• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب فوری

pptools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

ببخشید که این تاپیک رو اینجا زدم،من فعلا ساکن یزد هستم و به مشکل مالی برخوردم
از دوستانی که میدانند از کجا میتوانم 1 الی 1/5 میلیون پول دستی به عنوان قرض یا بهره دار بگیرم کمک میخواهم

در تهران به راحتی میتوان پیدا کرد ولی در یزد اگر از کسی حتی ادرس نزول خور هم بپرسی ناراحت میشوند!
در مدت 4 الی 6 ماهه نیز میتوانم پس بدهم.فقط ظرف این چند روز برام پیغام بگذارید.

با تشکر

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
نزول نگير . من ديدم آدم رو بدبخت ميكنه اين رفيق ما در عرض 4 سال يه سوزوكي خريد خودشو گرفت ولي باز هرچي باشه پول حرومه بالاخره از يه جايي درمياد .

نزول نگير . خواهر برادر پدر مادر داماد عمو خاله . از هر كدوم 200-300 بگير كارت راه مي افته . توكل به خدا . البته من اينو بگم كه اصلا روم نميشه برم به عمه ام بگم به من 2 هزار تومن پول قرض بده . حالا شايد شما رابطتتون صميمي بود تونستي بگي .

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
اون حرفتم قبول دارم تهران راحت میتونی گیر بیاری اگه لازم داری مجبوری بری یه سر تهران !
راحت توی نیازمندی های همشهری تهران میتونی پیدا کنی

تو اصفهان هم پیدا نمیشه ؟ :D

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان این بنده خدا مشکل مالی داره برای حل مشکلش راه حل و کمک خواست واسش مسیر بهشت و جهنم نشون میدین؟
به لطف **** مقدس و بانکداری اسلامی اگه کسی هست که ربا و نزول وارد زندگیش نشده بیاد ادعاش بشه .هممون دیگه یه جورایی مستقیم و غیر مستقیم ربا و نزول تو خونه زندگیمون وارد شده پس اینقد تسبیح آب نکشین.
اگه تو شهر این بنده خدا کسی میشناسین که وام با بهره میده زیادم برا تضمینش سخت نمیگیره بهش معرفی کنین و خلاص

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
نزول نگير . من ديدم آدم رو بدبخت ميكنه اين رفيق ما در عرض 4 سال يه سوزوكي خريد خودشو گرفت ولي باز هرچي باشه پول حرومه بالاخره از يه جايي درمياد .

نزول نگير . خواهر برادر پدر مادر داماد عمو خاله . از هر كدوم 200-300 بگير كارت راه مي افته . توكل به خدا . البته من اينو بگم كه اصلا روم نميشه برم به عمه ام بگم به من 2 هزار تومن پول قرض بده . حالا شايد شما رابطتتون صميمي بود تونستي بگي .
کاملا تایید میشه!!

پ.ن: کل تاپیک رو پاک میکردین بهتر نبود؟ :دی
مثل این که پست آخر من خیلی جنجالی بود(البته کسی ندیدش چون بفاصله نیم ساعت پاک شد).
از مدیران محترم معذرت میخوام. نباید این بحث رو اینجا راه مینداختم. شرمنده!

pptools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان این بنده خدا مشکل مالی داره برای حل مشکلش راه حل و کمک خواست واسش مسیر بهشت و جهنم نشون میدین؟
به لطف **** مقدس و بانکداری اسلامی اگه کسی هست که ربا و نزول وارد زندگیش نشده بیاد ادعاش بشه .هممون دیگه یه جورایی مستقیم و غیر مستقیم ربا و نزول تو خونه زندگیمون وارد شده پس اینقد تسبیح آب نکشین.
اگه تو شهر این بنده خدا کسی میشناسین که وام با بهره میده زیادم برا تضمینش سخت نمیگیره بهش معرفی کنین و خلاص

از دوستان خوب ممنونم

منم اول گفتم اگر کسی باشه قرض بگیرم واسم بهتره ولی همه رفتن سراغ دومی!

منم نگفتم تهران جهنمه!این مدتی که در یزد هستم دیدم که مردم چه جوری هستند ولی خداییش در تمام سریالها و سینمایی ها تا کسی مشکل داره بلافاصله یک خیر سراغ داره! اخیرا هم در نقطه سر خط یه نزول 7 درصدی نشون داد که مستقیم در خونه اش پیاده شدند!

ولی ایا در شهرهای کوچک که همه همدیگر رو میشناسند چرا تا حالا نتونستم چنین کسی رو پیدا کنم؟

فقط یه ذره تهران بی پروا تر شده نه جهنمی!

بالا