سلام
پاسخ مارو هم بده
پاسخ داده شد.
سلام
پاسخ مارو هم بده
لطفا قیمتی که میشه خرید رو برام بفرستین . خودم یه سینما خانگی سونی دارم واقعا صدای آشغالی داره 600 تومنم پولشه .
سلام به همه دوستان عزیز و گرامی
من این دستگاه رواز جناب مهندس خریدم و خیلی هم از ایشون راضی هستم ایشون بسیار انسان شریف و یک جنتلمن واقعی هستند و به این حقیر هم خیلی لطف کردن اگه بدونین چه صدا و رخی داره دلتون اب میشه
دیدی؟ من همش میگفتم این فروش رفته و استارتر هم دیگه سر نمیزنه... هفته ای 10 نفر درخواست خریدن میزدن. الان دیگه خیال همه راحت شد.
سلام به همه دوستان عزیز و گرامی
من این دستگاه رواز جناب مهندس خریدم و خیلی هم از ایشون راضی هستم ایشون بسیار انسان شریف و یک جنتلمن واقعی هستند و به این حقیر هم خیلی لطف کردن اگه بدونین چه صدا و رخی داره دلتون اب میشه
سپاسگذارم مهندس از لطف شما و از اینکه یکم دیر سر قرار رسیدم عذرخواهی میکنم اشنایی با شماباعث افتخار من بودشما لطف دارید برادر
با افتخار تقدیم شما شد و بنده از صمیم قلب برای شما ارزومندم این دستگاه صداهای مطلوب شما را به گوشتان برساند
من پاسخ نمیدادم چرا که شرمنده دوستان شهرستانی بودم که به ارسال اصرار داشتند چرا که مصر بودم حتما حضوری بفروشم که خدای نکرده خریدار متضرر نشه .
شما لطف دارید برادر
با افتخار تقدیم شما شد و بنده از صمیم قلب برای شما ارزومندم این دستگاه صداهای مطلوب شما را به گوشتان برساند
من پاسخ نمیدادم چرا که شرمنده دوستان شهرستانی بودم که به ارسال اصرار داشتند چرا که مصر بودم حتما حضوری بفروشم که خدای نکرده خریدار متضرر نشه .
من واقعاً مشتاق خرید بودم ولی علی جون صادقانه خواستار تست حضوری بودند
مبارک صاحبش باشه ایشالا 100 سال واست بخونه