• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوپرمارکت آنلاین در شهر کوچک

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
سلام دوستان
مدتی هست که دارم فکر میکنم آیا راه اندازی سوپرمارکت آنلاین در شهر کوچک نتیجه میده ؟

ایده از اینجا به ذهنم رسید که یکی از دوستانم سوپرمارکت داره و من فکر کردم که یه اپ موبایل بزنم و با دوستم بصورت شراکتی این کار رو انجام بدیم

درحال حاضر اسنپ مارکت در شهر ما فعال نیست , ظاهرا تازگی okala که مال افق کوروش هست فعال شده

مختصر مفید نوشتم , من را با نظرات خوب خود مستفیض کنید

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
سلام
کدوم شهر هستین؟
اگه شهرتون کوچیکه قید اینکارو بزنین
تجربه نشون داده سوپر مارکت انلاین جواب نمیده چون الان توی هر کوچه سوپری هست که همه لوازمارو با قیمت مناسب میده
حالا شما باید هزینه پیک و اینارم بیاین روش
الان دیه مثب قدیم نیست هزینه پسک و اینا خیلی بالاس

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
سلام
کدوم شهر هستین؟
اگه شهرتون کوچیکه قید اینکارو بزنین
تجربه نشون داده سوپر مارکت انلاین جواب نمیده چون الان توی هر کوچه سوپری هست که همه لوازمارو با قیمت مناسب میده
حالا شما باید هزینه پیک و اینارم بیاین روش
الان دیه مثب قدیم نیست هزینه پسک و اینا خیلی بالاس
رشت هستم ,
شما برای راه اندازی کسب و کار باید جامعه هدف داشته باشید , جامعه هدف چیه ؟
یعنی شما میگی من این کسب رو کار رو برای این فلان دسته از افراد راه اندازی میکنم
مثال : فروشگاه لوازم و تغذیه حیوانات خانگی , آیا همه افراد ساکن یه شهر حیوان خانگی دارن ؟ خیر , این کسب و کار جامعه هدفش افرادی هست که حیوان خانگی دارند

حالا جامعه هدف سوپرمارکت آنلاین چه دسته از افرادی هستند ؟ افرادی که وقت برای انجام خرید های این چنینی ندارند
مثال : خواهر دوستم پزشک هست و اینقدر درگیر کار هست که ساده ترین اجناسی که توی هر کوچه برزنی پیدا میشه رو آنلاین خرید میکنه

نکته دوم شما نباید فکر کنی قراره کل شهر رو پوشش بدی , تو شهری با جمعیت 1-2 میلیون نفر اگر شما 0.0001 این جمعیت رو داشته باشید خودش میشه 200 نفر
یعنی بطور تقریبی 40 خانوار , به نظرم خرید های همین مقدار خانوار هم به اندازه کافی سود داره و هزینه ها رو پوشش میده

نکته بعدی اینه که چون دوستم سوپرمارکت داره عملا بابت جنس هزینه ای نمیشه , جنس اونجا داخل مغازه هست , این درواقع تیری هست در تاریکی

نکات مثبتی که من در نظر گرفتم موارد بالا هست , حالا شما نکات منفی و دلایل عدم موفقیت این موضوع رو بگید

nino1

Registered User
لایک‌ها
87
یعنی شما میت ونید با فروشگاه های بزرگ مثل امیران و رفاه که تخفیف های زیادی دارن سر قیمت رقابت کنید؟ به غیر از قرعه کشی و ...

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
مشتریش که زیاده ولی بنظرم باید خوب تبلیغ کنی که مردم بفهمن همچین سرویسی هم تو شهر هست . مثلا میتونی شبانه روزی باشه و بجز اپ سایت و شماره تلفن هم بشه سفارش داد و اگه خود رشت هستی مثلا میتونی با اینایی که ویلا اجاره میدن هم صحبت کنی کارتی چیزی بدی بهشون که بدن مسافرها ...
و حتی با کافی شاپ ها هم بتونی اوکی کنی خیلی خوب میشه . مثلا قهوه ، آبمیوه طبیعی و..

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
یعنی شما میت ونید با فروشگاه های بزرگ مثل امیران و رفاه که تخفیف های زیادی دارن سر قیمت رقابت کنید؟ به غیر از قرعه کشی و ...
تو پست قبلی گفتم , قرار نیست من کل شهر رو پوشش بدم و یا بخوام جای کسی رو بگیرم , ضمن اینکه فروشگاه رفاه تو شهر ما توش مگس پر نمیزنه !

قرعی کشی و تخفیف و فروش ویژه و امثال این راه های جذب مشتری برای امثال من هست که برای یه قرون دوزار چرتکه میندازه

مشتریش که زیاده ولی بنظرم باید خوب تبلیغ کنی که مردم بفهمن همچین سرویسی هم تو شهر هست . مثلا میتونی شبانه روزی باشه و بجز اپ سایت و شماره تلفن هم بشه سفارش داد و اگه خود رشت هستی مثلا میتونی با اینایی که ویلا اجاره میدن هم صحبت کنی کارتی چیزی بدی بهشون که بدن مسافرها ...
و حتی با کافی شاپ ها هم بتونی اوکی کنی خیلی خوب میشه . مثلا قهوه ، آبمیوه طبیعی و..
توصیه های مفیدی بود , خیلی ممنون

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
شما برای رقابت با okala کار سختی رو در پیش دارید. به نظرم نمی تونید رقابت کنید. فروشگاه کوروش برای کل کشور محصولات مد نظرش رو خریداری می کنه و بعد خودش توی شهرهای مختلف پخش می کنه. تخفیف های خیلی خوبی هم میده. شما می خواید محصول رو از یک سوپر مارکت محلی تامین کنید که جای تخفیف چندانی نداره، چون به نسبت okala با قیمت بیشتری محصولات رو تامین می کنه. به نظرم منصرف بشید.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
شما برای رقابت با okala کار سختی رو در پیش دارید. به نظرم نمی تونید رقابت کنید. فروشگاه کوروش برای کل کشور محصولات مد نظرش رو خریداری می کنه و بعد خودش توی شهرهای مختلف پخش می کنه. تخفیف های خیلی خوبی هم میده. شما می خواید محصول رو از یک سوپر مارکت محلی تامین کنید که جای تخفیف چندانی نداره، چون به نسبت okala با قیمت بیشتری محصولات رو تامین می کنه. به نظرم منصرف بشید.
من جایی نگفتم قراره با okala رقابت کنم , من گفتم اسنپ مارکت هنوز در شهر ما فعال نیست و okala هم ظاهرا تازه شروع به کار کرده
برام جالبه که هر زمان صحبت از راه اندازی کسب و کار میشه اولین چیزی که به ذهن دیگران میرسه اینه که فکر میکنند قراره با غول بزرگ اون کسب و کار رقابت کنیم !

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
سلام فایده نداره
خودم این کار رو راه اندازی کردم نه یود داره نه مشتری با خیلی جاهام قرار داد بستیم فایده نداره پول و وقتت رو صرف کار دیگه ای کن

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
سلام فایده نداره
خودم این کار رو راه اندازی کردم نه یود داره نه مشتری با خیلی جاهام قرار داد بستیم فایده نداره پول و وقتت رو صرف کار دیگه ای کن
کدوم شهر بودید ؟
مشکلات و موانعی که باعث شد نتیجه نده چی بود ؟

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
کدوم شهر بودید ؟
مشکلات و موانعی که باعث شد نتیجه نده چی بود ؟
البته ما اول با رستوران ها کار کردین و تعداد قابل توجهی هم قرار داد بستیم ولی سفارشی ثبت نشد با اینکه توی پیج های خود رستوران ها هم که اکثر مشتریاشون بودن تبلیغ کردیم
رفتیم سمت سوپر مارکت که تقریبا صفر بود سفارش و اینم در نظر بگیرید که با اون حجم محصولات سوپار مارکت شما نمیتونید قیمت هایی که هر روز تغیی رمیکنه رو ویرایش کنید
و از یک طرف دلینو وقتی وصله به تمام سیستم های حسابداری اکثر فروشگاه ها تمام منو و قیمت ها خودکار وارد برنامه میشه

چند روزی که کد تخفیف گذاشتیم فقط خوب جواب داد از فرداش دوباره صفر شد!!
کلا حتی دلینو و اسنپ هم توی شهرهای کوچک جواب نمیدن برای قضیه فود

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
یه نکته بسیار مهم برای سوپرمارکت سیستم توزیع هست (منظور 2 تا پیک موتوری نیست)
سوپرمارکت آنلاین در شهر کوچک ؟
در پاسخ اول باید گفت آیا سیستم توزیع دارید یا خیر اگر نداشته باشید که عدم موفقیت قطعی هست
همکاری هایپر استار و اسنپ اهمیت این موضوع رو نشون میده
خود سوپر مارکت آنلاین هم که بسیار کار سختی هست و 99 درصد مواقع جواب نمیده از چندین سال قبل تا الان نمونه های کوچک و بزرگی اومدن و رفتن

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
منظورتون از شهر کوچیک رشته؟؟
بله رشت , از نظر اسمی شاید الان بهش میگن کلانشهر ولی از این سر شهر تا اون سر شهر با وسیله نقلیه کلا 20 دقیقه راه هست فقط ساعت های ترافیک داستان فرق داره
بخاطر همین کوچک بودن شهره که کرایه های اسنپ در ساعات غیر ترافیک بین 4 تا 6 تومنه !!

شما با تهران مقایسه نکن که از این سرش تا اون سرش یکی دوساعت راه هست

بالا