سلام عزیز من خیلی اطلاعتی از این نوع تفنگ ندارم چندتا سوال دارم در موردش 1-با این تفنگ شکارهای مثل شکار کوه میشه زد تا چه فاصله میشه شکار کوه یا گراز زد.؟2- با یک بار گاز کردن چندتا تیر قدرت مند میشه زد که اسر داشته باشه.؟ 3-با این تفنگ کبک یا کبوتر میشه زد تا چه فاصله ای تیرش رو پرنده اسر داره.؟ 4-صداش چقدر هست مثل چه تفنگی صدا میده.؟ 5-ساچمه هاش انداره همون تفنگ بادی 5.5 قدیمی هست.؟ ببخشید سوال زیاد پرسیدم میخام ببینم به کارم میاد بگیرم درضمن 6-این سوالهای که در باره شکار کوه وگراز پرسیدم خودتون امتحان کردین ببینید چجوری هست.مرسی
سلام و درود
1-بله با این سلاح میشه گراز هم زد ولی اینکه به کجای گراز بزنید یا به کجای شکار های کوهی بزنید مهمه چون در اسلحه های pcp اصل در اینه که با تیر اول، شکار خلاص بشه چون کلا سلاحهای بادی دقت بالاتری دارند؛ اگر این تیر اول به سر بخوره که با بالاترین احتمال، شکار تموم میکنه و کار به فرار شکار نمیرسه
2-خشاب این اسلحه 6 تایی هستش که در 200 بار فشار و تنظیم ولوم قدرت روی حالت 13 و استفاده از ساچمه های 40 یا 32 یا 28 گرینی، شما به اندازه دو خشاب شلیک پر قدرت و دقت تقریبا یکنواخت دارید؛ چون بعد از آن دیگه فشار داخل مخزن خیلی کم میشه و در نتیجه دقت در شلیک ها خیلی کم میشه و باید در زمانی که فشار اسلحه به نزدیک 100 بار رسید دوباره گاز اسلحه شارژ شود چون شلیک با فشار زیر 100 بار اصلا قدرت و دقت خوبی نمیده مخصوصا در مسافت های بالای 50 متر
و اگر قدرت سوماترا روی 60 تا70 ژول تنظیم بشه میتوان نزدیک به 40 شلیک با قدرت متوسط و دقت تقریبا یکنواخت داشت
3-بله به علت دقتی که سلاح های بادی دارند این کار ممکنه، معمولا فاصله 80 متر برای این اسلحه چه از نظر قدرت و چه از نظر دقت مناسبه؛ ولی عزیزانی هم هستند که حتی در فاصله 150 متری شکار کردند که البته من بشخصه از پسش بر نمیام چون خود فرد هم باید از تجربه و مهارت تیر اندازی خوبی بر خوردار باشه
4-فکر میکنم در این اسلحه با استفاده از صدا خفه کن(سایلنسر) تقریبا 60 تا 70 در صد صداش کمتر میشه ولی در کل سوماترا رو حداکثر قدرت صدای خیلی زیادی داره
5-خیر در اسلحه های pcp به علت قدرت خیلی بالاتر، باید از ساچمه سنگینتر استفاده بشه؛ که برای سوماترا 40 و 32 و 28 و 24 گرین مناسبه و نهایتا 18 گرین برای تنظیم قدرت رو حالت 7و 6 و البته استفاده از ساچمه های سبک و تنظیم قدرت در حالت کم که البته شلیک ساچمه های سبک و استفاده از قدرت کم دراین اسلحه پر قدرت، زیاد جالب نیست
6-خیر بنده هرگز شکار نکردم و تجربه شکار ندارم، شرمنده در این مورد نمیتونم راهنمای خوبی باشم
انشاالله تونسته باشم درست به سوالات شما دوست محترم و عزیز جواب بدم
موفق باشید