• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب سرويس ادسنس برای ایران

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام عزیز با تشکر دوست عزیز
آره دوست عزیز اینو میدونم که این آدرس رو موقع ثبت نام نیاز نیست بدم.اینو میخوام بدونم این آدرس چیه؟ابن آدرس کجاس؟و آیا تمام افراد که میخوان از طریق وسترن یونیون پول رو نقد کنن همین آدرس رو وارد میکنند؟
پس به نظرتون از *** آمریکا استفاده کنم بهتره نیست؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
سلام عزیز با تشکر دوست عزیز
آره دوست عزیز اینو میدونم که این آدرس رو موقع ثبت نام نیاز نیست بدم.اینو میخوام بدونم این آدرس چیه؟ابن آدرس کجاس؟و آیا تمام افراد که میخوان از طریق وسترن یونیون پول رو نقد کنن همین آدرس رو وارد میکنند؟
پس به نظرتون از *** آمریکا استفاده کنم بهتره نیست؟

این مقر اصلی گوگل در کالیفرنیا هست. و چون فرستنده مبلغ پول بصورت وسترن یونیون گوگل هست. نیاز هست که در فرم نام فرستنده رو بنویسید.

از اونجا که مالیات کشور آمریکا فرق داره خیلی مهمه که از وی پی ان آمریکا استفاده نکنید. چچون در پر کردن فرم مالیاتی باید تعهد کنید خودتون یا هیچ دوستی و منافعی در آمریکا ندارید و وقتی با وی پی ان آمریکا برید، خطر بسته شدن حسابتون بخاطرتضاد با قوانین گوگول هست.

در مورد دادن یاهو آی دی از این بابت واقعا متاسفم و معذرت می خوام. باور نمی کنید من اکثرا آنلاین هستم اما همیشه اینویزیبل هستم.
توی اینجا هم می نویسم طبق وظیفم تا به جز شما سایر دوستان که مشکلات مشابه دارند راهنمائی بشند.

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا دمتووووووووون گرم خدایی.تنها فرومی هستش که ادمینش جواب میده به سوالات.خدایی ایول داری
بازم ممنون که جواب دادی دووووست عزیز و گرامی.ممنون بایت راهنمایی هاتون.در مورد آِی دی هم هیچ مشکلی نیست داداش.همین که اینجوری دارین جواب سوالات رو میدین خودش کلی ارزش داره واسه من و دوستان.
با تشکر فراوان

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیز و گرامی
داداش یه سوال دارم.با توجه به این که داییم از طریق وسترن یونیون پول رو میخواد نقد کنه.حالا میخواستم بدونم این آدرس خونه داییم که موقع ثبت نام میدیم اگه بعد از مدتی مکان آدرس تغییر کنه مثلا بره یه مکان دیگه توی ونزوئلا یا بره یه کشور دیگه آیا میشه به گوگل ایمیل بزنی که مکان تغییر کرده یا از طریق حساب کاربری هم میشه اطلاع بدی یا اصلا نیاز نیست اطلاع بدی؟؟؟
منتظر جوابتون هستم .با تشکر فراااوااان

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیز و گرامی
داداش یه سوال دارم.با توجه به این که داییم از طریق وسترن یونیون پول رو میخواد نقد کنه.حالا میخواستم بدونم این آدرس خونه داییم که موقع ثبت نام میدیم اگه بعد از مدتی مکان آدرس تغییر کنه مثلا بره یه مکان دیگه توی ونزوئلا یا بره یه کشور دیگه آیا میشه به گوگل ایمیل بزنی که مکان تغییر کرده یا از طریق حساب کاربری هم میشه اطلاع بدی یا اصلا نیاز نیست اطلاع بدی؟؟؟
منتظر جوابتون هستم .با تشکر فراااوااان

وسترن یونیون فک نمی کنم با ادرس کاری داشته باشه چون بصورت فیزیکی چیزی نمیاد.
اما همینکه درآمد شما به 10 دلار برسه یه کد به آدرس پستی شما میاد که باید اونو داخل حسابتون وارد کنید.
بعد از اون اگه با وسترن یونیون بخواهید بگیرید دیگه فکر نمی کنم آدرس مهم باشه.
اما لطفا دقت کنید برای تغییرمکان در هر نقطه از کشوری که ثبت نام کردید مشکلی نیست می تونید در داخل حسابتون آدرس رو دستی تغییر بدید. اما برای تغییر در حد کشور حتما باید حسابتون رو ببندید و در کشور جدید دوباره باز کنید.

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقااااا به مولا خرابه این اطلاعاتتم.دمت گرمه داداش.دستت درد نکنه عزیز
مرسی

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام.دادش این سوال رو قبلا هم پرسیدم در مورد ***.ولی کامل حل نشد برام.*** کشور ونزوئلا رو نمیدونم از کجا گیر بیارم.شما سراغ دارین ؟چون میخوام ثبت نام کنم.حالا حتما باید ماله کشور ونزوئلا باشه یا *** ماله کشورهای دیگه به غیر آمریکا رو هم میتونم استفاده کنم.؟؟
منتظر جوابتون هستم.
با تشکر از دوست عزیز

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
سلام.دادش این سوال رو قبلا هم پرسیدم در مورد ***.ولی کامل حل نشد برام.*** کشور ونزوئلا رو نمیدونم از کجا گیر بیارم.شما سراغ دارین ؟چون میخوام ثبت نام کنم.حالا حتما باید ماله کشور ونزوئلا باشه یا *** ماله کشورهای دیگه به غیر آمریکا رو هم میتونم استفاده کنم.؟؟
منتظر جوابتون هستم.
با تشکر از دوست عزیز

سلامت باشی.
نگاه کن استفاده از وی پی ان یه کشور دیگه بخاطرتغییرات قوانین مربوط به مالیات ممکنه حسابت رو ببیندند
توی گوگل سرچ کنی برای ونزوئلا کلی نتیجه می شده
اما من پیشنهاد بهتری دارم که رایگان هم هست.
خودت و فامیلیتون با یه نرم افزار رایگان به هم وصل شید یعنی شما می تونید از ایران بدون نیاز به وی پی ان وصل شید به کامپیوتر فامیلتون در همون کشور
یه براوزر باز کنید در داخل پی سی اون و از اونجا وارد سایت گوگل شید و تنظیمات رو انجام بدید
هم خیلی امنه هم رایگان
نامش تیم ویوئر هست
درباره اش قبلا توی سایتم نوشتم

http://mmd.name/تجارت-الکترونیکی/

اینطوری بدون نیاز به خرید وی پی ان که حداقل ده دلار در ماه هست یعنی برای ما ایرانی ها می شه ماهی 36 تومن کارت به بهترین شکل راه می افته
ضمن اینکه اگه وی پی ان یه دفعه قطع بشه و توی ادامه کار رو در سایت گوگل بری از زمانی که وی پی انت قطع بشه ای پی ایرانی می شه و حسابت بسته می شه !

موفق باشی

Last edited:

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا مرسی لطف کردی که جواب دادی.
عزیز شرمندم به خدا این سوال رو هم ممنون میشم جواب بدین.
به محض اینکه ثبت نام کنم با گوشی داییم تماس میگیرند و یه کد 4 رقمی بهش میدن این کد رو کدوم قسمت حساب ادسنس باید وارد کنم؟؟یه کد دیگه هم که با پست میفرستن اون کد رو کجای حساب ادسنس باید وارد کنم.؟؟
دقیقا بگین کدوم قسمت.
با تشکر از دوست عزیز

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
آقا مرسی لطف کردی که جواب دادی.
عزیز شرمندم به خدا این سوال رو هم ممنون میشم جواب بدین.
به محض اینکه ثبت نام کنم با گوشی داییم تماس میگیرند و یه کد 4 رقمی بهش میدن این کد رو کدوم قسمت حساب ادسنس باید وارد کنم؟؟یه کد دیگه هم که با پست میفرستن اون کد رو کجای حساب ادسنس باید وارد کنم.؟؟
دقیقا بگین کدوم قسمت.
با تشکر از دوست عزیز

خواهش می کنم. دشمنت شرمنده
کد موبایل دقیقا پس از ثبت نام فرستاده می شه و همونجا یه جا داره تا وارد کنی.
این برای تائید حساب کاربریت هست.

اما یه کد هم هست وقتی درامدت به ده دلار برسه فرستاده می شه که باید توی حسابت وارد کنی.
اون جاشو دقیقا بلد نیستم اما وقتی اون کد با پست بیاد توش دقیقا نوشته کجا باید قرار بدی.(راهنما داره)
اما جاش خیلی خیلی اسونه در اکانتت . فوری پیدا می کنی

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام .آقا دمه شما گرم .ممنون که جواب دادین.

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز
آقا از شانس بد داییم رفت کلمبیا.این همه خودمو کشتم اونجارو اوکی کردم حالا رفت کلمبیا.میخوام بدونم توی کلمبیا از طربق وسترن یونیون میشه پول نقد کرد؟اگه از طریق وسترن نشه مجبورم از طریق چک پولو نقد کنم.اگه یه مدت پولو از طریق چک بگیرم و بعد اگه کلمبیا جزو کشورهایی بشه که گوگل تایید کنه آیا میشه روش نقد کردن پول رو تغییر بدم و با وسترن یونیون پولو بگیرم؟؟

r3za.al0n3

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام
دوست عزیز میشه و چک هم می فرستن راه حل برای کارت دارم تضمینی اما هزینه داره. با تضمین اینکه 1سال بعد استارت هیچ مشکلی نداشته باشی بعد 1 سال هم دیگه دوباره هزینه داره چون راه حل ها فرق می کنند هر سری
شایدم 1 سال دیگه راه حل نباشه
موفق باشید

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
سلام دوست عزیز
آقا از شانس بد داییم رفت کلمبیا.این همه خودمو کشتم اونجارو اوکی کردم حالا رفت کلمبیا.میخوام بدونم توی کلمبیا از طربق وسترن یونیون میشه پول نقد کرد؟اگه از طریق وسترن نشه مجبورم از طریق چک پولو نقد کنم.اگه یه مدت پولو از طریق چک بگیرم و بعد اگه کلمبیا جزو کشورهایی بشه که گوگل تایید کنه آیا میشه روش نقد کردن پول رو تغییر بدم و با وسترن یونیون پولو بگیرم؟؟

درود به شما
کلمبیا جزء کشورهائی هست که گوگل وسترن یونیون رو پذیرش داره.
هر زمان امکان تغییر شیوه پرداخت های مورد تائید گوگل در کشوری که ثبت نام کردید هست.
موفق باشید.

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام.آقا دمت گرم.پس حله دیگه.میشه لینک کشورهایی که گوگل تایید کرده بهم بدین که ببینم؟

mohsenpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من تو کشور کلمبیا که تو آمریکای جنوبی است آشنا دارم ممکنه که با v.p.nآمریکا وارد بشم؟
در ضمن میخواستم بدونم تو پنل گوگل ادسنس ممکنه که ببینیم هر سایتی که وارد کردیم چقدر درآمد داشته؟واسه این میخوام که اگه ی سایت درآمدی نداشت عوضش کنم
ممنون

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
سلام
من تو کشور کلمبیا که تو آمریکای جنوبی است آشنا دارم ممکنه که با v.p.nآمریکا وارد بشم؟
در ضمن میخواستم بدونم تو پنل گوگل ادسنس ممکنه که ببینیم هر سایتی که وارد کردیم چقدر درآمد داشته؟واسه این میخوام که اگه ی سایت درآمدی نداشت عوضش کنم
ممنون

به نظر من با وی پی ان آمریکا به جز برای ثبت نام در خود ایالات متحده ( نه قاره آمریکا) استفاده نکنید.
بله ممکنه. برای هر سایت چنل بسازید. اینطور مشخص می شه.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
سلام.آقا دمت گرم.پس حله دیگه.میشه لینک کشورهایی که گوگل تایید کرده بهم بدین که ببینم؟

من فکر می کنم گوگل تمام کشورهای جهان رو جز ایران و کره شمالی و هر کشوری که توی لیست تحریم شورای امنیت سازمان ملل باشه تائید کنه.
در واقع مهم کشورها نیست مهم نوع پستی هست که می ره.
پست عادی، ویژه، وسترن یونیون، ای اف تی

اما لیست کشورهائی که گوگل برای ادسنس فور موبایل تائید می کنه :
Country list for AdSense for mobile - AdSense Help

filvedora

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
چند تا سوال دارم درباره کار با گوگل ادسنس ممنون میشم دوستانی که تجربه ای در این زمینه دارن کمکم کنن.هرچه زودتر بهتر
1-یکی از سایتهایی که دارم میسازم درباره گردشگری هست و بیشتر مناطق بکر و دیدنی ایران رو میزارم .سوالم اینه: گوگل اگه بفهمه مناطقی که معرفی میکنم ایرانیه و عکسها از ایرانه مشکلی پیش میاد؟ بلاکم میکنن؟
2- اگر بدون وی پی ان وارد سایت خودم بشم (با آی پی ایران) مشکلی پیش میاد؟ منظور سایتیه که روش کار میکنم و میخوام لینکهای ادسنس بزارم نه حساب ادسنسم.
3- ادسنس لینک کدهای تبلیغات رو به ایمیلی که موقع ثبت نام نوشتم میفرسته؟ اون کدها رو باید در سایتم بزارم.بدون استفاده از وی پی ان میتونم اون کدها رو در سایتم بزارم یا میفهمه از ایران هستم؟؟
4-خواهرم ساکن آلمان هست و مشکل شخصی برای دریافت پول ندارم.فقط نمی دونم بگم حساب پی پال باز کنه یا آدرس بدم چک بره به آدرسش؟و اینکه چک رو باید کجا بره نقد کنه؟ چکهای ایرانی ها رو نقد میکنن؟
چرا خیلی وقته این تاپیک فعالیتی نداشته؟؟
دوستان خیلی عجله دارم.ممنون میشم جواب این سوالها و اگر توصیه یا نکته جدیدی یاد گرفتین بهم بگین.

بالا