Honarvar60
Registered User
- نوشتهها
- 1,307
- لایکها
- 148
خيلي lolبه نقل از mazoolagh :آقا شما احتمالا view source زدي فكر كردي سورس ASP درآوردي. كي تونسته تا حالا سورس server-side در بياره كه شما دومش باشي؟
خيلي lolبه نقل از mazoolagh :آقا شما احتمالا view source زدي فكر كردي سورس ASP درآوردي. كي تونسته تا حالا سورس server-side در بياره كه شما دومش باشي؟
منظورت از صفحه های قفل دار چیه ؟به نقل از ams1990 :دوست عزيز!
من كدش رو پيدا كردم.
هيچ شوخي هم ندارم
يه برنامه نوشتم كه از صفحههاي قفل دار رد ميشه. با اون تونستم اين كد رو بگيرم. بيخود فضاي فروم رو اشغال نكنيد. هركي هم ميخواد بگه تا بدم. انشاالله روز دوشنبه و سهشنبه دوباره ميام
آقا شما جدی نگیر. فک کنم همون ویو سورس رو زده! این که همش htmlه بابا. نخندون تو رو خدا! من هم میگم مگه این که یه باگی چیزی پیدا بشه یا همون پسورد و اینا یا اینکه سروره خیلی قدیمی باشه و یه . که آخر اسم فایل بزاری سورسش رو نشون بده )به نقل از miladmovie :همونی که ستاره گفت !
راستش من یاد گرفتم هیچ کاری غیر قابل انجام نیست
ولی دوست عزیز این کدی رو که شما در آوردی من با دیدن سورس فقط HTML اون سایت دیدم خب اگر ادعا داری که این کار رو کردی لطف کن سورس ASP این صفحه رو در بیار http://www.bonabiau.ac.ir/Students/Index.asp !!!!
مهم نيست همه اشتباه ميكنن - ولي معلوم ميشه خيلي مردي كه اشتباهت رو قبول ميكني. من هم پست قبليم رو پاك كردم و اگر در موردت زود قضاوت كردم پوزش ميخوام.به نقل از ams1990 :داداشا يا خواهرا!
من در زمينه ASP و اين جوز چيزا تازه كارم.
باور كنيد نميدونستم كه منظور شما چيه...
حالا همينجا از همه عذر ميخوام و اين قائله رو خاتمه ميدم.
به نقل از ams1990 :ممنونم. تبليغ نكنيد
عزيزان من من كه گفتم اون صفحه ReDirect ميكنه. آي كيلوها(!) گفتم كه خودم وقت حلاجي كردنشو نداشتم. گذاشتم اينجا تا خودتون تستش كنيد.
بعدشم من دست هرچي پر روه از پشت بستم.