• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب سرويس ادسنس برای ایران

_Farshad_

Registered User
لایک‌ها
32
0000000*****0000000*****0 00000*********000*******
کسی ميدونه سرويس ادسنس برای سايت های فارسی زبان
قابل اجرا هست يا نه¿
من مشکل از بابت گرفتن پول در خارج از کشور ندارم
که حالا چک بفرسته گوگل يا به کرديت کارت بفرسته
فقط ميخوام بپرسم اصلا به سايت های فارسی زبان ميده سرويس رو يا نه

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
فعلا كه مامبو لرن گذاشته توي سايتش و مشكلي نبوده
ولي ايران تحريمه و زبان فارسي هم رسما از طرف گوگل پشتيباني نميشه
بعد اينكه شما با يه آدرس فقط ميتوني يه بار توي ادسنس ثبت نام كني كه اونم احيانا برا خودته
براي ديگران رو چيكار ميكني؟

_Farshad_

Registered User
لایک‌ها
32
0000000*****0000000*****0 00000*********000*******
فعلا كه مامبو لرن گذاشته توي سايتش و مشكلي نبوده
ولي ايران تحريمه و زبان فارسي هم رسما از طرف گوگل پشتيباني نميشه
بعد اينكه شما با يه آدرس فقط ميتوني يه بار توي ادسنس ثبت نام كني كه اونم احيانا برا خودته
براي ديگران رو چيكار ميكني؟

پس چجوری گذاشته سايتی که گفتی
برای ديگران منظرتون چيه
من واسه خودم ميخوام

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
شرمنده
يه مقدار درصد گيرايي متنيم پائين اومده
ببين اون گذاشته ولي آگر گوگل ببينه زياد در مياره از تبليغات مياد ميگه چون سايتت فارسيه اكانتت رو مبنديم و پولي ديگه بهش نميدن
پس چون خود گوگل توي TOS اش نوشته كشورهاي تحريم رو قبول نداره و زبان فارسي رو هم ساپورت نميكنه پس علني نميشه گذاشت
ولي بعضي ها هم ميذارن و مشكلي هم پيش نميادش
ولي آخر و اول اگه بازديد و كليك خور بالا باشه ميبنده

cssdesign

Registered User
لایک‌ها
2
سایت بالاترین هم از گوگل ادسنس داره.
قبل از اینکه گوگل به سایت تبلیغ بده، اول زمان میبره تا تایید کنه.
به نظرم اگر شما آدرس گیرنده ای در خارج از کشور دارید که با مشخصات آن می تونید ثبت نام کنید، حتما امتحان کنید

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
البته سایت گل
هم هست که تبلیغات در صفحه فارسیش غیر فعاله!

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان عزیز سلام.در مورد ادسنس سوال دارم
میهواستم بدونم با یک آدرس در خارج از ایران چندتا وبسایت میتونن تبلیغ بگیرن.؟
منظورم اینه که آیا وقتی اولین ثبت نام رو انجام دادم بعدا هم میتونم دوباره ثبت نام کنم و یه وبسایت دیگه موقع ثبت نام وارد کنم با همون آدرس قبلی؟؟؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
دوستان عزیز سلام.در مورد ادسنس سوال دارم
میهواستم بدونم با یک آدرس در خارج از ایران چندتا وبسایت میتونن تبلیغ بگیرن.؟
منظورم اینه که آیا وقتی اولین ثبت نام رو انجام دادم بعدا هم میتونم دوباره ثبت نام کنم و یه وبسایت دیگه موقع ثبت نام وارد کنم با همون آدرس قبلی؟؟؟

دوست عزیز این تاپیک قدیمیه.
اما پاسخ شما :
شما یه حساب داشته باشید می تونید آگهی رو برای هر تعداد سایت که قوانین گوگل رو رعایت کرده باشه بگذارید.
شما نمی تونید بیش از یک حساب در گوگل داشته باشید

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوست عزیز ممنون که پاسخ دادین.ولی یه سوال پیش میاد.
اولین وبسایتی که موفع ثبت نام میدیم فرض کنید در مورد یک نوع بیزنس است و گوگل هم این حساب رو تایید کرده تبلیغاتی که گوگل میده مطابق با متن سایت هستش.
اگه یه وبسایت دیگه که در مورد پزشکی است بخوام تیلیغات بگیره نمیشه که تبلیغ در مورد بیزنس رو بزاری توی سایتی که در مورد پزشکی است.باید تبلیغ در مورد پزشکی باشه دیگه؟؟؟الان این قضیه اش چی میشه؟؟؟ .ممنون میشم کامل توضیح بدین.
یه سوال دیگه:دانمارک جزو کشورهایی است که میشه حساب بانکی EFT داشته باشی که پول رو بریزه به این حساب بانکی.حالا میخوام بدونم وقتی گوگل پول رو به حساب EFT واریز کرد این شخصی که در دانمارک است میره بانک و پولو انتقال میده به حساب مستر کارتم.راحت میتونه انتقال بده به مستر کارتم؟؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
دوست عزیز ممنون که پاسخ دادین.ولی یه سوال پیش میاد.
اولین وبسایتی که موفع ثبت نام میدیم فرض کنید در مورد یک نوع بیزنس است و گوگل هم این حساب رو تایید کرده تبلیغاتی که گوگل میده مطابق با متن سایت هستش.
اگه یه وبسایت دیگه که در مورد پزشکی است بخوام تیلیغات بگیره نمیشه که تبلیغ در مورد بیزنس رو بزاری توی سایتی که در مورد پزشکی است.باید تبلیغ در مورد پزشکی باشه دیگه؟؟؟الان این قضیه اش چی میشه؟؟؟ .ممنون میشم کامل توضیح بدین.
یه سوال دیگه:دانمارک جزو کشورهایی است که میشه حساب بانکی EFT داشته باشی که پول رو بریزه به این حساب بانکی.حالا میخوام بدونم وقتی گوگل پول رو به حساب EFT واریز کرد این شخصی که در دانمارک است میره بانک و پولو انتقال میده به حساب مستر کارتم.راحت میتونه انتقال بده به مستر کارتم؟؟

درودی دوباره. خواهش
ببینید گوگل اصلا با سایت کاری نداره ( در صورتی که قوانین رو رعایت کنه)
گوگل به نسبت محتوای هر صفحه آگهی مرتبط نمایش می ده
بله دانمارک جز کشورهائی هست که گوگل درآمد رو مستقیم به حساب بانکی واریزمی کنه. به پول خود دانمارک که Krone هست.
نام صاحب حساب در گوگل و نام صاحب حساب بانکی باید یکی باشه.

مسترکار به تنهائی قابلیت دریافت پول رو نداره باید به یه حساب بانکی متصل باشه. اگه حساب بانکی دارید که حله.

اما توصیه بسیار مهم
بسیار مراقب باشید. حسابتون رو حتما خودتون هم چک کنید. اعتماد مطلق نکنید. من با کسی که ده سال ادعای دوستی داشت اعتماد کردم و با خیانت در امانت حداقل 20 هزار دلار همه آرزوها و تلاشهای منو به باد داد و الان از طریق پلیس بین الملل پیگیرش هستم.

موفق باشید.

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با تشکر
پس اینجور که شما میگین با یک آدرس و شماره تلفن فقط میشه یه حساب توی گوگل ادسنس ثبت نام کنیم دیگه؟درسته؟پس یعنی نمیشه برای هر موضوعی که وبسایت داره ثبت نام کنم با همون آدرس قبلی.و وفتی گوگل حساب رو تایید کرد کدهای تبلیغات رو بهت میده و این کدها رو میتونم توی هر وبسایتی که گوگل اونو تایید میکنه استفاده کنم و این کد رو که بزارم توی سایتهای دیگه گوگل سایت رو بررسی میکنه اگه مشکلی نداشته یاشه تایید میکنه و تبلیغات رو مطابق با متن سابت میده.درسته؟؟
مسئله مستر کارت حله.چون از طرف شرکتی که باهاش کار میکنم توی یه بانک حساب باز میکنه واسم.
بحثه اعتماد هم که ازش مطمئنم.

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
salam doste aziz.bebakhshid dobare mozahem shodam.
man daeim toye keshvare venezoela hastesh va haminjor ke midonid venezoela jozve in 16 keshvari ke google gofte nist.be khatere hamin majborim az rahe post estefade konim va google check ro be sorate post befreste be adrese daeim.mikham bedonam in poli ke be sorate check ferestade mishe daeim chetori mitone
polo befreste be hesabe master karte man??aya mitone be har banki morajee kone va polo befreste be master kartam
aya az poli ke mikhad befreste kam mishe ya na??

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
با تشکر
پس اینجور که شما میگین با یک آدرس و شماره تلفن فقط میشه یه حساب توی گوگل ادسنس ثبت نام کنیم دیگه؟درسته؟پس یعنی نمیشه برای هر موضوعی که وبسایت داره ثبت نام کنم با همون آدرس قبلی.و وفتی گوگل حساب رو تایید کرد کدهای تبلیغات رو بهت میده و این کدها رو میتونم توی هر وبسایتی که گوگل اونو تایید میکنه استفاده کنم و این کد رو که بزارم توی سایتهای دیگه گوگل سایت رو بررسی میکنه اگه مشکلی نداشته یاشه تایید میکنه و تبلیغات رو مطابق با متن سابت میده.درسته؟؟
مسئله مستر کارت حله.چون از طرف شرکتی که باهاش کار میکنم توی یه بانک حساب باز میکنه واسم.
بحثه اعتماد هم که ازش مطمئنم.

دقیقا
یعنی کد رو بگیری می تونی تو هزاران سایت با موضوعات مختلف بگذاری
بله تبلیغات بر اساس محتویات هر صفحه نمایش داده می شه.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
salam doste aziz.bebakhshid dobare mozahem shodam.
man daeim toye keshvare venezoela hastesh va haminjor ke midonid venezoela jozve in 16 keshvari ke google gofte nist.be khatere hamin majborim az rahe post estefade konim va google check ro be sorate post befreste be adrese daeim.mikham bedonam in poli ke be sorate check ferestade mishe daeim chetori mitone
polo befreste be hesabe master karte man??aya mitone be har banki morajee kone va polo befreste be master kartam
aya az poli ke mikhad befreste kam mishe ya na??

لطفا پارسی بنویسید که همه راحت بخونند و استفاده کنند.
بله هزینه که کم می شه مثل کارمزد بانکی و مالیات، کارمزد تبدیل واحد پول در کشور دریافت کننده.
اما نحوه دریافت جز EFT
شما می تونید با وسترن یونیون هم بگیرید که از چک سریع تره و روش دریافت اینه که پیمنت متود رو وسترن یونیون انتخاب می کنی وقتی درامدت تائید بشه بهت یه کد با نام MTCN می دن که به معنی money transfer control number هست. حالا اون کد رو از توی اکانتت برداری و اون صاحب اکانت با پاسش بره هر شعبه وسترن یونیون بهش پول نقد می دن و اونو دیگه می تونه برای شما انتقال بده.

الان وبلاگ رسمی گوگل ادسنس رو دیدم ونزوئلا هم جزء وسترن یونیون هست
Western Union now in available in 13 additional countries - Inside AdSense

WOW
گرجستانم تو لیست اضافه شد.
چقدر ما ایرانی ها بدبختیم. البته بهتر بگم چقدر راحت خودمونو بدبخت کردیم !

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با تشکر فراااااوان از دوست عزیز که سوالات منو جواب میدین
ببخشید که سوال قبلی رو پارسی ننوشتم.معدرت میخوام.
دوست عزیز وقتی حساب ادسنس توسط گوگل تایید شد این کدی که توی حساب ادسنس میده رو از کدوم قسمت حساب ادسنس باید بردارم ؟؟این کد رو که برداشتم باید به داییم بدم که با پاسپورت بره وسترن یونیون دیگه؟؟
و سوال بعدی اینکه این پولی که گوگل میفرسته از طریق وسترن یونیون چه مدت به چه مدت میفرسته؟ماه به ماه میفرسته؟یا باید درآمد به حد مشخصی برسه که پول رو بفرسته به وسترن یونیون؟و این مقداره مشخص چقدر است؟

با تشکر از دوست عزیز

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
با تشکر فراااااوان از دوست عزیز که سوالات منو جواب میدین
ببخشید که سوال قبلی رو پارسی ننوشتم.معدرت میخوام.
دوست عزیز وقتی حساب ادسنس توسط گوگل تایید شد این کدی که توی حساب ادسنس میده رو از کدوم قسمت حساب ادسنس باید بردارم ؟؟این کد رو که برداشتم باید به داییم بدم که با پاسپورت بره وسترن یونیون دیگه؟؟
و سوال بعدی اینکه این پولی که گوگل میفرسته از طریق وسترن یونیون چه مدت به چه مدت میفرسته؟ماه به ماه میفرسته؟یا باید درآمد به حد مشخصی برسه که پول رو بفرسته به وسترن یونیون؟و این مقداره مشخص چقدر است؟

با تشکر از دوست عزیز

درودی دوباره، خواهش
وقتی حداقل درآمد شما به 100 دلار آمریکا رسید می تونید آخر همون ماهی که حداقل صد دلار شده از بخش
Payment History/Payment Issued/details
اون کد رو بردارید.
حتما مبلغ رو هم که توی پیمنت هیستوری هست بردارید
بعد دائیتون با پاسش می ره توی یه شعبه وسترن یونیون یه فرم زرده اگه اشتباه نکنم.
اطلاعات لازم رو که شامل کد و مبلغ و .. هست می ده
اما توی سندر نیم بنویسید

◦Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043, USA. Phone Number: 650-253-4000

لطفا توجه کنید که بعد از قرار دادن کد MTCN توسط گوگل شما 60 روز فرصت دارید که پول رو بگیرید.

موفق باشید

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز.ممنووووووووووووون از اینکه وقت می زارین و جواب سوالات منو میدین.
دوست عزیز این قسمت که گفتین: اما توی سندر نیم بنویسید

◦Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043, USA. Phone Number: 650-253-4000

اینی که گفتین مربوط به چی هستش؟دقیقا کجا باید بنویسمش ؟ممنون میشم یه توضیحی بدین

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
سلام دوست عزیز.ممنووووووووووووون از اینکه وقت می زارین و جواب سوالات منو میدین.
دوست عزیز این قسمت که گفتین: اما توی سندر نیم بنویسید

اینی که گفتین مربوط به چی هستش؟دقیقا کجا باید بنویسمش ؟ممنون میشم یه توضیحی بدین

خواهش
در فرم زرد رنگی که توی شعبه وسترن یونیون موقع دریافت پول باید پر کنید.

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام.دوست عزیز ممنون
اوکی میگم این آدرس رو اونجا وارد کنه داییم.فقط اگه میشه بگین این آدرس مربوط به چی هستش؟آدرس کجا هستش؟چرا باید این آدرس رو توی اون قسمت بنویسه داییم؟؟؟
یه سوال دیگه.وقتی بخوام وارد حساب ادسنس یشم حتما باید از *** که مال ونزوئلا هستش وارد حساب ادسنس بشم یا از هر *** میشه استفاده کرد؟؟

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
سلام.دوست عزیز ممنون
اوکی میگم این آدرس رو اونجا وارد کنه داییم.فقط اگه میشه بگین این آدرس مربوط به چی هستش؟آدرس کجا هستش؟چرا باید این آدرس رو توی اون قسمت بنویسه داییم؟؟؟
یه سوال دیگه.وقتی بخوام وارد حساب ادسنس یشم حتما باید از *** که مال ونزوئلا هستش وارد حساب ادسنس بشم یا از هر *** میشه استفاده کرد؟؟

درود به شما
این آدرس رو نیاز نیست در موقع باز کردن حساب وارد کنید، بلکه وقتی حسابتون به حداقل واریزی رسید و گوگل کد رو در اکانتتون گذاشت می رید به یه شعبه وسترن یونیون و توی فرم اونها این ادرس رو به عنوان فرستنده می نویسید
خیلی گوگل در استفاده از وی پی ان سایر کشورها حساس شده.

Last edited:
بالا