• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سيستم صوتي AIWAاصلي -CD/TAPE/TUNER/GERAMAPHONE

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_p

Registered User
لایک‌ها
41
لطفا قیمتی که میشه خرید رو برام بفرستین . خودم یه سینما خانگی سونی دارم واقعا صدای آشغالی داره 600 تومنم پولشه .

قيمت 150 است .
اگر اين مبلغ مشتري نداشته باشه ميره تو كارتنش و ميره به انبار تا در زمان مناسب سرويس و تميز بشه (احتمالا تعطيلات عيد) و اون موقع سر حال و قبراق ميزارمش براي فروش .

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
حیفه به خدا 150 هم پوله عجب ست بیستیه ! من جا داشتم میگرفتم یادش بخیر یه همچین ستی رو سال 80 حدود 700 پول دادم !

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
سلام . عزیز دل وضعیت ظاهریش چطوره ؟

fariborz1359

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز
من ساکن تهران هستم و دنبال همچین دستگاهی هستم ولی عکسها واسه من لود نمیشه لطفا اگه میشه یک لینک ارتباطی به من بدید تا صحبت کنیم
[email protected]
09353898150
من واقعا خریدار واقعی هستم لطفا یک شماره تماس به من بدید تا حضوری کارو انجام بدیم سپاسگذارم

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
سلام دوست عزیز
در صورتی که موجود هست آخرین قیمت و شماره تماس پی ام بفرمایید
من فقط امروز تهران هستم

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
دوستان گرامی وقت خودتونو تلف نکنید. فروخته شده و گویا استارتر هم مرحوم شده دیگه سر نمیزنه...

6030259

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هنوز موجوده؟ 100 درصد خریدارم.

fariborz1359

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان عزیز و گرامی
من این دستگاه رواز جناب مهندس خریدم و خیلی هم از ایشون راضی هستم ایشون بسیار انسان شریف و یک جنتلمن واقعی هستند و به این حقیر هم خیلی لطف کردن اگه بدونین چه صدا و رخی داره دلتون اب میشه

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
من این دستگاه رواز جناب مهندس خریدم و خیلی هم از ایشون راضی هستم ایشون بسیار انسان شریف و یک جنتلمن واقعی هستند و به این حقیر هم خیلی لطف کردن اگه بدونین چه صدا و رخی داره دلتون اب میشه

دیدی؟ من همش میگفتم این فروش رفته و استارتر هم دیگه سر نمیزنه... هفته ای 10 نفر درخواست خریدن میزدن. الان دیگه خیال همه راحت شد.

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
دیدی؟ من همش میگفتم این فروش رفته و استارتر هم دیگه سر نمیزنه... هفته ای 10 نفر درخواست خریدن میزدن. الان دیگه خیال همه راحت شد.

آقا این عشق شما که این پایین گذاشتی دل مارو برد....
چقدر هزینه شده واسه بلندگوها؟

ali_p

Registered User
لایک‌ها
41

شما لطف دارید برادر
با افتخار تقدیم شما شد و بنده از صمیم قلب برای شما ارزومندم این دستگاه صداهای مطلوب شما را به گوشتان برساند
من پاسخ نمیدادم چرا که شرمنده دوستان شهرستانی بودم که به ارسال اصرار داشتند چرا که مصر بودم حتما حضوری بفروشم که خدای نکرده خریدار متضرر نشه .

fariborz1359

Registered User
لایک‌ها
2
شما لطف دارید برادر
با افتخار تقدیم شما شد و بنده از صمیم قلب برای شما ارزومندم این دستگاه صداهای مطلوب شما را به گوشتان برساند
من پاسخ نمیدادم چرا که شرمنده دوستان شهرستانی بودم که به ارسال اصرار داشتند چرا که مصر بودم حتما حضوری بفروشم که خدای نکرده خریدار متضرر نشه .
سپاسگذارم مهندس از لطف شما و از اینکه یکم دیر سر قرار رسیدم عذرخواهی میکنم اشنایی با شماباعث افتخار من بود

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
شما لطف دارید برادر

من واقعاً مشتاق خرید بودم ولی علی جون صادقانه خواستار تست حضوری بودند
مبارک صاحبش باشه ایشالا 100 سال واست بخونه

fariborz1359

Registered User
لایک‌ها
2
من واقعاً مشتاق خرید بودم ولی علی جون صادقانه خواستار تست حضوری بودند
مبارک صاحبش باشه ایشالا 100 سال واست بخونه

lمرسی داداش قابل شما رو نداره ولی بدون که خودم هم صدا باز هستم و این دستگاه رو خیلی دوست دارم البته چند تا ایراد و مشکل داره که باید تعمیر و سرویس بشه ولی شب عیدی با این دستگاه خیلی شاد شدم انشا الله یکی بهتر و باحال تر نصیب شما بشه

mohammad8369

Registered User
لایک‌ها
2
یادش بخیر ما قبلا یه دونه از این سیستم ها داشتیم
اون موقع حرفی واسه گفتن داشت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا