• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوپ ها

coralisland_17

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
23
سوپ چربی سوز

این **** غذایی در مورد بیماران قلبی یا کسانی که عمل جراحی دارند توصیه میشود و خوشبختانه برعکس برخی رژیمهای لاغری هیچ ریسکی در بر نخواهد داشت.این سوپ علاوه بر سوزاندن چربیهای اضافی باعث تمیز شدن سیستم گوارشی میشود.

مواد لازم

4 لیتر آب
4 عدد پیاز درشت خرد شده
4 حبه سیر له شده
4 هویج خرد شده نگینی
4 عدد کدو سبز خرد شده نگینی
200 گرم گل کلم خرد شده
2 عدد فلفل دلمه ایی خردشده
2 شاخه کرفس ریز شده
6 عدد گوجه پوست گرفته
2 قطعه عصاره آب مرغ یا یک لیوان آب مرغ بدون روغن

طرز تهیه

موادرا داخل قابلمه ریخته نمک- فلفل و پودر کاری به دلخواه اضافه کنید.سپس در طرف را بسته تا مواد حدودا 15 دقیقه بخوبی پخته و نرم شوند. بهتر است از له شدن مواد جلوگیری شود تا ویتامین سبزیجات حفظ شود.هربار که احساس گرسنگی کردید از این سوپ میل نمایید.
خاصیت این سوپ باعث میشود که با هربار مصرف لاغرتر شوید.
 

coralisland_17

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
23
پتاژ قارچ



مواد لازم:
قارچ 400 گرم
آب گوشت 1 لیتر
آرد 2 ق س
کره 50 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
آب لیمو ترش 1 ق س
نمک و فلفل سیا

روش پخت:

قارچهارو خرد کنین و نیمی از کره و آب لیمو ترش تفت بدین
آرد رو جداگانه با بقیه کره تفت بدین و آب گوشت رو کم کم اضافه و هم بزنین تا جوش بیاد
قارچ رو به مواد سوپ اضافه کنین و روی حرارت ملایم قرار بدین تا جا بیفته
وقتی که روی سوپ کمی روغن افتاد زرده و نمک و فلفل رو اضافه و خوب هم بزنین و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت وردارین و داغ سرو کنین
 

coralisland_17

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
23
سوپ کرفس
سوپ کرفس
مواد لازم :
دو قاشق غذاخوری کره
چندساقه کرفس خرد شده (برگ ها را برای تزئین نگه دارید)
یک عدد پیاز متوسط
یک عدد سیب زمینی خرد شده
یک تا دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه.

طرز تهیه :
کره را در یک ظرف بزرگ آب کنید کرفس، پیاز و سیب زمینی را اضافه کنید تفت دهید آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید. پس از ده دقیقه که سبزیجات نرم شدند شش پیمانه آب به آن اضافه کنید تا به جوش آید همه را در میکسر بریزید تا مخلوط شوند. دوباره آن را حرارت دهید با آب لیمو مزه دار و با برگ کرفس تزئین کنید
 

coralisland_17

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
23
سوپ قارچ و اسفناج
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و اسفناج:
قارچ خرد شده – نصف لیوان
پیاز خرد شده – نصف لیوان
کره – ۲ قاشق غذاخوری
شیر – سه و یک چهارم لیوان
پودر جوز هندی، پودر سیر، نمک و فلفل – به مقدار کم
آرد ذرت – ۲ قاشق مرباخوری
اسفناج – یک کیلوگرم
پنیر ******* – ۱۱۵ گرم

طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج:
قارچ را روی حرارت ملایم با کره تفت دهید تا نرم شود.
۳ لیوان شیر و ادویه به قارچ اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.
آرد ذرت را با یک چهارم لیوان شیر مخلوط کنید و به تدریج به مواد قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
سوپ را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه بپزد.
اسفناج خرد شده و کاملا آب گرفته را به همراه پنیر ******* به سوپ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید اسفناج پخته شود و پنیر نیز کاملا آب شود.
 

coralisland_17

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
23
سوپ ایتالیایی سبزیجات
توسط سبزیجات غنی از فیبر و جو این سوپ فوق العاده و رنگارنگ تهیه می شود.

آماده سازی: 20 دقیقه
مدت تهیه:‌ 4 تا 5 ساعت


مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

لوبیا سبز خرد شده

گل کلم خرد شده

گوجه فرنگی میکس شده با ‌ریحان و سیر

یک دوم فنجان پیاز خرد شده (1 عدد متوسط)

یک دوم فنجان کرفس خرد شده (1 ساقه)

یک چهارم فنجان جو

1 عدد سیر چرخ شده

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه

3 فنجان آب مرغ با نمک کم

یک و نیم فنجان آب سبزیجات مختلف

یک چهارم فنجان pesto (اختیاری): به طور ساده مخلوط خام برگهای ریحان،‌ سیر، ‌پنیر و روغن زیتون می باشد. گاهی به این مخلوط گردو هم اضافه می شود. این ماده غذایی بیشتر با انواع پاستا و گاهی هم در سوپها به کار برده می شود.
پنیر رنده شده پارمزان (اختیاری)

طرز تهیه:

در یک قابلمه مناسب لوبیا سبز،‌ گل کلم،‌ گوجه فرنگی،‌ پیاز، کرفس، جو، سیر و فلفل را بریزید. در یک کاسه متوسط آب مرغ و آب سبزیجات را با هم مخلوط کنید. و به قابلمه اضافه کنید.
درب قابلمه را گذاشته تا بپزد. با شعله‌ی کم 6 تا 8 ساعت و شعله‌ی متوسط 4 تا 3 ساعت مدت پخت طول خواهد کشید. در آخر در صورت دلخواه pesto و پارمزان را روی آن اضافه کنید
 
بالا