من الان بگم 190 که باز رو دست ه ما بلند میشن آخه :دی
نه خیالت راحت..اگه اولین نفری باشی که به این مبلغ بخواد گوشی مال شما
من الان بگم 190 که باز رو دست ه ما بلند میشن آخه :دی
188 خریدارم
خيلي جالبه برام
وقتي مي خواستم ازت گوشي بخرم همين پيشنهاد رو دادم اما قبول نكردي . بهتره يه بار بري پي ام هايي كه با هم داشتيم رو دوباره بخوني بعد بياي پيشنهاد به اينصورت خريدن رو به اين دوستمون بدي
درود
دوست عزیز شما حرف از سابقه تون زدید گفتم بد نباشه ببینم که شما در بازارچه چه چیزهایی رد و بدل کردید که به سابقه تون مینازید. و این ها رو پیدا کردم .
که همش یا بالا بوده قیمتتون یا اینکه بی نتیجه مونده.( 95% این طوری بوده ) و فکر کنم شما به تاریخ عضویتتون
.
.
منم واسه یکی از آشنا ها می خوام خواستید با همون شرایط در خدمتم .
190 واسه من
یا حق
- ربط که خیلی ربط داره !ربطی نداره..حتی اشخاص هم تو اینترنت از همین قانون پیروی میکنن..می تونید تو سایتهای تبلیغاتی ببینید . به هر حال این شرابط منه و تو پست اول هم گفتم اگه براتون مقدور نیست خوب نخرید :happy: این جمله رو یادمه به جناب علیخانی هم گفتید . خوب اونجا که سابقه ایشون به شما ثابت شد چرا نخریدید ؟!!
در کل به من ثابت شده خریدار همیشه خریداره و شرایط رو سخت نمیگیره و همون اول میره سر اصل مطلب . مخصوصا اینکه سابقه طرف براش مسجل شده باشه. شما با اینکه می دونی ما کلاه بردار نیستیم !! بازم اشکال تراشی میکنی . من مطمئنم اگه ضامنی هم باشه بازم شما نمی خرید .
احتمالا گوشی تا فردا فروخته میشه .
- ربط که خیلی ربط داره !
- اتفاقا چون اینجا قانون نداره این بحث مطرح میشه ! حتی اون 50% اول هم خودش ریسکه !
- فروشنده شما هستید . صاحب کالا ..آیه نیومده که حتما باید از شما خربداری بشه !:lol: منتها مطلب سر اینه که شما حرف زور میزنی برادر ..:hmm:
- جسارتا من الان پول روبریزم به چه نحوی تضمین میشه که کالا پست بشه ؟!:lol: در این موقع شما استناد میکنی به سابقه و به دوستانی که شما رو اینجا میشناسند ! پس اعتبار حرف اول رومیزنه توی اینترنت نه فقط فروشنده !دقیقا مثل همین مثالی که شما زدین ! اول این بحث رو هم توی اون تاپیک برای PPC هم زدم ! اما بعدش چی شد ..ماشاالله از مدیر و همه فعال ها تایید میکردند ایشون رو :blink: من هم گفتم ما تسلیم و تا خبرشو میدم بهتون ..( دلیل نخریدن هم فقط این بود که از ظاهر PPC خوشم نیومد) و الا 100% مبلغ رو برای ایشون واریز میکردم ..و آدم هم خوشحال میشه با امثال ایشون کار کنه /.
- چه حرفیه برادر ! گوشی خوب / قیمت خوب / شرایط خوب / چرا نخریم ؟!
فکر کنم شما اصلا نحوندی من چی نوشتم !:دی anywayحرف شما کاملا متینه..اما قانون قانونه
بنده وقتی خودم همیشه مجبور شدم با این شرایط از اینترنت خرید کنم پس دلیل نداره این قانون رو در مورد دیگران اعمال نکنم .
کاملا به شما حق میدم نگران پولتون باشید اما قبول کنید این شرایط رو من تعیین نکردم . همه جا داره انجام میشه .
حرف زور هم نیست ، خیلی ها تو اینترنت آگهی دادن و من ازشون نخریدم و اجباری هم در کار نبوده..اونی که دیدم سابقه خوبی داره و همه میشناسنش سعی کردم با اون معامله کنم اگرم شک داشتم نخریدم .
شما هم صاحب اختیارید .
حرف شما کاملا متینه..اما قانون قانونه
بنده وقتی خودم همیشه مجبور شدم با این شرایط از اینترنت خرید کنم پس دلیل نداره این قانون رو در مورد دیگران اعمال نکنم .
کاملا به شما حق میدم نگران پولتون باشید اما قبول کنید این شرایط رو من تعیین نکردم . همه جا داره انجام میشه .
حرف زور هم نیست ، خیلی ها تو اینترنت آگهی دادن و من ازشون نخریدم و اجباری هم در کار نبوده..اونی که دیدم سابقه خوبی داره و همه میشناسنش سعی کردم با اون معامله کنم اگرم شک داشتم نخریدم .
شما هم صاحب اختیارید .
درود
اولا این حرفایی که زده شد اصلا معرکه نیست.همون طور که دوستان دارن می بینن من تنها انتقاد نکردم.دوست عزیز دیگه رینگ مستر هم نظرشون این بود.
ولی 1 پیشنهاد 195 خریدارم به شرط اینکه از معتمد استفاده بشه.( فکر کنم پیشنهاد خوبی باشه )
مدیر بازارچه دیوید برای معتمد بودن خوبه ؟؟؟
یا حق
سلام یه دستگاه k850i با همین مشخصات رنگ آبی مشکی رم 1 گیگ پک کامل دارم واسه فروش قیمت پایه 190
با چی ؟؟ بیشتر نظرم رو فروشه