• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوماترا 2500

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
تا چند متر میشه به حیوان زد که بیوفته.؟ کار برد اصلی این تفنگ برای شکار چی هست پرنده یا 4 پا.؟ صداش چقدر هست انداره تفنگ بادی 5.5 هست یا مثل خفیف هست.؟

کلا کاربرد اصلی PCP ها برای هدف زنی و شکار پرنده هست .سوماترا جز قویترین PCP ها هست .من دیدم باهاش 4 پا هم زدند ولی نه اینکه فکر کنید برای زدن 4 پا طراحی شده .
با سایلنسر صداش کم هست ولی روی حداکثر قدرت حتی با سایلنسر صداش مثل گلوله زن هست .کلا سرعت تیر که از سرعت صوت بالا بره صدا تفنگ ها زیاد میشه .

HS1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام عزیز من خیلی اطلاعتی از این نوع تفنگ ندارم چندتا سوال دارم در موردش 1-با این تفنگ شکارهای مثل شکار کوه میشه زد تا چه فاصله میشه شکار کوه یا گراز زد.؟2- با یک بار گاز کردن چندتا تیر قدرت مند میشه زد که اسر داشته باشه.؟ 3-با این تفنگ کبک یا کبوتر میشه زد تا چه فاصله ای تیرش رو پرنده اسر داره.؟ 4-صداش چقدر هست مثل چه تفنگی صدا میده.؟ 5-ساچمه هاش انداره همون تفنگ بادی 5.5 قدیمی هست.؟ ببخشید سوال زیاد پرسیدم میخام ببینم به کارم میاد بگیرم درضمن 6-این سوالهای که در باره شکار کوه وگراز پرسیدم خودتون امتحان کردین ببینید چجوری هست.مرسی
سلام و درود
1-بله با این سلاح میشه گراز هم زد ولی اینکه به کجای گراز بزنید یا به کجای شکار های کوهی بزنید مهمه چون در اسلحه های pcp اصل در اینه که با تیر اول، شکار خلاص بشه چون کلا سلاحهای بادی دقت بالاتری دارند؛ اگر این تیر اول به سر بخوره که با بالاترین احتمال، شکار تموم میکنه و کار به فرار شکار نمیرسه
2-خشاب این اسلحه 6 تایی هستش که در 200 بار فشار و تنظیم ولوم قدرت روی حالت 13 و استفاده از ساچمه های 40 یا 32 یا 28 گرینی، شما به اندازه دو خشاب شلیک پر قدرت و دقت تقریبا یکنواخت دارید؛ چون بعد از آن دیگه فشار داخل مخزن خیلی کم میشه و در نتیجه دقت در شلیک ها خیلی کم میشه و باید در زمانی که فشار اسلحه به نزدیک 100 بار رسید دوباره گاز اسلحه شارژ شود چون شلیک با فشار زیر 100 بار اصلا قدرت و دقت خوبی نمیده مخصوصا در مسافت های بالای 50 متر
و اگر قدرت سوماترا روی 60 تا70 ژول تنظیم بشه میتوان نزدیک به 40 شلیک با قدرت متوسط و دقت تقریبا یکنواخت داشت
3-بله به علت دقتی که سلاح های بادی دارند این کار ممکنه، معمولا فاصله 80 متر برای این اسلحه چه از نظر قدرت و چه از نظر دقت مناسبه؛ ولی عزیزانی هم هستند که حتی در فاصله 150 متری شکار کردند که البته من بشخصه از پسش بر نمیام چون خود فرد هم باید از تجربه و مهارت تیر اندازی خوبی بر خوردار باشه
4-فکر میکنم در این اسلحه با استفاده از صدا خفه کن(سایلنسر) تقریبا 60 تا 70 در صد صداش کمتر میشه ولی در کل سوماترا رو حداکثر قدرت صدای خیلی زیادی داره
5-خیر در اسلحه های pcp به علت قدرت خیلی بالاتر، باید از ساچمه سنگینتر استفاده بشه؛ که برای سوماترا 40 و 32 و 28 و 24 گرین مناسبه و نهایتا 18 گرین برای تنظیم قدرت رو حالت 7و 6 و البته استفاده از ساچمه های سبک و تنظیم قدرت در حالت کم که البته شلیک ساچمه های سبک و استفاده از قدرت کم دراین اسلحه پر قدرت، زیاد جالب نیست
6-خیر بنده هرگز شکار نکردم و تجربه شکار ندارم، شرمنده در این مورد نمیتونم راهنمای خوبی باشم
انشاالله تونسته باشم درست به سوالات شما دوست محترم و عزیز جواب بدم
موفق باشید

Last edited:

HS1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
تا چند متر میشه به حیوان زد که بیوفته.؟ کار برد اصلی این تفنگ برای شکار چی هست پرنده یا 4 پا.؟ صداش چقدر هست اندازه تفنگ بادی 5.5 هست یا مثل خفیف هست.؟
سلام، وقت بخیر
دوست عزیز در این سایت که معرفی کردم چند کلیپ تیراندازی مربوط به تجربه شخصی دوستان با سوماترا هستش اگر ببینید خیلی به انتخابتون کمک میکنه
موفق باشید

J HOOSHMAND

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام و درود
1-بله با این سلاح میشه گراز هم زد ولی اینکه به کجای گراز بزنید یا به کجای شکار های کوهی بزنید مهمه چون در اسلحه های pcp اصل در اینه که با تیر اول، شکار خلاص بشه چون کلا سلاحهای بادی دقت بالاتری دارند؛ اگر این تیر اول به سر برخورد که با بالاترین احتمال، شکار تموم میکنه و کار به فرار شکار نمیرسه
2-خشاب این اسلحه 6 تایی هستش که در 200 بار فشار و تنظیم ولوم قدرت روی حالت 13 و استفاده از ساچمه های 40 یا 32 یا 28 گرینی، شما به اندازه دو خشاب شلیک پر قدرت و دقت تقریبا یکنواخت دارید؛ چون بعد از آن دیگه فشار داخل مخزن خیلی کم میشه و در نتیجه دقت در شلیک ها خیلی کم میشه و باید در زمانی که فشار اسلحه به نزدیک 100 بار رسید دوباره گاز اسلحه شارژ شود چون شلیک با فشار زیر 100 بار اصلا قدرت و دقت خوبی نمیده مخصوصا در مسافت های بالای 50 متر
و اگر قدرت سوماترا روی 60 تا70 ژول تنظیم بشه میتوان نزدیک به 40 شلیک با قدرت متوسط و دقت تقریبا یکنواخت داشت
3-بله به علت دقتی که سلاح های بادی دارند این کار ممکنه، معمولا فاصله 80 متر برای این اسلحه چه از نظر قدرت و چه از نظر دقت مناسبه؛ ولی عزیزانی هم هستند که حتی در فاصله 150 متری شکار کردند که البته من بشخصه از پسش بر نمیام چون خود فرد هم باید از تجربه و مهارت تیر اندازی خوبی بر خوردار باشه
4-فکر میکنم در این اسلحه با استفاده از صدا خفه کن(سایلنسر) تقریبا 60 تا 70 در صد صداش کمتر میشه ولی در کل سوماترا صدای خیلی زیادی داره؛ تا حالا بدون سایلنسر شلیک نکردم
5-خیر در اسلحه های pcp به علت قدرت خیلی بالاتر، باید از ساچمه سنگینتر استفاده بشه؛ که برای سوماترا 40 و 32 و 28 و 25 گرین مناسبه و نهایتا 18 گرین برای تنظیم قدرت رو حال 5و 6 و البته استفاده از ساچمه های سبک و تنظیم قدرت در حالت کم که البته شلیک ساچمه های سبک و استفاده از قدرت کم دراین اسلحه پر قدرت، حال نمیده
6-خیر بنده هرگز شکار نکردم و تجربه شکار ندارم، شرمنده در این مورد نمیتونم راهنمای خوبی باشم
انشاالله تونسته باشم درست به سوالات شما دوست محترم و عزیز جواب بدم
موفق باشید

سلام
خیلی ممنون از تمای دوستان بابت راهنمای... اقای HS1363 راهنمای کاملا واضع و دقیقتون خیلی بهم کمک کرد خیلی ممنون.

HS1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
خیلی ممنون از تمای دوستان بابت راهنمای... اقای HS1363 راهنمای کاملا واضع و دقیقتون خیلی بهم کمک کرد خیلی ممنون.
سلام و درود فراوان
دوست عزیز انجام وظیفه بود، منم از تمام دوستان بخصوص آقا امیر عزیز ممنونم، چون خودم هم از راهنمایی های ایشون خیلی استفاده کردم
موفق باشید

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
دوست گرامی ممکنه یه راهنمایی بکنید ؟
بین سوماترا و بنجامین مارادور کدومش رو پیشنهاد می کنید ؟

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311

سلام
سوالتون خیلی جالب بود .از یک جهت قدرت و کیفیت ساخت و ... خیلی با هم تفاوت داره و از یک جهت دیگه در ایران تقریبا قیمت برابر دارند .

من یه نکته ساده میگم فکر کنم کافی باشه .در خارج ایران قیمتها الکی نیست و بر اساس کیفیت و کارایی هست چون بازار جهانی هست .

قیمت بنجامین مارادور 420 دلار
قیمت سوماترا 2500 هم 680 دلار

از نظر کارایی :
سوماترا تفنگ مناسب برای شکار و بسیار زیبا از نظر شکل ظاهری
مارادور تفنگ مناسب برای هدف زنی

بنظر من تو این رنج قیمت بجای مارادور انتخابهای بسیار بهتری وجود داره و قیمت مارادور در ایران کاملا کاذب هست و بیشتر از 2 2.5 پول برا این تفنگ دادن اشتباه هست .

HS1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام دوست عزیز، وقت بخیر
بنده چون خودم فروشنده سوماترا هستم پس شاید نتونم منصفانه نظر بدم و برای اینکه سوماترای خودم رو بفروشم شاید نظرم جهت دار باشه؛ بهتره دیگر دوستان عزیز نظر بدهند
شرمنده که در مورد سوال شما دوست عزیز خودم نظر نمیدم
ممنونم، موفق باشید

Pejoliii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوربين خاليش چند

HS1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام، وقت بخیر
سوماترا با سایلنسر 4700000 ( رو حداکثر قدرت به علت صدای خیلی زیاد حتما به یه سایلنسر دقیق نیاز پیدا میکنید) و کپسول با کیت شارژ 1000000 و دوربین 350000(اگر دوربین رو شما میخوایید 300000 برا شما) و لیزر و چراغ قوه و پایه های مربوط به دوربین و... 250000 (اگر به همراه دوربین، لیزر و... رو هم میخوایید با هم 500000 ) و کیف سلاح و کیف کپسول 80000
سوماترا و سایلنسر و کپسول با هم فروخته میشود (البته اگر دوست عزیزی کپسول رو جدا بخواد میفروشم)
اگر کل لوازم رو با هم بخوایید 6000000
دیروز تو فردوسی قیمت گرفتم همین مدل سوماترا دست دو بدون سایلنسر زده بود 5700000 (تو سایت http://www.gajetcamp.in سوماترا رو بدون سایلنسر 5540000 گذاشته برا فروش)
و کپسول فولادی 6 لیتری بدون کیت شارژ رو 1450000 قیمت داد
و فردوسی که موقع خرید میزنند تو سر جنس یکی از مغازه دارا دوربین رو تا 300000 حاظر بود بخره
قطعاتی که برا فروش گذاشتم در حد نو هستند
و اگر دست مغازه دارای فردوسی باشه شک نکید جای نو میفروشند
احتمال داره تا پس فردا قطعات فروش بره البته اگر سر قیمت با دوست عزیزی که خواهان هستش به توافق برسیم
کل قطعات یک جا 6000000 تومان
ممنونم، موفق باشید

Last edited:

Pejoliii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
وقت به خیر
قیمت آخر تفنگ و کپسول چند ؟ اهل چونه زدن نیستم یه قیمت بده بگیرمش

HS1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
وقت به خیر
قیمت آخر تفنگ و کپسول چند ؟ اهل چونه زدن نیستم یه قیمت بده بگیرمش
سلام، وقت بخیر
انصافا زیاد نگفتم، اگه پول لازم نبودم نمیفروختم، همین امروز یکی از دوستان داره میاد تفنگ رو ببینه تا از نظر سلامت و تمیزی چکش کنه که بخره، به اون بنده خدا هم همین قیمت رو گفتم؛ خدا وکیلی خودم میتونم دوباره با این قیمت سوماترای تمیز گیر بیارم؟؟؟
موفق باشید

Last edited:

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
اقا لیزر به تنهایی چند؟
پک کامل لیزر منظورم هست
اگه پایه ای که چراغ قوه در کنار لیزر بسته شده هم در پک لیزر بوده با پایه قیمت بدین
اگه پایه رو جدا خریدین بدون پایه قیمت بدین
فقط و فقط پک کامل لیزر
البته اگه لیزر سبز هست
ممنون

HS1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اقا لیزر به تنهایی چند؟
پک کامل لیزر منظورم هست
اگه پایه ای که چراغ قوه در کنار لیزر بسته شده هم در پک لیزر بوده با پایه قیمت بدین
اگه پایه رو جدا خریدین بدون پایه قیمت بدین
فقط و فقط پک کامل لیزر
البته اگه لیزر سبز هست
ممنون
سلام دوست عزیز
شرمنده کل قطعات فروخته شد
موفق باشید

HS1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
با عرض سلام و درود خدمت تمام دوستان عزیز