به نقل از Niaz_Ch :فعلا خيلي گرونه , منتظر ميمونيم وقتي شد 250 تومن ... ميخريم
مطمئني؟! آخرين قيمتي كه من داشتم با گارانتي الرمس اش 570 بود .الان قيمتش 385 بدون گارانتي و 407 با گارانتيه !!!
به نقل از xPlod :مطمئني؟! آخرين قيمتي كه من داشتم با گارانتي الرمس اش 570 بود .
كجا قيمت كردي؟ گارنتي اش براي كجاست؟
آدرس دقيق بده لطفا، كدوم مغازه. در ضمن يه كم زودتر تا تموم نشده!به نقل از shahedz :آره عزيزم
پاساژ علاالدين ! منم يارو گفت شاااااخ در آوردم ! اما ارزون شده ديگه ...
شاهد
تبريكبه نقل از mori :من که دیگه k700 گرفتم با گارانتی پارس تل
الرمس تو علائ الدین نبود
حوصله صبر هم نداشتم
255
آخرین قیمت s700 هم با گارانتی سیما 449
به نقل از mori :همچين خدا هم نيست گوشي!
البته من فعلا خوشم اومده
اما يه سري مشكلات داره اميدوارم تو ورژن بعدي حل بشه!
1- جستجوي دفترچه تلفن بر اساس حرف اول ( ورژن ٌR2L001)
2- زوم x4 كه گفته شده فقط تو مد 160×120 و x2 تو مد 120×240 و تو مد VGA اصلا زوم نداره!!!!!!!
3- فايل هاي GIF رو هر كار كرديم با شاهد با بلوتوث سند نميكرد ( سند ميكرد اما يك فريم رو!) و با اينفرارد كامل سند ميكرد
4- براي Mp3 Player من كه Play List نديدم و همه فايل ها رو اجبارا بايد گوش كني( البته رو اين موضوع زياد با گوشي ور نرفتم شايد بشه يه كارايي كرد)
5- هر دفعه كه ميري تو Media Player بايد صدا رو بلند كني و بلند نميمونه!
فعلا اين هارو يادم مياد
هدف من از گفتن اين ها اينه كه اين مشكلات رو حل كنيم ( تو Firmware بعدي )
میدونمبه نقل از xPlod :در مورد كاراكترهاي باقي مونده در SMS : در حالت كلي محدوديتي براي ارسال SMS طولاني وجود نداره. در حالت SMS1 شما وقتي تعداد كاراكتر هات به 160 نزديك ميشه، گوشي 20 تاي آخر رو برات مشخص مي كنه. اگر هم شما از اين تعداد فراتر بري به صورت خودكار SMS2 فعال ميشه ( البته اگه قبلا گزينه Long Message رو فعال كرده باشي) براي همين من فكر ميكنم كه نيازي به اينكه از اول يه Down Counter بذاره و از 160 تا 0 بره ، نيست.
به نقل از hsn :داش موري تبريكات فائقه
بالاخره pause رو رد كردي اما من هنوز نميتونم تصميمي بگيرم i-mate يا 3230 (وقتي اومد) 6230i يا 6260 كه خيلي ازش خوشم مياد با اينكه يه نمه بزرگه.
در هر صورت مباركه حالشو ببري سوني اريكسونتو موري جان