سفارش دوم بنده هم امروز رسید و مثل همیشه سرعت ارسال و بسته بندی نمره ۲۰ یا به قول ebay ای ها نمره AAAAA داشت . با تشکر از آقا پوریا گل و از اشانتیون ها هم ممنون
آقا پوریا سفارش به همراه اشانتیون رسید.حقیقتش فکر نمی کردم به این کیفیت و درجه باشه .من همه اش تو فکرم از این عطرهای مثل دستفروشها و ...بود. ممنون باز هم مزاحمت میشم.
با تشکر از این دوست عزیز. سفارش منم رسید. کیفیت بسیار خوبه.
امتیاز داده شد.
إمكان خريد بصورت حضوري هست?
لطفا قیمت بزارین
داش پوریا منظور از این Danger zone Donna (OPIUM - Y.S.L
یعنی بوی مشابه اینو داره؟
سلام عطر این اوپیوم را دارید
Sent from my HTC One dual sim using Tapatalk 2
آقا پوریا سفارش به همراه اشانتیون رسید.حقیقتش فکر نمی کردم به این کیفیت و درجه باشه .من همه اش تو فکرم از این عطرهای مثل دستفروشها و ...بود. ممنون باز هم مزاحمت میشم.
عزیز آخه این ادکلن اورجینال زنونه ش هست که در صورتی داره!
میخوام بدونم این مشابهی که شما گذاشتی در قسمت مردانه و زنانه Danger zone Donna دو تا ادکلن هست دیگه ؟ یعنی هم زنونه ش رو داری هم مردونه ش که با هم فرق دارن دیگه؟
واقعا عطر خریدن اینترنتی خیلی سخته!
مگر اینکه بدونی بوش چجوریه...
تو لیستی که ما از خود شرکتش گرفتیم نام Danger zone تو هر 2 تا ردیف مردونه و زنونه بوده.قاعدتا یعنی هردو جنس میتونن استفاده کنن
اما اسم عطر اینه Danger zone DONNA.
donna یعنی زنانه
نمیشه که یا معادل زنونه ش باید باشه یا مردونه...پس با این وجود فکر میکنم بوش زنونه باشه! مگه اینکه خودت بو کرده باشی و بگی اینطور نیست....
به هر حال...فعلا اینو میخوام
Agent X urban
یه سوال هم در مورد Hot canyon دارم...نوشتی مشابه فارنهایت دیور هست...
دیور دو تا فارنهایت داره یه دونه که فارنهایت خالی هست و خنک و ملایمه....وی یکی فارنهایت ابسولوت که شیرین و ملایم هست...این کدومه؟ ( البته 3 تا داره آکوا فارنهایت هم هست که مسلما این مشابه اون نیست برای همین گفتم 2 تا )
و اینکه خودت این هات کنیون رو پیشنهاد میدی یا نایت کنیون رو که مشابه آرمانی کد هست؟
عطر های خوبی هستند
آقا پوریا
ممنون از ارسال عطر سفارشی قبل .
یه عطر زنانه که از دبی گرفتم و اینجا نتونستم پیدا کنم.شاید شما داشته باشید.CONNECT .femme
Sent from my HTC One dual sim using Tapatalk 2