به نقل از Reza364 :خب اول جواب ها رو هم بگو بلكه پاسخگويي كرديم![]()
1 و 2 و 4 رو نميدونم.به نقل از rax :1. يه بازيكن تو پاري سن ژرمن بود با اسم طولاني...6-7 تا قسمت بود اسمش...يجور اسم سلطنتي مربوط به
پرنسس ها داشت...بگيد كيه..(راهنمايي ..هافبك وسط..موهاي بلند دم اسبي بسته شده)
2. بدترين كاپيتان تاريخ فوتبال برزيل كيه..(با دليل)
3.اين سوال فكر كنم تكراريه برا همين ميپرسم كه اسون باشه...
يه فوروارد ارژانتيني اصل كه تو يونتوس و چند تا تيم اسپانيايي سابقه بازي داره و يه زماني بهمراه ويالي
زوج خط حمله يوونتوس رو تشگيل ميداد....خيلي تو تيم ملي معروف نشد...چپ پا و فوق العاده خطرناك بود...
موهاي تقريبا بلوند و بلند و بازيش مثل ديگو فورلان بود...
4.بهترين دروازبان اروپا تو سال 1995....
5.دوراني كه قانون ضربات پنالتي نبود چطور تيم برنده مشخص ميشده... :blink:
به نقل از ali_55 :1- يه خورده راهنمايي كن ، كجايي بود ؟ چه سالي بازي ميكرد ؟
2 - اينم يه مقدار راهنمايي كن :blush:
3 - مهدي گفت
4 - پيتر اشمايكل
5 - مهدي گفت
به نقل از Ghamnevis :وحيد جان من قاط قاط هستم ! هيچ كدوم را نميدونم
سوال 5 - فكر ميكنم يك ديدار تكراري برگزار ميشد يا با سكه تعيين ميكردند![]()
نميخواي جايزه بدي بگو نمي دم!به نقل از rax :شما يا مياري كارو سخت ميكني...مهدي هم همين جواب رو داد...ولي جفتتون مشگل دارين..سكه درسته..مهدي
درست گفته ولي بعد از شما...خوب براي اينكه برنده مشخص بشه هر كدومتون يه بازيمهم كه كار به سكه كشيده رو بگيد قضيه حله![]()
راوانلي و اشمايكل درست نيست...
خوب اينكه ديگه جاي بحث ندارهبه نقل از rax :شما يا مياري كارو سخت ميكني...مهدي هم همين جواب رو داد...ولي جفتتون مشگل دارين..سكه درسته..مهدي
درست گفته ولي بعد از شما...خوب براي اينكه برنده مشخص بشه هر كدومتون يه بازيمهم كه كار به سكه كشيده رو بگيد قضيه حله![]()
راوانلي و اشمايكل درست نيست...
به نقل از Ghamnevis :خوب اينكه ديگه جاي بحث نداره![]()
من اول گفتم پس من برنده ام اما چون من اخلاق ورزشي دارم و فير پلي بازي ميكنم جايزه را با مهدي نصف ميكنيم
خوبه ؟
مهدي هم موافقه![]()
آخ جون جايزه.به نقل از rax :بزار بقيه سوالا رو يكي جواب بده جايزه هم به جفتتون ميدم![]()
سگ در سگ مفاوقمخوب اينكه ديگه جاي بحث نداره![]()
من اول گفتم پس من برنده ام اما چون من اخلاق ورزشي دارم و فير پلي بازي ميكنم جايزه را با مهدي نصف ميكنيم
خوبه ؟
مهدي هم موافقه![]()
به نقل از rax :خوب دوستان و سروران گرام...
در نوميدي بسي اميد است....
چرا كسي تو مسابقات من برنده نميشه:blink:
يه سري سوال ديگه ميزارم...
(اين دفعه يه دونه درست جواب بدين جايزه ميدم بخدا) :lol:
1. يه بازيكن تو پاري سن ژرمن بود با اسم طولاني...6-7 تا قسمت بود اسمش...يجور اسم سلطنتي مربوط به
پرنسس ها داشت...بگيد كيه..(راهنمايي ..هافبك وسط..موهاي بلند دم اسبي بسته شده)
2. بدترين كاپيتان تاريخ فوتبال برزيل كيه..(با دليل)
3.اين سوال فكر كنم تكراريه برا همين ميپرسم كه اسون باشه...
يه فوروارد ارژانتيني اصل كه تو يونتوس و چند تا تيم اسپانيايي سابقه بازي داره و يه زماني بهمراه ويالي
زوج خط حمله يوونتوس رو تشگيل ميداد....خيلي تو تيم ملي معروف نشد...چپ پا و فوق العاده خطرناك بود...
موهاي تقريبا بلوند و بلند و بازيش مثل ديگو فورلان بود...
4.بهترين دروازبان اروپا تو سال 1995....
5.دوراني كه قانون ضربات پنالتي نبود چطور تيم برنده مشخص ميشده... :blink:
خوب بازم بگيد من نميخوام جايزه بدم.. :lol:
ركس جان اين جوابي كه براي سوال پنجم نوشتي چه ربطي به سوال داشت؟ تو سوالت كه نگفتي بگين كدوم بازي اينطوري شد فقط گفته بودي اگه مساوي ميشد چيكار ميكردن.به نقل از rax :5...مهم ترين بازي هم يكي از فينالهاي دهه 60 جام ملتهاي اروپا كه اشاره نكرديد..![]()
به نقل از mahdi206 :ركس جان اين جوابي كه براي سوال پنجم نوشتي چه ربطي به سوال داشت؟ تو سوالت كه نگفتي بگين كدوم بازي اينطوري شد فقط گفته بودي اگه مساوي ميشد چيكار ميكردن.
خوب حالا سوال بعدي رو بپرس. فقط يكم آسون تر بابا :blush:به نقل از rax :نه بابا جواب ندادم خواستم مصداق اورده باشم..![]()
اخه من چيكار كنم..شما بگو...5 تا سوال كردم 1 دونه جواب درستدو حسابي نميديد...به نقل از terrorist :خوب حالا سوال بعدي رو بپرس. فقط يكم آسون تر بابا :blush:
آخه من از كجا بايد اريك رابرت ساندرا گوراترانا رو گير مي آوردم. يه چارتا سوال امروزي بپرس اگه راس مي گيبه نقل از rax :اخه من چيكار كنم..شما بگو...5 تا سوال كردم 1 دونه جواب درستدو حسابي نميديد...
باشه چند تا سوال اسون ميپرسم ولي همه رو بايد جواب بديد تا جايزه بدم![]()