• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوني اريكسون Z200

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از ssamann_666 :
اقا ما که اخر رفتیم خریدیمش!!دلمون طاقت نیاورد دیگه!!هنوز باهاش خیلی کار نکردم.ولی به نظرم نقطه قوتش کیفیت صدا و زنگهایی هست که رو گوشیه که خیلی باهاله.فقط کاش میتونستم نرم افزارشو دانلود کنم.فعلا چیزی پیدا نکردم.اگه کسی چیزی گیر اورد به ما هم بگه.از نوكيا-6230 هم به خاطر كمكهايي كه كردي ممنونم!
اقا مباركه! شيريني ما يادت نره!
من هم كاري نكردم همش گفتم نميدونم شايد maybe ...
راستي از خوبي ها و بدي هاش بگو كه همه بفهمن چه جور گوشي هستش

shahedz

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از ssamann_666 :
اقا ما که اخر رفتیم خریدیمش!!دلمون طاقت نیاورد دیگه!!هنوز باهاش خیلی کار نکردم.ولی به نظرم نقطه قوتش کیفیت صدا و زنگهایی هست که رو گوشیه که خیلی باهاله.فقط کاش میتونستم نرم افزارشو دانلود کنم.فعلا چیزی پیدا نکردم.اگه کسی چیزی گیر اورد به ما هم بگه.از نوكيا-6230 هم به خاطر كمكهايي كه كردي ممنونم!

من ميتونم هم درباره كابل ئعمولي هم اينفرا رد كمكت كنم ! با انواع اينا سامان جان من كار كردم . اگر كمك هنوزم مي خواي يه جواب بده به من خاستي باهات تماس بگيرم يا هر چي ...

روزت خوش .

باباي ... :p

ssamann_666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا خيلي ممنون از كمكت.ولي ما مجبور شديم يه اينفرا بخريم تا يه حالي به اين گوشي بديم!بيچاره شديم سر اين z200!!خدا رو شكر فعلا كه مشكلي نيست اگه بر خوردم حتما ازتون كمك ميخوام.همونطور كه گفتم كيفيت زنگهاش خيلي خوبه.lcd اش هم كيفيتش عالي نيست ولي از خيلي گوشيها بهتره.از همه مهمتر انتن دهي بالاي اين گوشيه با اين كه هميشه يك خط از گوشيهاي ديگه كمتر نشون ميده!بزرگتريت ضعفش هم پشتیبانی بسيار ضعيف شركت سازنده است تو ارائه نرم افزار هاي مربوته كه جالب نيست.در واقع اين گوشي بين گوشيهاي ديگه غريب افتاده!!لوازم و اينا هم كه تو بازار ايران فعلا تعطيله!!بازم از كسايي كه كمك كردن ممنون

smamirhp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مي خوام اين گوشي رو بخرم.از خوبيها و بديهاش بگو.اگه ميتوني هر چي سريعتر بگو.
ممنونم

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
با اينفرارد تونستي فايل و اينا بريزي روش؟ مشكلي نبود؟ خوبيها و بديهاش رو هم كه نگفتي بعد از 7 ماه :p

minos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
sorry for my post (i haven't know how to post a new thread, so i begin my first post hier) hier

:( I have a problem with the files downloaded by fdsreceiver

it download rar files and when i try to open them a warning message appear, say that this file is not a valid rar file, and the same problem with other files(zip,exe,...) so how can i solve this
i have skystar 2, i work with Windows 2000 service pack 4

please help me

thanks

بالا