• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سونی اریکسون K850 در حد نو

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام
یک عدد K850 Black Edition در حد نو ، با مموری 1 گیگ بفروش میرسه :rolleyes:

1229952409.jpg

خیلی شیکتر از آبی و سبزشه..حدود 3 ماه کارکرده . با تمام وسایل
اینم یه قیمت منصفانه و عالی :

قیمت پایه : 190

معامله با عزیزان تهرانی : به صورت حضوری و در شرق تهران
.. .. شهرستانی: اول مبلغ کامل دریافت میشه بعدش با پست پیشتاز رسال میشه

می تونید شماره تماس تو PM برام بذارید تا هماهنگ کنم .

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
این همون گوشی هست که چند وقت پیش قصد فروشش رو داشتید یا یکی دیگست ؟
من 170 هستم ...

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
+ وضعیت ه ظاهریش به چه صورت هست ؟ خط یا خش داره ؟! / عکس از خود گوشی رو لطف میکنید ؟
بدون گارانتی هست ؟

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

دوست عزیز عکس از گوشی + آیا گارانتی هم داره ؟
من 175 هستم .
شهرستانم . 50% قبل از تحویل و 50% بعد از تحویل
مایل بودی خبرم کن.
یا حق

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
180 ماله من ...

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
یه مطلب رو بگم بهتره !
- مرسوله پستی تا زمانی که به دست گیرنده نرسه مطعلق به فرستنده هستش !
- فکر میکنم منصفانه باشه 50% مبلغ قبل و 50% بعد از رسیدن مرسوله
-راه بعدی هم استفاده از معتمد هستش !

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
این همون گوشی هست که چند وقت پیش قصد فروشش رو داشتید یا یکی دیگست ؟
من 170 هستم ...

نه عزیز..اوم مال خودم بود و آبی هم بود..این مال دوستمه .

یه مطلب رو بگم بهتره !
- مرسوله پستی تا زمانی که به دست گیرنده نرسه مطعلق به فرستنده هستش !
- فکر میکنم منصفانه باشه 50% مبلغ قبل و 50% بعد از رسیدن مرسوله
-راه بعدی هم استفاده از معتمد هستش !

این شرایط برای من با این سابقه و فروشهای قبلی صادق نیست و در کل من هیچ وقت اینطوری معامله نکردم :) مقدور نیست عزیز شرمندم . در کل توصیه من به شما خرید حضوری هست چون هم خیال شما راحته هم ما.

+ وضعیت ظاهریش به چه صورت هست ؟ خط یا خش داره ؟! / عکس از خود گوشی رو لطف میکنید ؟
بدون گارانتی هست ؟

گوشی با نو هیچ فرقی نداره اما اگه فرصت بشه حتما براتون عکس میذارم :rolleyes:

دوستان توجه کنید دیگه بی انصافی نکنید دیگه..خداییش قیمت رو پایین گذاشتم :hmm: اون بنده خدا زیر 200 نمی خواست بده و فقط برای خرید لپ تاپ داره میفروشه . من راضیش کردم گفتم اگه می خوای زود فروش بره باید پایین و منصفانه بذاری اما نمی دونستم دیگه این قیمتها پیشنهاد میشه .یه سری به بازار دست دوم فروشها بزنید متوجه میشید .

اگه مهربانتر باشید ممنون میشم :blush:

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
این شرایط برای من با این سابقه و فروشهای قبلی صادق نیست و در کل من هیچ وقت اینطوری معامله نکردم :) مقدور نیست عزیز شرمندم . در کل توصیه من به شما خرید حضوری هست چون هم خیال شما راحته هم ما.

درود
دوست عزیز
گوشی مال شماست و شما صاحب اختیارید که باهاش چه کار کنید و چه جوری بفروشید.
اما توی اینجا فکر کنم هر کس به اندازه خودش توی PT سابقه داره.
درست نبود اینجوری ......... !!!
یا حق

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
درود

دوست عزیز عکس از گوشی + آیا گارانتی هم داره ؟
من 175 هستم .
شهرستانم . 50% قبل از تحویل و 50% بعد از تحویل
مایل بودی خبرم کن.
یا حق

خيلي جالبه برام

وقتي مي خواستم ازت گوشي بخرم همين پيشنهاد رو دادم اما قبول نكردي . بهتره يه بار بري پي ام هايي كه با هم داشتيم رو دوباره بخوني بعد بياي پيشنهاد به اينصورت خريدن رو به اين دوستمون بدي

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61

درود
دوست عزیز
گوشی مال شماست و شما صاحب اختیارید که باهاش چه کار کنید و چه جوری بفروشید.
اما توی اینجا فکر کنم هر کس به اندازه خودش توی PT سابقه داره.
درست نبود اینجوری ......... !!!
یا حق

خواهش میکنم عزیز..اما شما این نکته رو در نظر داشته باشید که تو هیج جای اینترنت هیج کس یا این شرایط معامله نمیکنه ! حتی فروشگاه های الکترونیکی موبایل که سرمایه زیادی دارن هم اول مبلغ رو میگیرن بعد ارسال میکنن . چون جنس الکترونیکی هست .
در کل این اصول و قانون همیشگی و رایج در معاملات اینترنتی هست که اول مبلغ دریافت میشه بعد محصول ارسال میشه . حالا موارد اینچنینی که شما فرمودید و بعضی مواقع بین طرفین اجرا میشه توافقی هستش نه قانون .

با صحبتهای این دوستمون مشخص شد که خود شما هم این قانون رو رعایت میکنید :D

Last edited:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
بابا ما رو هر چی دست میذاریم طلا میشه !! http://************/files/denr68pc00k877lcf7pu.gif
180 !! http://************/files/denr68pc00k877lcf7pu.gif

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
بابا ما رو هر چی دست میذاریم طلا میشه !! http://************/files/denr68pc00k877lcf7pu.gif
180 !! http://************/files/denr68pc00k877lcf7pu.gif

سر کیسه رو شل کن wiseman جان..ماشاا.. شما که مایه داری چرا ؟! :happy:

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
یا پیغمبر !
آقا نکنید از این کارا !کپ کردم
20.gif

عقده بازیا چیه ؟! نمیگید کسی دورو ور آدمه !
184.gif
(عجب حرفی میزنم من !اگه اینا حالیت بود که همچین نمیکردی!)

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
خواهش میکنم عزیز..اما شما این نکته رو در نظر داشته باشید که تو هیج جای اینترنت هیج کس یا این شرایط معامله نمیکنه ! حتی فروشگاه های الکترونیکی موبایل که سرمایه زیادی دارن هم اول مبلغ رو میگیرن بعد ارسال میکنن . چون جنس الکترونیکی هست .
در کل این اصول و قانون همیشگی و رایج در معاملات اینترنتی هست که اول مبلغ دریافت میشه بعد محصول ارسال میشه . حالا موارد اینچنینی که شما فرمودید و بعضی مواقع بین طرفین اجرا میشه توافقی هستش نه قانون .

با صحبتهای این دوستمون مشخص شد که خود شما هم این قانون رو رعایت میکنید :D
جسارت نشه
- اعبتار ما از شما بیشتر نباشه کمتر نیست /.!!
- شما هم این نکته رو فراموش نکنید که فروشگاهی که میگی صاحب داره ! مربوط به شرکتی چیزی میشه !!!

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان عزيز
از صاحب تاپيك عذر مي خوام كه اينجا اين مطلب رو مطرح مي كنم بخداوندي خدا اصلا قصد توهين به هيچ يك از سروان بخصوص صاحب تاپيك رو ندارم ولي به عنوان يه برادر كوچك شما يه توصيه به شما دارم
اگر ترد خريد و فروش رو چك كنيد بنده مدت 2 الي 3 ماه بود قصد خريد پاكت پيسي رو داشتم پس از گذشت مدتي يكي از دوستان از خارج از كشور اون رو تهيه كرد در اين اثنا يه يوزري به من pm زد من پاكت پيسي براي فروش دارم من هم براي 2 نفر از مهندس هاي شركتمون اونها رو قرار شد خريداري كنم 50٪ مبلغ رو واريز كردم وقرار شد بسته به آدرس من پست بشه ولي بعد از گذشت 8 روز فهميدم كه طرف ؛ببخشيد كه اين كلمه رو بكار ميبرم : دزد از آب در آمد و پول بنده و همكارهام رو بالا كشيد و حالا جز پشيماني و شرمندگي چيزه ديگري براي من باقي نموده .
واما پيشنهاد من :
شركت پست جمهوري اسلامي ايران سرويسي را به نا COD يا همون cash on delivery بنا كرده كه شما بسته پستي رو به هر آدرسي كه خواستيد مي فرستيد و در حين تحويل پول بسته از گيرنده دريافت ميشه و به شخص فرستنده عودت داده ميشه البته من اين موضوع رو بعد از بلائي كه به سرم اومد تحقيق كرده و متوجه شدم و لذا شما دوستان هم ميتونيد از اين روش استفاده كنيد .
در اين دنياي وانفسا جز به الله ،خداوند متعال نميشه به كسي اعتماد كرد هر چند شايد من رو به خاطر اين حرف سرزنش كنيد ولي روزي شما هم به اين مطلب مي رسيد.
يا مرتضي علي .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
جسارت نشه
- اعبتار ما از شما بیشتر نباشه کمتر نیست /.!!
- شما هم این نکته رو فراموش نکنید که فروشگاهی که میگی صاحب داره ! مربوط به شرکتی چیزی میشه !!!

ربطی نداره..حتی اشخاص هم تو اینترنت از همین قانون پیروی میکنن..می تونید تو سایتهای تبلیغاتی ببینید . به هر حال این شرابط منه و تو پست اول هم گفتم اگه براتون مقدور نیست خوب نخرید :happy: این جمله رو یادمه به جناب علیخانی هم گفتید . خوب اونجا که سابقه ایشون به شما ثابت شد چرا نخریدید ؟!!
در کل به من ثابت شده خریدار همیشه خریداره و شرایط رو سخت نمیگیره و همون اول میره سر اصل مطلب . مخصوصا اینکه سابقه طرف براش مسجل شده باشه. شما با اینکه می دونی ما کلاه بردار نیستیم !! بازم اشکال تراشی میکنی . من مطمئنم اگه ضامنی هم باشه بازم شما نمی خرید .

احتمالا گوشی تا فردا فروخته میشه .

Last edited:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام دوستان عزيز
از صاحب تاپيك عذر مي خوام كه اينجا اين مطلب رو مطرح مي كنم بخداوندي خدا اصلا قصد توهين به هيچ يك از سروان بخصوص صاحب تاپيك رو ندارم ولي به عنوان يه برادر كوچك شما يه توصيه به شما دارم
اگر ترد خريد و فروش رو چك كنيد بنده مدت 2 الي 3 ماه بود قصد خريد پاكت پيسي رو داشتم پس از گذشت مدتي يكي از دوستان از خارج از كشور اون رو تهيه كرد در اين اثنا يه يوزري به من pm زد من پاكت پيسي براي فروش دارم من هم براي 2 نفر از مهندس هاي شركتمون اونها رو قرار شد خريداري كنم 50٪ مبلغ رو واريز كردم وقرار شد بسته به آدرس من پست بشه ولي بعد از گذشت 8 روز فهميدم كه طرف ؛ببخشيد كه اين كلمه رو بكار ميبرم : دزد از آب در آمد و پول بنده و همكارهام رو بالا كشيد و حالا جز پشيماني و شرمندگي چيزه ديگري براي من باقي نموده .
واما پيشنهاد من :
شركت پست جمهوري اسلامي ايران سرويسي را به نا COD يا همون cash on delivery بنا كرده كه شما بسته پستي رو به هر آدرسي كه خواستيد مي فرستيد و در حين تحويل پول بسته از گيرنده دريافت ميشه و به شخص فرستنده عودت داده ميشه البته من اين موضوع رو بعد از بلائي كه به سرم اومد تحقيق كرده و متوجه شدم و لذا شما دوستان هم ميتونيد از اين روش استفاده كنيد .
در اين دنياي وانفسا جز به الله ،خداوند متعال نميشه به كسي اعتماد كرد هر چند شايد من رو به خاطر اين حرف سرزنش كنيد ولي روزي شما هم به اين مطلب مي رسيد.
يا مرتضي علي .

ممنون از نظر خوب شما . از این روش هم میشه استفاده کرد . محض اطلاعات عمومی می پرسم : چقدر طول میکشه بسته بره و چقدر طول میکشه پول به صاحب بسته برسه ؟

بالا