تو بایننس نبیدسلام دوستان بیبی دوج توی بایننس میشه خرید ؟
کم کارمزدترین روش خرید و انتقالش به تراست والت چی هستش ؟
فک کنم تو پنکیکسواپ باشه
تو بایننس نبیدسلام دوستان بیبی دوج توی بایننس میشه خرید ؟
کم کارمزدترین روش خرید و انتقالش به تراست والت چی هستش ؟
خب دوستان حساب منو بایننس از مسدودی خارج کرد
عکس کارت ملی فرستادم به همراه یه فیلم از خودم حساب رو باز کردن
فقط بهتره اون متنی که تو فیلم باید بگین رو داخل یه کاغذ هم بنویسین با کارت ملی دستتون بگیرین
فقط من یه سوال داشتم خیلی از دوستان میگفتن حسابشون وقتی باز شده بایننس بهشون یه تایمی رو زمان داده تا پولشون رو بردارن و دیگه اجازه فعالیت نداده بهشون ولی حساب منو وریفای کرده و بهم نگفتن اجازه فعالیت نداری. به نظر شما داستانش چیه ؟
این ایمیل رو دادن
Hello,
Your appeal to remove the withdrawal ban on your account has been approved. You can now log in to your account and withdraw funds as usual.
من دو تا اکانت دارم اول به این علت مسدودم کردنسلام
قبل از اینکه مدارک رو ارسال کنید بهشون گفتید که ایرانی هستید درسته؟ نگفتن بعد از ارسال مدارک و وریفای شدن باید کل موجودی رو خارج کنید؟
مورد عجیب هم اینکه کارت ملی رو قبول کردن :دی
من دو تا اکانت دارم اول به این علت مسدودم کردن
بعد مجبور شدم لو بدم ایرانی هستم این فرم دادن پر کنم
ولی الان حسابم وریفای شده کامل و بهم نگفتن فعالیت نکن حالا به نظر شما با همین حساب کار کنم یا نه.
آره سوعد و اسپانیا بزنید فعلا. هلندم هنوز اوکیه ولی احتمالش هست در آینده پنچر بشه.دوستان یه سوال
ایپی سوئد پیشنهاد میدین برای فیلت*شکن؟
کدوم کشور پیشنهاد میدین در حال حاضر؟
یعنی الان به هیچ عنوان نمیشه برداشت زد حتما باید بیسیک رو انجام بدیم؟نقل قول:
تکمیلی: صرافی بایننس به کاربرانی اجازه برداشت روزانه تا معادل ۰.۰۶ بیتکوین را خواهد داد که تایید حساب Basic را انجام بدهند. در تایید حساب Basic از شما اطلاعاتی همچون نام، نشانی، کد پستی، تاریخ تولد و... درخواست میشود اما برای احراز صحت آن نیازی به ارسال مدارک نیست. بنابراین در صورتی که به هر دلیل از ثبت این اطلاعات و تکمیل فرآیند تایید هویت Basic خودداری کنید اجازه برداشت موجودی خود از صرافی بایننس را نخواهید داشت. این تغییرات به وضوح در جهت تطبیق با قوانین ضد پولشویی و همچنین قوانینی همچون FATF است. همانطور که پیشتر گفتم حساسیت روی صرافیها و استیبلکوینهای متمرکز بسیار زیاد شده و به ویژه کاربران ایرانی به جهت تحریمها باید دقت کافی رو داشته باشند.
ضمنا ثبت اطلاعات هویتی با وجود سامانهای مثل سایفرتریس که صرافی بایننس بهش متصل شده احتمالا منجر به شناسایی راحتتر کیف پولهایی که با حسابهای کاربران ایرانی مرتبط هستند خواهد شد.
همچنین آگاه باشید چنانچه در فرآیند تایید حساب Basic اطلاعات Fake ثبت کنید و بعد به هر دلیل حساب شما رو مسدود کنن و از شما درخواست کنن که مدارک هویتی ارسال کنید، آنوقت ممکنه به دلیل مغایرت اطلاعات شخصی با مشکل مواجه بشین.
جمعبندی: از اواخر هفته آینده اگر در صرافی بایننس تایید هویت Basic که شامل ثبت بعضی اطلاعات هویتی و شخصی بدون نیاز به ارسال مدرک است را انجام داده باشید، محدودیت برداشت روزانه شما ۰.۰۶ بیتکوین خواهد بود و چنانچه تایید هویت Basic را انجام نداده باشید اجازه برداشت نخواهید داشت.
یعنی الان به هیچ عنوان نمیشه برداشت زد حتما باید بیسیک رو انجام بدیم؟
پس مجبوریم خارج شیم . در نهایتش فرقی نمیکنه اگر بزنی ایرانی هستی فکر نکنم بزارن ادامه بدیم چون تو بلک لیستش هستشصرافی بایننس اعلام کرد محدودیت برداشت از حسابهای با احراز هویت Basic را به 0.06 بیتکوین در روز کاهش داده است
این محدودیت برای حساب های جدید، به صورت آنی و برای حساب های قدیمی از 4 August به مرور و در فازهای مختلف اعمال و تا 23 ام ماه مذکور تکمیل خواهد شد.
سلامجمعبندی: از اواخر هفته آینده اگر در صرافی بایننس تایید هویت Basic که شامل ثبت بعضی اطلاعات هویتی و شخصی بدون نیاز به ارسال مدرک است را انجام داده باشید، محدودیت برداشت روزانه شما ۰.۰۶ بیتکوین خواهد بود و چنانچه تایید هویت Basic را انجام نداده باشید اجازه برداشت نخواهید داشت.
خوب احتمالا از هفته دیگه عملی میشه این داستان وریفای بیسیک که اجباری میشهسلام
از اونجایی که من شک داشتم به اینکه این محدودیت برای یوزرهای با وریفای بیسیک هست یا یوزرهایی که هیچ وریفایی انجام ندادن (Unverified) یه اکانت جدید ساختم و طبق گفته بایننس این محدودیت روی اکانتهای جدید از ابتدا اعمال میشه.
بدون اینکه وریفای بیسیک رو انجام بدم تونستم تا 0.06 بیت کوین رو برداشت کنم پس احتمالا این محدودیت برای بیسیک و انوریفاید خواهد بود و میتونیم با محدودیت 0.06 بیت کوین روزانه کار کنیم.
این نتیجه تست بنده بود که گفتم بگم شاید از نگرانی ها بکاهه و هر گونه عواقب آن بر عهده خودتونه
خوب احتمالا از هفته دیگه عملی میشه این داستان وریفای بیسیک که اجباری میشه
و نکته بعدی این هست که من ندیدم جایی اعلام کرده باشه که برای وریفای نشده ها برداشت حذف میشه (فقط دیدم نوشته برای بیسیک میشه 0.06 بیت کوین). اگه جای گفته لطفا لینک بدید. @Captive شما دیدی اینو گفته باشه؟
Daily withdrawal limits will be adjusted to 0.06 BTC for accounts which have completed only Basic Account Verification.
مخلصم
تا جایی که من اطلاع دارم مثل اینکه بیسیک اجباری میشه، خب طبیعتا وقتی اجباری بشه یعنی برای برداشت کردن این لول از وریفای الزامی هست.
@mohsen25
Updates to Daily Withdrawal Limits | Binance Support
Fellow Binancians, Daily withdrawal limits will be adjusted to 0.06 BTC for accounts which have completed only Basic Account Verification . This change is effective immediately for new account r...www.binance.com
Daily withdrawal limits will be adjusted to 0.06 BTC for accounts which have completed only Basic Account Verification.سلام
از اونجایی که من شک داشتم به اینکه این محدودیت برای یوزرهای با وریفای بیسیک هست یا یوزرهایی که هیچ وریفایی انجام ندادن (Unverified) یه اکانت جدید ساختم و طبق گفته بایننس این محدودیت روی اکانتهای جدید از ابتدا اعمال میشه.
بدون اینکه وریفای بیسیک رو انجام بدم تونستم تا 0.06 بیت کوین رو برداشت کنم پس احتمالا این محدودیت برای بیسیک و انوریفاید خواهد بود و میتونیم با محدودیت 0.06 بیت کوین روزانه کار کنیم.
این نتیجه تست بنده بود که گفتم بگم شاید از نگرانی ها بکاهه و هر گونه عواقب آن بر عهده خودتونه