژ برق سه فازمون ۳۸۰ ولته. ۳۸۰ ولت ضربدر ۲۵ میشه ۹۵۰۰ وات برای هر فاز که سه تاشون میشه حدود ۲۷۰۰۰ که تازه بیشتراز مصرف شما هم میشه.
اونم که روش زده۴۲ امپر چون ولتاژ برق چینی ها با ایران متفاوت هستش.
این نظر منه باز کسی بهتر میدونه راهنمایی کنه

Bigboss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام
دوستان من یه دستگاه آسیاب دارم میخرم منتها نمیدونم برقش باید چند آمپر باشه یه سری میگن 25 آمپر جواب میده یه سری میگن 32 آمپر
خدایی ببین طرف تولید کننده دستگاهه اونوقت نمیدونه چند آمپر لازمه

این دستگاه یک الکتروموتور 30 اسب بخار داره به نظر شما چند آمپر نیاز هست ؟
یکیشون گفت 25 جواب میده تگر به ترانس برق نزدیک باشی اگرم نباشی یه خازن میگیری وصل میکنی درست میشه این چیه قضیه اش ؟

با سلام
من خودم رشتم برقه و 10 ساله تو كار دستگاه هاي پلاستيكم. الكتروموتور 30 اسب ميشه 22 كيلووات و نهايتا اگه در حداكثر توان بخاد كار كنه حدود 44 آمپر رو ميكشه بنابراين شما فكر 25 آمپر و 32 آمپر رو از فكرت بيرون كن حداقل و دست كم 50 آمپر برق ميخاي براي استفاده از اين دستگاه. اون خازنم برنامش چيز ديگست. شما براي 30 اسب حداقل 50 آمپر ميخاي. حالا يا 50 آمپر 3 فاز برق تهيه كن. يا بگو موتور كوچكتر بزاره رو دستگات كه برقت بكشه !!! كه در اين صورت بايد اصلا دستگاتو از اول كوچيكتر بسازه مثلا دهانش از 60 در 40 بشه 30 در 40. ذر نتيجه ظرفيتشم از مثلا ساعتي 200 كيلو ميشه ساعتي 80 كيلو. ولي تجربه ثابت كرده اون آسياب با موتور 22 كيلو واتي مقرون به صرفه تره ... به نسب مصرف برق و بازدهي و پول كارگر و مقدار ضايعاتي كه آسياب كرده و ....

Last edited:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
با سلام
من خودم رشتم برقه و 10 ساله تو كار دستگاه هاي پلاستيكم. الكتروموتور 30 اسب ميشه 22 كيلووات و نهايتا اگه در حداكثر توان بخاد كار كنه حدود 44 آمپر رو ميكشه بنابراين شما فكر 25 آمپر و 32 آمپر رو از فكرت بيرون كن حداقل و دست كم 50 آمپر برق ميخاي براي استفاده از اين دستگاه. اون خازنم برنامش چيز ديگست. شما براي 30 اسب حداقل 50 آمپر ميخاي. حالا يا 50 آمپر 3 فاز برق تهيه كن. يا بگو موتور كوچكتر بزاره رو دستگات كه برقت بكشه !!! كه در اين صورت بايد اصلا دستگاتو از اول كوچيكتر بسازه مثلا دهانش از 60 در 40 بشه 30 در 40. ذر نتيجه ظرفيتشم از مثلا ساعتي 200 كيلو ميشه ساعتي 80 كيلو. ولي تجربه ثابت كرده اون آسياب با موتور 22 كيلو واتي مقرون به صرفه تره ... به نسب مصرف برق و بازدهي و پول كارگر و مقدار ضايعاتي كه آسياب كرده و ....
ممنون ولی داداش اینجا مطمئنم نهایت با 32 آمپر روشن میکنن دستگاهاشونو
پاک گیج شدم الان توی همین تاپیکم هر کی یه چیزی میگه

mamaly021

Registered User
لایک‌ها
131
یه سرچ تو گوگل بکن اینا همه بی سوادن اومدن اینجا چت کنن

Bigboss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ممنون ولی داداش اینجا مطمئنم نهایت با 32 آمپر روشن میکنن دستگاهاشونو
پاک گیج شدم الان توی همین تاپیکم هر کی یه چیزی میگه
سلام
ببین شما موتور 30 اسب بخری رو پلاکش یه آمپری نوشته که حدود 44 هست. این عدد حداکثر جریان مجاز اون موتوره. یعنی بیشتر از اون می سوزه ... اینو داشته باش تا اینجا...
حالا شما آسیابتو خریدی یا ساختی ... نصب میکنی در محل و با این موتور 30 اسب روشنش میکنی وقتی آسیب روشن شد و به دور افتاد می بینی مثلا داره 15 آمپر می کشه ! چرا؟ چون آسیابت خالیه باری نداره و فشاری هم روش نیس واسه همین چون کاری بجز چرخوندن تیغه ها انجام نمیده نبایدم جریانی بکشه. حالا کارگرت یا خودت شروع میکنی به انداختن ضایعات توش . صدای مهیبی میشنوی داره ضاعات خورد میشه همزمان آمپر موتورت از 15 می ره به مثلا 25 بعدش که خورد کرد دوباره آسیابت می رو 15 آمپر ولی شما میخای پول در بیاری! پس به کارگرت میگی تند تند بریز اونم شروع میکنه به انداختنآمپر دستگاهت میره رو 25 یکی دیگه هم پشت سرش میندازی میره رو 33 و اگه فاصله ندی بالاترم میره .... پس با اون 32 آمپرم میشه حالا یک ثانیه این وسط بره رو 38 فیوزتم نمی سوزه چون سریع بر میگرده پایین... یه پولی سنگینم به شفت اصلی وصله که نقش لنگر رو بازی میکنه نمیزاره لحظه خرد کردن به موتور زیاد فشار بیاد
بجز این داستان یه داستان دیگه هم هست اونم به جنس اون ضایعات بر می گرده پی وی سی نرم و ps کمتر آمپر میکشن می تونی تند تر بریزی و پی وی سی سخت و پلی پروپیلن چون چقرن آمپر بیشتری میکشن. خودت ور بری دستت میاد.
جمع بندی اگه دارن با 30 اسب و 32 آمپر برق کار میکنن شما هم می تونی

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
سفت و سخت چسبیدی به ضایعاتی ! در هم نمیای از تو بحرش . :general708:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سفت و سخت چسبیدی به ضایعاتی ! در هم نمیای از تو بحرش . :general708:
دیگه داداش چی کار کنیم کار نیست همینم دلم زیاد باهاش نیست ولی خب دیگه آخراشم یعنی دارم استارت میزنم دقیقا یک سال هست دارم در موردش تحقیق میکنم دقیقا یک سال!!!

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
ببین شما موتور 30 اسب بخری رو پلاکش یه آمپری نوشته که حدود 44 هست. این عدد حداکثر جریان مجاز اون موتوره. یعنی بیشتر از اون می سوزه ... اینو داشته باش تا اینجا...
حالا شما آسیابتو خریدی یا ساختی ... نصب میکنی در محل و با این موتور 30 اسب روشنش میکنی وقتی آسیب روشن شد و به دور افتاد می بینی مثلا داره 15 آمپر می کشه ! چرا؟ چون آسیابت خالیه باری نداره و فشاری هم روش نیس واسه همین چون کاری بجز چرخوندن تیغه ها انجام نمیده نبایدم جریانی بکشه. حالا کارگرت یا خودت شروع میکنی به انداختن ضایعات توش . صدای مهیبی میشنوی داره ضاعات خورد میشه همزمان آمپر موتورت از 15 می ره به مثلا 25 بعدش که خورد کرد دوباره آسیابت می رو 15 آمپر ولی شما میخای پول در بیاری! پس به کارگرت میگی تند تند بریز اونم شروع میکنه به انداختنآمپر دستگاهت میره رو 25 یکی دیگه هم پشت سرش میندازی میره رو 33 و اگه فاصله ندی بالاترم میره .... پس با اون 32 آمپرم میشه حالا یک ثانیه این وسط بره رو 38 فیوزتم نمی سوزه چون سریع بر میگرده پایین... یه پولی سنگینم به شفت اصلی وصله که نقش لنگر رو بازی میکنه نمیزاره لحظه خرد کردن به موتور زیاد فشار بیاد
بجز این داستان یه داستان دیگه هم هست اونم به جنس اون ضایعات بر می گرده پی وی سی نرم و ps کمتر آمپر میکشن می تونی تند تر بریزی و پی وی سی سخت و پلی پروپیلن چون چقرن آمپر بیشتری میکشن. خودت ور بری دستت میاد.
جمع بندی اگه دارن با 30 اسب و 32 آمپر برق کار میکنن شما هم می تونی

چرا در بیاد کسی براش کثر شان نباشه یکی از پولساز ترین کارها است

گرفتم داداش ممنون از راهنماییت;)

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
اون 42 آمپر جریان نامی موتوره، وقتی که بصورت مثلث به شبکه وصل بشه و با ولتاژ 380 ولت کار کنه... همین موتوری که اسپکش رو گذاشتی میتونه با ولتاژ شبکه 660 ولت (چین) و بصورت ستاره بسته بشه.... جریان نامی یعنی در گشتاور نامی و دور نامی، این مقدار جریان میکشه از هر فاز ...برق 3 فاز اینجوری نیست که جریان تقسیم بر 3 بشه که :D..... جریان استارت 6 یا 7 برابر جریان در حال کاره ... این شامل تغییر جهت چرخش ناگهانی هم میشه... باید تجهیزات پروتکشنت تحمل این استرس رو داشته باشه... خازن و بقیه تجهیزات برای اصلاج پاور فکتور لازمه، وگرنه اداره توزیع برق بهت گیر میده یا تعرفه برقت رو بالاتر از معمول میگیره..... برای احتیاط معمولا 20 درصد مارجین میذارن برای تجهیزات برقی... بخوای اصولی کار کنی، باید برای جریان 45 آمپر ، انشعاب بالای 50 بگیری. تازه فقط که این موتورها نیست، تجهیزات کارگاهی جانبیت هم هست... اما بالای 32 به راحتی نمیدن الان

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
سلام
عزیز شماره تلفنت رو برام بفرست تا شما رو به مهندس برق ارجاع بدم
چون شما باید مشخص کنی چند تا دستگاه داری و اینکه خط شستشو هم راه اندازی می کنی یا نه و اینکه تعرفه برق شهرک شما بر چه اساسی محاسبه میشه چون از یه حدی که بالاتر میره کیلوواتی محاسبه میشه
در مورد میکرو خازن هم در تاپیک جواب دادم برای دستگاه آسیاب کاملاً کاربردیه و نصبش سریعه

بالا