خب ديگه. اين يه ايده جديده كه ميخوام واسه هوشنگ نصير زاده بفرستم..به نقل از hwt :يعني چي ثابت باشه ؟:blink:

خب ديگه. اين يه ايده جديده كه ميخوام واسه هوشنگ نصير زاده بفرستم..به نقل از hwt :يعني چي ثابت باشه ؟:blink:
به نقل از Ghamnevis :احتمالا اگر حركتش نميگرفت و گل ميشد مثل X كه دروازه خودشون را مقابل آمريكا در جام جهاني 94 باز كرد ترور ميشد !
معماي بعدي ! اسم اين بازيكن كه ترور شد چي بود ؟ اگه گفتيد![]()
گلا بروت ! سال 90 رو تو از كجا يادته؟:blink:به نقل از rax :اتفاقا از اين سوتي بدتر هم داده و هنوز زندست...
تو جام 90 بازي با كامرون از دروازه بيرون امد و چندنفرو دريبل زد تا نزديك دروازه حريف ...يهو يكي از بازيكناي كامرون پاس كاريشونو قطع كرد و روژه ميلا يه گل بهشون زد....همين شد عامل خذف كلمبيا تو يكچهارم نهايي..![]()
به نقل از Ghamnevis :آره اين صحنه را خوب يادمه :lol:
از اين قرتي بازيها زياد در آورده![]()
به نقل از hwt :گلا بروت ! سال 90 رو تو از كجا يادته؟:blink:
يادش بخير 94 ! موقع فينال من خوابم برد:hmm:به نقل از rax :مي اون زمان تو شش سالگي عاشق فوتبال...![]()
90 رو كامل نديدم ولي 94 رو تمام وكمال.. :blink: :f34r:
نه اسمش وحيده ..نم نميدهبه نقل از electronic :منم همه شو دیدم اما اصلا" اسم و رسم بازیکنا و نتایج یادم نیست.راستی رکس جان من یه دوستی داشتم خیلی شبیه تو بود مخش پر بود از مطالب فوتبالی.می گم نکنه خودش باش اسمت محمد نیست؟!![]()
به نقل از electronic :منم همه شو دیدم اما اصلا" اسم و رسم بازیکنا و نتایج یادم نیست.راستی رکس جان من یه دوستی داشتم خیلی شبیه تو بود مخش پر بود از مطالب فوتبالی.می گم نکنه خودش باش اسمت محمد نیست؟!![]()
ببين مثلا چطور حساب ميكنه چند تا پاس موفق بوده يا چند درصد توپ در ميانه زمين بوده يا..؟به نقل از electronic :فکر کنم چیزی جز یه شبیه ساز رایانه ای نبود.
اینا رو فکر کنم از رو فیلم بازی و به صورت دستی انجام میدن یعنی آمارش رو در میارن بعد باهاش شبیه سازی می کنن.به نقل از daftarekhaterat :ببين مثلا چطور حساب ميكنه چند تا پاس موفق بوده يا چند درصد توپ در ميانه زمين بوده يا..؟
به نظر من بايد حرفه اي تر از اين حرفها باشه. نميشه كه هر لحظه جايگيري بازيكن ها و مسير توپ رو ذخير كرد.به نقل از electronic :اینا رو فکر کنم از رو فیلم بازی و به صورت دستی انجام میدن یعنی آمارش رو در میارن بعد باهاش شبیه سازی می کنن.
والا به نظر من كه آمارش رو دستي در ميارن چون ژردازش اون تصوير خوب يه خورده مشكله.به نقل از daftarekhaterat :به نظر من بايد حرفه اي تر از اين حرفها باشه. نميشه كه هر لحظه جايگيري بازيكن ها و مسير توپ رو ذخير كرد.
چه جالب! درست همين الان داشتم همين فلش رو ميديم. ببين ساختن اين كار يه فلش كار ساده است كه جلالي اطلاعات رو بهش داده. اما مثلا اينكه 57 درصد توپ دست ايران بوده يا 21 درصد توپ در يك سوم دفاعي حريف بوده يا اينكه ميبينم توي خارج تعداد دقيقه مالكيت توپ در دست هر تيم رو در هر لحظه دارن... به نظرم يا يه تيم آمارگير ميخواد يا يه نرم افزار هوشمند.به نقل از electronic :والا به نظر من كه آمارش رو دستي در ميارن چون ژردازش اون تصوير خوب يه خورده مشكله.
راستي اين سايت مجيد جلالي.
اينم يه نمونه از تحليلهاش كه با فلش ساخته شده.
يادمه يه بار تو نود مي گفت كه كار چندان پيچيده اي نيست.
خوب نوفکری مجید جلالی رو نباید انکار کرد اینده از آن این جور مربی هاست به هر حال فوتبال سنتی دیگه منسوخ شده.به نقل از Ghamnevis :من هم فكر ميكنم اطلاعات بصورت دستي وارد ميشه ! فكر نميكنم هيچ روش علمي ديگه اي باشه كه بتونه دستگاه بازي را بصورت اتوماتيك آناليز كنه...
مجيد جلالي يكم تيتيش ماماني آناليز ميكنه ! غير از يكسري بازيكن و باشگاه خاص احدي را قبول نداره !
15 هفته بهش مهلت دادند توي پاس و بعد بهونه اش اين بود كه فوتبال شده خشانتتيم هاي ديگه غير از پاس فوتبال بازي نميكنند ! در صورتي كه در همين شرايط پاس سال قبل قهرمان شد...
بي ربطه ها ولي محصص و حاج رضايي واقعا خوب تحليل ميكنند![]()