• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال پيرامون فوتبال....

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از electronic :
دقیقا".پس با این حساب نیروی اول شدت لازم رو به توپ میده و دومی هم جهت حرکت.مسیر قوسوارش هم به دلیلی اینه که پس از طی یه مسافت خاص نیروی مرکزگرای ناشی از گردش توپ جهت حرکت رو تغییر میده.
مرسي جواب سوالمو گرفتم:D

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از hwt :
اونوقت يه سواال عجيب .! تا حالا شوتهاي روبرتو كارلوس رو دقت كردين ! چند متري مستقيم ميره و دور خودش ميچرخه ! يهو جهت توپ عوض ميشه !

بازي برزيل فرانسه ! سال 1997 !
اون مسیر مستقیم به خاطر شدت بیش از حد توپه که امکان کات گرفتن رو ازش میگیره اما به مرور که مقاومت هوا روش اثر میکنه تاثیرات نیروی مرکز گرا هم خودشو نشون میده.در واقع اوایل حرکت هم مستقیم مستقیم نیست اما چون انحناش خیلی کمه اینطوری به نظر میرسه.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از hwt :
اونوقت يه سواال عجيب .! تا حالا شوتهاي روبرتو كارلوس رو دقت كردين ! چند متري مستقيم ميره و دور خودش ميچرخه ! يهو جهت توپ عوض ميشه !

بازي برزيل فرانسه ! سال 1997 !

توي اون ضربه من مطمئنم كه باد 50 درصد موثر بود....هيچوقت ديگه كارلوس همچين ضربه اي نزد... :D

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
واقعا كه ديد علمي به فوتبال خيلي هيجان انگيزه .:D

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
منم موافقم.اینکه یه دفعه جهت توپ عوض بشه تنها به این دلیله که یه نیروی دیگه تو یه بازه ی زمانی خاص به توپ وارد شده.وگرنه همیشه این حالت برقرار نیست.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از rax :
توي اون ضربه من مطمئنم كه باد 50 درصد موثر بود....هيچوقت ديگه كارلوس همچين ضربه اي نزد... :D
اشتباه نكن . سال 1997 ربرتو كارلوس توي اينترميلان بود از جناح چب حركت كرد و دقيقا به يه متري خط كرنر رسيد از همون جا مستقيم شوت كرد ! اون هم مثل اين توپ دقيقا تا اخرين لحظات توي يك مسير داشت حركت ميكرد كه يه دفعه جهت توپ تغيير كرد و توپ گل شد .:blink:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از hwt :
اشتباه نكن . سال 1997 ربرتو كارلوس توي اينترميلان بود از جناح چب حركت كرد و دقيقا به يه متري خط كرنر رسيد از همون جا مستقيم شوت كرد ! اون هم مثل اين توپ دقيقا تا اخرين لحظات توي يك مسير داشت حركت ميكرد كه يه دفعه جهت توپ تغيير كرد و توپ گل شد .:blink:
خوب همون دیگه تو آخرین لحظه باد مسیرش رو تغییر داده.ببین اصولا اینجور ضربات رو یه منحنی هایی حرکت می کنن که آهنگ تغییر انحناشون زیاد نیست و نمیشه یه دفعه اینهمه انحراف پیدا کنه.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از electronic :
خوب همون دیگه تو آخرین لحظه باد مسیرش رو تغییر داده.ببین اصولا اینجور ضربات رو یه منحنی هایی حرکت می کنن که آهنگ تغییر انحناشون زیاد نیست و نمیشه یه دفعه اینهمه انحراف پیدا کنه.
اي بابا اين كه شد همش باد:D من نمي دونم اخه اين باد يهو از كجا پيداش ميشه :D

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از hwt :

نه اون فرق داشت...توپ در حال حركت بود و برايند سه نيرو موثر بود نه دونيرو....از اين جور شوتاي كج و ماوج در حالي كه توپ در حال حركته زياد ديده شده...توپ يهو تغيير مسير عجيبي ميده وبيشتر مربوط به ضربات بيرون پا بوده...گل ارگون پمبه تو چمپيون ليگ دو سه سال پيش هم همين حالت رو داشت...

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
حالا 2 تا طرح شد ! يكي باد ! يكي برايند 3 نيرو !

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از hwt :
اي بابا اين كه شد همش باد:D من نمي دونم اخه اين باد يهو از كجا پيداش ميشه :D
خوب باد یکی از عوامله همینی که رکس هم گفت می تونه دخیل باشه یعنی به توپ در حال حرکت ضربه وارد بشه هر چی که هست به هر حال مثل ضربات دیگه حساب شده نیست و نمیشه گفت تو هر شرایطی میشه از اینجور ضربات روانه ی دروازه کرد:D

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اخه خيلي جالب انگيز ناكه اين شوتا . :D

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از hwt :
اخه خيلي جالب انگيز ناكه اين شوتا . :D
اره والا.من یادمه یه بار تو امتحان انتخابی نوجوانان استقلال یه شوتی زدم که هیچ وقت یادم نمیره همچین پیچ و تاب خورد که نگو!:D

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از electronic :
اره والا.من یادمه یه بار تو امتحان انتخابی نوجوانان استقلال یه شوتی زدم که هیچ وقت یادم نمیره همچین پیچ و تاب خورد که نگو!:D
به نظر من هر كسي تنيس روي ميز كار كرده باشه كاملا با انواع پيچش ها آشناست. ( مثل خودم )
34.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از daftarekhaterat :
به نظر من هر كسي تنيس روي ميز كار كرده باشه كاملا با انواع پيچش ها آشناست. ( مثل خودم )
34.gif

:blink: ربطي نداره...نه به تاپيك نه به كات توپ فوتبال...اون كات تو تنيس ناشي از چرخش سريع و سبكي توپه و درضمن وقتي به ميز برخورد كنه كات اصلي رو برميداره كه قبلا اشاره كردم مربوط به نوع ضربه نيست و مال نيرويي دوميه كه ميز به توپ وارد ميكنه... :D

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از rax :
:blink: ربطي نداره...نه به تاپيك نه به كات توپ فوتبال...اون كات تو تنيس ناشي از چرخش سريع و سبكي توپه و درضمن وقتي به ميز برخورد كنه كات اصلي رو برميداره كه قبلا اشاره كردم مربوط به نوع ضربه نيست و مال نيرويي دوميه كه ميز به توپ وارد ميكنه... :D
24.gif
يعني اينكه هنگام كات از بغل مثلا راكت رو به كنار توپ ميكشيم و با يك نيروي مضاعف ديگه اون رو به جلو هدايت ميكنيم هيچ ربطي به نحوه ضربه زدن در فوتبال نداره؟
24.gif

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
34.gif
دقيقا منم همين فكرو ميكنم . من خودم اينكاره بودم :D

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
34.gif
البته من زیاد حرفه ای نیستم و تازه کارم اما کات فوتبال چرا یه زمانی خوب می پیچوندم.راستی اگه مطلب علمی در این مورد پیدا کنم می ذارم.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از electronic :
البته من زیاد حرفه ای نیستم و تازه کارم اما کات فوتبال چرا یه زمانی خوب می پیچوندم.راستی اگه مطلب علمی در این مورد پیدا کنم می ذارم.
پيمان جان توي سفر تبريز بايد واسمون چند تا شوت تر و تميز بزني ها.
21.gif

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
پيمان جان توي سفر تبريز بايد واسمون چند تا شوت تر و تميز بزني ها.
21.gif
کجایی جوونی که یادش به خیر.یه زمانی بد جوری عشق فوتبال بودم حیف که درس و مشق و شاگرد اولی نذاشت برم سراغش الان فکر نکنم تو اون سطح از آمادگی باشم و شاید از پس یه یه بغل پای معمولی هم برنیام اما امتحانش که ضرر نداره.:D

بالا