• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سيستم عامل پارسي برپا كنيم

MehDJ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر همه ياران و ياوران و اربابان و همه اهالي ايران زمين :lol:

هيچ خودمونو تو آينه نگاه كرديم ؟
قيافمون شده مثل اين : :wacko: - يا مثل اين : :rolleyes: و يا حتي مثل اين : :f34r:

حالا اينايي كه گفتم يعني چه !؟
بيل كيست ؟ كلنگ چيست ؟ ويندوز چيست ؟ لينوكس چه كوفتيست !؟
چرا ما دنبال اين هستيم تا اجنبي ها براي ما كاري كنند ؟
چرا ما اكنون مستعمره هزار كشور هستيم !؟
چرا تو كف اين مونديم كه بيل گيتس عجب اعجوبه ايه ، لينوس تورواگدزج عجب زردچوبه ايه !
اين كه گفتي يعني چه ؟
اين نميفهمه ! هرچي ميگيم اين نميفهمه !
تو چي ميخواي از زندگي ما ؟ اين خرچنگ افتادي تو زندگي ما
اين نميفهمه
انشتين فلان جور بود ، گوته خدا بود ، شكسپير عجب باحال بود
آقا داريم از جستارمون (موضوعمون! t) پرتاب ميشيم
قرز ، غرز ، قرظ ، غرظ ، غرض ... مون از مراحمت اين بود كه وگوييم
چرا به جاي اينكه دنبال پارسي كردن (فارسي كردن) نرم افزار ها باشيم خودمان نرم افزار توليد نميكنيم
البته كف نكنيد ! چون خودمان (يعني خودشان و خودتان توليد وويكولندگذج) نرم افزار توليد ميكنيم

منظورم رو شفاف تر عرض ميكنم
چرا به جاي اينكه همه زندگي خودمان را صرف اين كنيم كه ويندوز غربي مايكروسافت را فارسي كنيم يا لينوكس مزخرف لينوس فلان فلان شده رو فارسي كنيم ، يا ...
خودمان يك دانه سيستم عامل كاملاً سازگار و به به صورت بنيادي پارسي و ايراني خلق نمي كنيم ؟
پاسخ بدين تا منم لامپم روشن بشه :goatee:

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از MehDJ :
درود بر همه ياران و ياوران و اربابان و همه اهالي ايران زمين :lol:

هيچ خودمونو تو آينه نگاه كرديم ؟
قيافمون شده مثل اين : :wacko: - يا مثل اين : :rolleyes: و يا حتي مثل اين : :f34r:

حالا اينايي كه گفتم يعني چه !؟
بيل كيست ؟ كلنگ چيست ؟ ويندوز چيست ؟ لينوكس چه كوفتيست !؟
چرا ما دنبال اين هستيم تا اجنبي ها براي ما كاري كنند ؟
چرا ما اكنون مستعمره هزار كشور هستيم !؟
چرا تو كف اين مونديم كه بيل گيتس عجب اعجوبه ايه ، لينوس تورواگدزج عجب زردچوبه ايه !
اين كه گفتي يعني چه ؟
اين نميفهمه ! هرچي ميگيم اين نميفهمه !
تو چي ميخواي از زندگي ما ؟ اين خرچنگ افتادي تو زندگي ما
اين نميفهمه
انشتين فلان جور بود ، گوته خدا بود ، شكسپير عجب باحال بود
آقا داريم از جستارمون (موضوعمون! t) پرتاب ميشيم
قرز ، غرز ، قرظ ، غرظ ، غرض ... مون از مراحمت اين بود كه وگوييم
چرا به جاي اينكه دنبال پارسي كردن (فارسي كردن) نرم افزار ها باشيم خودمان نرم افزار توليد نميكنيم
البته كف نكنيد ! چون خودمان (يعني خودشان و خودتان توليد وويكولندگذج) نرم افزار توليد ميكنيم

منظورم رو شفاف تر عرض ميكنم
چرا به جاي اينكه همه زندگي خودمان را صرف اين كنيم كه ويندوز غربي مايكروسافت را فارسي كنيم يا لينوكس مزخرف لينوس فلان فلان شده رو فارسي كنيم ، يا ...
خودمان يك دانه سيستم عامل كاملاً سازگار و به به صورت بنيادي پارسي و ايراني خلق نمي كنيم ؟
خب پس! ویندوز و یونیکس برن کشک بسابند که شما میخوبد سیستم عامل وطنی بسازید؟؟؟؟؟
مواظب باش مثل خودرو ملی نشه!!!(موتور از یه کشور - ورق بدنه از کشور دیگه - رنگ از اونیکی کشور! آخرشم یه ملغمه که تو دکون هیچ عطاری پیدا نمیشه!)
عزیز جان سیستم عامل نوشتن و یا کلا پروژه های بزرگ کار گروهی میخواد!
ایرانی جماعت هم نشون دادن که چقدر کار گروهی بلدند!
(به قول یه بزرگی کشوری پیشرفت میکنه که 95 درصد مردم خنگ باشند و کاری و 5درصد نابغه! تو اون کشور میشه کار گروهی کرد!
تو کشور ما هر کسی هم انیشتینه هم چرچیله هم حافظ هم آیت الله هم دکتر هم کارشناس ورزش و ... یعنی 100% نابغه! نتیجه: هیچ خنگی تو کشور نداریم نتیجه: کار گروهی نمیتونیم بکنیم!!! نتیجه سیستم عامل جدید نمیتونیم بنویسیم نتیجه وضعمون همینه که میبینی ....)

MehDJ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب پس! ویندوز و یونیکس برن کشک بسابند که شما میخوبد سیستم عامل وطنی بسازید؟؟؟؟؟
مواظب باش مثل خودرو ملی نشه!!!(موتور از یه کشور - ورق بدنه از کشور دیگه - رنگ از اونیکی کشور! آخرشم یه ملغمه که تو دکون هیچ عطاری پیدا نمیشه!)
عزیز جان سیستم عامل نوشتن و یا کلا پروژه های بزرگ کار گروهی میخواد!
ایرانی جماعت هم نشون دادن که چقدر کار گروهی بلدند!
(به قول یه بزرگی کشوری پیشرفت میکنه که 95 درصد مردم خنگ باشند و کاری و 5درصد نابغه! تو اون کشور میشه کار گروهی کرد!
تو کشور ما هر کسی هم انیشتینه هم چرچیله هم حافظ هم آیت الله هم دکتر هم کارشناس ورزش و ... یعنی 100% نابغه! نتیجه: هیچ خنگی تو کشور نداریم نتیجه: کار گروهی نمیتونیم بکنیم!!! نتیجه سیستم عامل جدید نمیتونیم بنویسیم نتیجه وضعمون همینه که میبینی ....)

از اينكه بنده رو مورد تشويق و مورد الطاف ملوكانه و دلسوزانه قرار داديد تشكر بي جا ميكنم !
اين حرفارو بريزين تو توالت !
همين حرفا باعث ميشه آدم يا دلسرد بشه يا بره معتاد بشه !
همين حرفارو ميزنيم كه نميتونيم پيشرفت كنيم
اجنبي كه نه فهم و شعورش از من بالاتره نه آي كيوش از مرغ بيشتر مياد كارايي ميكنه كه من بايد بيام تو كفش بمونم كه ...
100 سال تو كف اين خارجيا مونديم
هرجاييم كه يه ايراني بلند ميشه ميگه .... ميزنن تو دهنش ميگن بيشين بينيم ! ايراني عرضه اين كارارو نداره و هزار جور حرف نادرست
بعضيا هم كه ميخوان مثلاً پيشرفت كنن ميرن دم اجنبي رو ميگيرن و هركاري اون كرد و هرچي تهش موند اين استفاده ميكنه
امروز اجنبي بايد دنبال ما بيافته (كه تك و توك اين اتفاق ميافته ، شكر خدا)
از ماست كه بر ماست

ashena55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از MehDJ :
از اينكه بنده رو مورد تشويق و مورد الطاف ملوكانه و دلسوزانه قرار داديد تشكر بي جا ميكنم !
اين حرفارو بريزين تو توالت !
همين حرفا باعث ميشه آدم يا دلسرد بشه يا بره معتاد بشه !
همين حرفارو ميزنيم كه نميتونيم پيشرفت كنيم
اجنبي كه نه فهم و شعورش از من بالاتره نه آي كيوش از مرغ بيشتر مياد كارايي ميكنه كه من بايد بيام تو كفش بمونم كه ...
100 سال تو كف اين خارجيا مونديم
هرجاييم كه يه ايراني بلند ميشه ميگه .... ميزنن تو دهنش ميگن بيشين بينيم ! ايراني عرضه اين كارارو نداره و هزار جور حرف نادرست
بعضيا هم كه ميخوان مثلاً پيشرفت كنن ميرن دم اجنبي رو ميگيرن و هركاري اون كرد و هرچي تهش موند اين استفاده ميكنه
امروز اجنبي بايد دنبال ما بيافته (كه تك و توك اين اتفاق ميافته ، شكر خدا)
از ماست كه بر ماست
اصلا چرا دست دست می کنی
در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست ............بسم الله !

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
ببخشيد پس اين پروژه به اصطلاح سيستم عامل ملي كه الان چند ساله واسه خيلي ها نون و آب آورده پس كشكه؟

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
يه مسئله مهم هست: وقتي کسي سيستم عامل مي سازه بايد انگيزه اش از ساختن سيستم عامل چيزي نباشه الا ساختن ساختن عامل و احيانا فروختن اون به عنوان يه محصول و يا چيزي توي همين مايه ها، اگر قرار باشه با انگيزه حال اجنبي رو بگيريم سيستم عامل بسازيم کاري از پيش نمي ره. خود اجنبي هم وقتي سيستم عامل ساخته براي رو کم کني کسي اين کار رو نکرده بلکه براي استفاده از کامپيوتر اين کار رو کرده. سيستم عامل، کامپيوتر، ماشين، اين ها همه Product به حساب مياد اينا رو توليد مي کنن که مصرف بشه و به کار بياد مثل تلويزيون و ريسيور تلفن و غيره، ابزار مبارزه فرهنگي که نيست :)

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از MehDJ :

جواب این سئوال خیلی ساده است:
چون نمیتونیم!

ضمنا خیلیهای دیگه هم نمیتونن!

دست آخر اینکه لامپ کسی رو روشن کردن معنی خوبی نداره - حداقل در مورد خودت بکار نبرش:D

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از MehDJ :
یکی اینو از برق بکشه :lol:
اخه ما همون فارسی سازاشم درست نمیزنیم حالا میخوایم بیام سیستم عامل بزنیم بیخیال همون سیستم عامل ملی که n ساله دارن روش کار میکنن برای هفت پشتمون بسته تازه اونم هستش لینوکسه و در اصل کار بروی لینوکسه ببین اگه میخواستن یه سیستم عامل بسازن چی میشد

ashena55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از saeid_2001 :
یکی اینو از برق بکشه :lol:
اخه ما همون فارسی سازاشم درست نمیزنیم حالا میخوایم بیام سیستم عامل بزنیم بیخیال همون سیستم عامل ملی که n ساله دارن روش کار میکنن برای هفت پشتمون بسته تازه اونم هستش لینوکسه و در اصل کار بروی لینوکسه ببین اگه میخواستن یه سیستم عامل بسازن چی میشد
مگه لینوکس سیستم عامل نیست؟

بعدش هم به نظر من اصلا مهم نیست که همه کارهایی که می کنیم به نتیجه برسه یعنی مثلا 10 سال دیگه بیل گیتس بیاد جلوی ما لنگ بندازه.
مهم اینه که کار کنیم با نیت پاک و تمام.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از mahdi206 :
ببخشيد پس اين پروژه به اصطلاح سيستم عامل ملي كه الان چند ساله واسه خيلي ها نون و آب آورده پس كشكه؟
من که دهنم وا موند وقتی شنیدم برای فارسی کردن لینوکس چه بودجه هایی گرفتن، انوقت تازه بعد از چند سال گفتن بخاطر کمبود متخصص هنوز نتونستیم فارسیش کنیم! خوبه این اپن سورس بود وگرنه دیگه چی میشد! بنظرم باید شبیه ویندوز صبر کنن تا عربیش بیاد بعد "گپچژ" را اضافه نمایند.

MehDJ جان!
ما که یه لینوکس رو که سورسشم دستمونه 2 - 3 ساله داریم ور میریم باهاش تا فارسیش کنیم، اگر بخوایم از پایه یه سیستم عامل بنویسیم به احتمال زیاد موقعی که اخبار 2:30 تو تلویزیون بشقاب پرنده هارو نشون داد که توی نیویورک باهم تصادف کردن و فضاپیمای مریخ 5 دقیقه تاخیر داشته و همه شاکی شدن، انوقت شاید یه سیستم عاملی شبیه ویندوز 3.1 با هسته لینوکس، به نام خودمون داشته باشیم! عجب افتخار ملی میشه. (ملی خودمونو میگما!)

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
۱- لینوکس فقط یک هسته یا kernel هست. وقتی کنار برنامه ها و ابزارهای GNU قرار بگیره میشه یک سیستم عامل. برای همین صحیحتره بگیم GNU/Linux . گرچه رایجه که GNU/Linux رو خیلیها سیستم عامل لینوکس میگن و نمیشه ازشون ایراد گرفت اما اگر از بعد فنی نگاه کنید فقط هسته است.
۲- دوباره اختراع کردن چرخ در مواردی باعث نوآوری و پیشرفت میشه اما در خیلی موارد بی نتیجه میمونه. سیستم عامل یکی از اون موارده. وقتی اینهمه سیستم عامل منبع باز/آزاد مثل GNU/Linux,Darwin و انواع BSD ها هست لازم نیست کد رو دوباره خودمون از اول بنویسیم.
۳- اما این کدهارو خارجیها نوشتن! چه فرقی می کنه؟ کنترل همه کدها دست خودته. اگر احساس میکنید سربار کشورهای دیگه هستید و ... خیلی راحت(نه اینقدرا هم راحت!) میتونید به جمع توسعه دهندگان اون پروژه ها بپیوندید(همونطور که مردم از سرتاسر جهان در توسعه اونها نقش دارند) و برای کشور خودتون و همچنین بقیه مردم جهان مفید باشید. همانطورکه مردم جهان تا به الان این همه برای ما مفید بودن!
۴- سیستم عامل ملی با کدهای دیگران معنا نداره حتی اگر اون کد آزاد منتشر بشه. از نظر من در هر شرایط دیگری هم سیستم عامل ملی معنا نداره. در ضمن اسم این پروژه به پروژه نرم افزارهای آزاد و منبع باز تغییر کرده.
۵- لینوکس را از پروژه های ملی مرتبط با آن نشناسید! چون تصور اشتباه چه مثبت چه منفی راجع بهش پیدا می کنید.
۶- من از مکینتاش و Mac OS X ساخت شرکت آمریکایی اپل استفاده می کنم که نیمی از اون تحت عنوان Darwin به صورت رایگان و منبع باز/آزاد منتشر شده و از این انتخابم خیلی راضیم، احساس وابستگی نمی کنم و البته باعث نمیشه با کاربران، طرفداران و توسعه دهندگان ویندوز و GNU/Linux,Solaris و انواع BSD ها درگیر باشم.
موفق باشید

MehDJ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ashena عزيز - ممنونم ، من كارم رو آغاز كردم
بله كشكه !

يه مسئله مهم هست: وقتي کسي سيستم عامل مي سازه بايد انگيزه اش از ساختن سيستم عامل چيزي نباشه الا ساختن ساختن عامل و احيانا فروختن اون به عنوان يه محصول و يا چيزي توي همين مايه ها، اگر قرار باشه با انگيزه حال اجنبي رو بگيريم سيستم عامل بسازيم کاري از پيش نمي ره. خود اجنبي هم وقتي سيستم عامل ساخته براي رو کم کني کسي اين کار رو نکرده بلکه براي استفاده از کامپيوتر اين کار رو کرده. سيستم عامل، کامپيوتر، ماشين، اين ها همه Product به حساب مياد اينا رو توليد مي کنن که مصرف بشه و به کار بياد مثل تلويزيون و ريسيور تلفن و غيره، ابزار مبارزه فرهنگي که نيست
شما درست ميگي
اما هدف من رو كم كني و اين چيزا نيست
گذشته از تجاري بودن (كه از اين بخش به هيچ وجه نميتوان گذشت) من هدف والاتري دارم
يك مثال بزنم
حكومتي با انقلاب به وجود آمده - حالا اين حكومت دو راه داره (اگه انقلابش واقعاً انقلاب و تحول باشه)
يا بايد از شيوه هاي حكومتي رژيم پيشين استفاده كنه و كمي از احكامش رو عوض كنه
و يا بايد از خودش قوانين و حكم هاي تازه و نو به وجود بياوره
در حالت يكم ، حكومت با مشكلات و دشواري هاي فراواني روبرو ميشود ولي در شكل دوم ، شيوه حكومت و قوانين چون تازه و به روز هستند است !
در سيستم عامل هم همينطور
هسته انگليسي طراحي شده ، و ما مجبوريم آن را به زبان خودمان برگردانيم
چرا نبايد هسته اي جديد و مطابق با زبان پارسي (و حتي زبان هاي راست چين مانند عبري و عربي) بسازيم تا هم خيال خودمان را راحت كنيم و هم خيال بيل گيتس را !؟

mazoolagh و saeid عزيز
خدمتان عرض كنم كه
اصولاً با اين حرفها (نميتونم و كار حضرت فيل (ع) هست و نميشه و نمي خوام ) بايد دو هزار و پانصد و نود و شش قرن ديگه هم در جهل و گمراهي بمونيم و بعد از اون دو هزار سال تازه به ياد پيشرفت بي افتيم !
در مورد لامپ م.... روش...ن (سانسور كردم) خوب حرفمو پس ميگيرم
لطفاً كسي منو از برق نكشه (سيستمم بهم ميريزه )

مگه لینوکس سیستم عامل نیست؟

بعدش هم به نظر من اصلا مهم نیست که همه کارهایی که می کنیم به نتیجه برسه یعنی مثلا 10 سال دیگه بیل گیتس بیاد جلوی ما لنگ بندازه.
مهم اینه که کار کنیم با نیت پاک و تمام.
لينوكس سيستم عامل بدي نيست مخصوصاً كه كدبازه
هدف من هم همينه (كار كنيم با نيت پاك و تمام !)

من که دهنم وا موند وقتی شنیدم برای فارسی کردن لینوکس چه بودجه هایی گرفتن، انوقت تازه بعد از چند سال گفتن بخاطر کمبود متخصص هنوز نتونستیم فارسیش کنیم! خوبه این اپن سورس بود وگرنه دیگه چی میشد! بنظرم باید شبیه ویندوز صبر کنن تا عربیش بیاد بعد "گپچژ" را اضافه نمایند.

MehDJ جان!
ما که یه لینوکس رو که سورسشم دستمونه 2 - 3 ساله داریم ور میریم باهاش تا فارسیش کنیم، اگر بخوایم از پایه یه سیستم عامل بنویسیم به احتمال زیاد موقعی که اخبار 2:30 تو تلویزیون بشقاب پرنده هارو نشون داد که توی نیویورک باهم تصادف کردن و فضاپیمای مریخ 5 دقیقه تاخیر داشته و همه شاکی شدن، انوقت شاید یه سیستم عاملی شبیه ویندوز 3.1 با هسته لینوکس، به نام خودمون داشته باشیم! عجب افتخار ملی میشه. (ملی خودمونو میگما!)
به مثالي كه در مورد انقلاب و حكومت زدم توجه كنيد
من معتقدم كه اگر كسي در راه ويرايش سيستم عامل پيش بره آخرش هم به اون ميرسه (يعني نوك قله سيستم عامل نويسي نيست)
ما بايد سيستم عامل نو را برنامه ريزي كنيم نه دنبال اين باشيم كه سيستم عامل ديگران را ويرايش كنيم و حتي گسترش بدهيم
به وضع حكومت كشور گل و بلبل آنگولا توجه كنيد !
تفاوت قوانين حكومت كنوني با رژيم هاي پيشين چقدر است ؟ آنچنان توفيري نميكند
حالا آنها (!) اگر از ابتداء به جاي افزودن و ويرايش احكام حكومت پيشين مي آمدند و قوانين تازه بر اساس دين اسلام (دين رسمي كشور مسلمان آنگولا كه 70 ميليون جمعيت دارد ) به وجود مي آوردند آيا بازهم اين مشكلات براي آن كشور به وجود مي آمد؟
در مورد رايانه هم همينطور
من حتي به سخت افزار هم رحم نميكنم ! سخت افزار هم بايد پارسي و ميهني شود و با كمك سيستم عامل و پردازنده ايراني بتوانيم سيستم عامل دلخواه ايراني و خاور زمين را به وجود بيا وريم (بيا بريم !)

۱- لینوکس فقط یک هسته یا kernel هست. وقتی کنار برنامه ها و ابزارهای GNU قرار بگیره میشه یک سیستم عامل. برای همین صحیحتره بگیم GNU/Linux . گرچه رایجه که GNU/Linux رو خیلیها سیستم عامل لینوکس میگن و نمیشه ازشون ایراد گرفت اما اگر از بعد فنی نگاه کنید فقط هسته است.
۲- دوباره اختراع کردن چرخ در مواردی باعث نوآوری و پیشرفت میشه اما در خیلی موارد بی نتیجه میمونه. سیستم عامل یکی از اون موارده. وقتی اینهمه سیستم عامل منبع باز/آزاد مثل GNU/Linux,Darwin و انواع BSD ها هست لازم نیست کد رو دوباره خودمون از اول بنویسیم.
۳- اما این کدهارو خارجیها نوشتن! چه فرقی می کنه؟ کنترل همه کدها دست خودته. اگر احساس میکنید سربار کشورهای دیگه هستید و ... خیلی راحت(نه اینقدرا هم راحت!) میتونید به جمع توسعه دهندگان اون پروژه ها بپیوندید(همونطور که مردم از سرتاسر جهان در توسعه اونها نقش دارند) و برای کشور خودتون و همچنین بقیه مردم جهان مفید باشید. همانطورکه مردم جهان تا به الان این همه برای ما مفید بودن!
۴- سیستم عامل ملی با کدهای دیگران معنا نداره حتی اگر اون کد آزاد منتشر بشه. از نظر من در هر شرایط دیگری هم سیستم عامل ملی معنا نداره. در ضمن اسم این پروژه به پروژه نرم افزارهای آزاد و منبع باز تغییر کرده.
۵- لینوکس را از پروژه های ملی مرتبط با آن نشناسید! چون تصور اشتباه چه مثبت چه منفی راجع بهش پیدا می کنید.
۶- من از مکینتاش و Mac OS X ساخت شرکت آمریکایی اپل استفاده می کنم که نیمی از اون تحت عنوان Darwin به صورت رایگان و منبع باز/آزاد منتشر شده و از این انتخابم خیلی راضیم، احساس وابستگی نمی کنم و البته باعث نمیشه با کاربران، طرفداران و توسعه دهندگان ویندوز و GNU/Linux,Solaris و انواع BSD ها درگیر باشم.
موفق باشید
من از اين جهت ميگويم كه كرنل (يا همون هسته) تازه بنويسيم كه بتوانيد پارسي و خط و تاريخش را پاس بدارد !
البته شايد من در گمراهي كامل به سر ميبرم ، و ميشود با كرنل هاي ديگر هم پارسي نوشت و راست چين كرد
در مورد اينكه گفتيد وابسته نيستيد و سيستم عامل آمريكايي هست من اين نظر رو دارم
ما اصولاً فرزندان آدم ابوالبشر هستيم و هيچ تفاوتي باهم ندارم ، من به اين كار ندارم كه ابزار زندگيم آمريكايي است يا اسرائيلي و يا حتي شوروي سابق (!)
در اين مورد من با هيچ ملتي دشمني ندارم
اما فرهنگ ما (ايراني ها) فرهنگ متفاوتي با آنها است ، از شما ميپرسم ، آيا نميشود ما هم رايانه ي پارسي داشته باشيم ؟
البته نه بخاطر رو كم كني و پوز زني اجانب
بلكه به خاطر سهولت استفاده كاربران ايراني
مثلاً ببينيد
برنامه نويس ايراني ميخواهد نرم افزاري توليد كنيد ، دو راه در پيش رو دارد : يكم - برنامه خارجي را بخرد و آن را گسترش دهد (كه در اينصورت باز مشكلاتي مانند برگرداندن به پارسي و از اينجور مسائل به وجود مي آيد) راه دوم - در اينصورت مجبور است كه بسياري از توابع را (مانند راست چين كردن و ويرايشگر پارسي و تاريخ خورشيد و غيره) را خودش بنويسد در ضمن مجبور است به منابع انگليسي مراجعه كند و در اين جا بايد زبان انگليسي را ياد بگيرد و اگر نخواهد ياد بگيرد و از منابع ميهني استفاده كند بازه هم اين منابع جواب نخواهد داد ، چون اصولاً بايد از مرجع ياد گرفت و نه از برگردان (ترجمه) و با توجه به كيفيت (البته از نظر من) پايين آموزش ها (كتاب و سي دي و آموزش هاي ديگر) اين روش (آموزش از روي متون ترجمه شده) پاسخگو نخواهد شد
با اين تفاسير افراد كمتري به دنبال يادگيري زبان برنامه نويسي ميروند
..
كشور هند را نگاه كنيد
در گذشته در استعمار انگليس بود
و همكنون زبان انگليسي به عنوان زبان دوم آن كشور نهادينه شده (در واقع جوانترهايشان زبان هندي را فراموش كرده اند ! و زبان انگليسي را به مثابه يك بلبل صحبت ميكنند !)
بعد از انقلاب گاندي كه شعار اصلي آن صنعت بود (همانطور كه در پرچم كشور آنها نشان چرخ صنعت حك شده است) مردم آن سامان تحول بسيار ژرفي كردند
همانطور كه خودتان ميدانيد برنامه نويسان هندي امروز جزء بهترين برنامه نويسان جهان هستند (يعني جوان تر ها بيشتر اينگونه هستند)
ياد آور ميشوم كه خواستن توانستن است ولي بايد راه را آغاز كنيم و پاي در جاده پرتلاطم كمال و پيشرفت بگذاريم.... چه رومانتيك شد!
بايد به جاي پيروي از ريشه ها ، خودمان ريشه بسازيم

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
ببين كار ندارم حرفت درست يا غلط ( بعضي هاش درسته بعضي هاش غلط) اصلا با اينها كار ندارم
يه سيستم عامل تعريفش ميشه سيستمي كه بتوني با هارد و تمامي سخت افزار ها كار كنه درست ( منظورم dos يعني disk oprting system خوب حالا يذره جلوتر ميريم
براي اينكار به يه برنامه واسط كه درستور هاي سطح بالا رو به سطح پايين ( ماشن كد يا اسمبلي) تبديل ميكنه احتياج هستش كه به برنامه ايكه اين كار رو ميكنه و خدمات دهي رو انجام ميده ( مثل كار با سخت افزار) ميگن هسته . تا اينجاش كه مشكل نداريم
اما مشكل اصلي اينه كه مثلا براي چاپ يه حرف احتياج به رواهاي bios مثل وقفه ( intrapet) ده "10" نيازمنديم كه چون خود اين وقفه ها زبانشون يجوراي انگليسيه خوب بازم كه از انگليسي داريم استفاده ميكنيم يعني بايد سخت افزارم فارسي كنيم يعني بايد تكنولوژي ساخت اونا رو هم داشته باشيم ( كه متاسفانه نداريم)
حالا فرض كنيم كه توkستيم و يه سيستم عامل با هسته فارسي درست كرديم نتيجه چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هدف پاسداري از زبان و گويش فارسيه عزير يا فرهنگمون اگه به فرهنگمون كه پس اين يعني چي اين هم جز فرهنگمونه : " خودشان و خودتان توليد وويكولندگذج" منظورم اين نيست كه ايا درسته يا نه منظورم اينه كه اين جزء فرهنگمون هست ( يا جر و بحث)
حالا يه سئوال ديگه ميدوني كه cos و يا sin , و از اين دست نشانه ها خيلي هاشون فارسين ايا فارسيشون هم بلديم و يا ايا ما مثل زماني كه ابوريحان نشانه هاي ايرانيشو استفاده ميكرد ما هم استفاده ميكنيم
چواب نه ؟؟؟؟؟
چرا چون نشانه نشانه است نه ابزار و .................
چرا فكر ميكنيم اعداد 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 فارسين و d1234567890 (توجه: d رو زدم كه انگليسي اعداد رو نشون بده )اينا انگليسي و يا لاتين ( در حالي كه اينها هم اعدادي هستن ايراني) و ...............

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یاد جوونیها به خیر یک زمانی قرار بود cpu وطنی بسازیم
122.gif
122.gif
122.gif

البته نمی دونم چرا همه عجله دارند!؟ خوب بابا میسازیم فقط یه خورده مهلت بدید
178.gif

در ضمن حرف های علی آقا عزیز هم تائید میشه !!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از MehDJ :
به مثالي كه در مورد انقلاب و حكومت زدم توجه كنيد
من معتقدم كه اگر كسي در راه ويرايش سيستم عامل پيش بره آخرش هم به اون ميرسه (يعني نوك قله سيستم عامل نويسي نيست)
ما بايد سيستم عامل نو را برنامه ريزي كنيم نه دنبال اين باشيم كه سيستم عامل ديگران را ويرايش كنيم و حتي گسترش بدهيم
به وضع حكومت كشور گل و بلبل آنگولا توجه كنيد !
تفاوت قوانين حكومت كنوني با رژيم هاي پيشين چقدر است ؟ آنچنان توفيري نميكند
حالا آنها (!) اگر از ابتداء به جاي افزودن و ويرايش احكام حكومت پيشين مي آمدند و قوانين تازه بر اساس دين اسلام (دين رسمي كشور مسلمان آنگولا كه 70 ميليون جمعيت دارد ) به وجود مي آوردند آيا بازهم اين مشكلات براي آن كشور به وجود مي آمد؟
در مورد رايانه هم همينطور
من حتي به سخت افزار هم رحم نميكنم ! سخت افزار هم بايد پارسي و ميهني شود و با كمك سيستم عامل و پردازنده ايراني بتوانيم سيستم عامل دلخواه ايراني و خاور زمين را به وجود بيا وريم (بيا بريم !)
میدونی MehDJ جان، من بعنوان یه برنامه نویس اصلا با یه سیستم عامل جدید اونهم منحصر به یک کشور موافق نیستم.
همین الانش به حد کافی (ببخشید) جون میکنیم تا به یکی دو زبان توی یکی از OSها وارد بشیم. حالا اگر این سیستم عامل منحصر به خودمون باشه که دیگر هیچ! یعنی بستن درای کشور و جدا کردن تمام تکنولوژیهای بروز دنیا از خودمون و کپی زنه برنامه های سیستم عاملهای دیگه برای خودمون، (درجا زدن!).

بدون شک اینرو می دونید که ما برنامه نویسها (حالا من نه ها، من نوعی) باید اون سیستم عامل رو بنویسیم. خب حال اومدیمو نوشتیم. این که به تنهایی به هیچ دردی نمی خوره؟ سیستم عامل خشک و خالی می خوای چیکار؟ بوتش رو ببینی و بعد از خسته شدن از تماشا کردنش، شات دانش کنی؟
اونوقت باید:
اولا:
بشینیم تا اونجایی که در توانمونه برنامه براش بنویسیم، از صفر، یعنی از برنامه های طراحی، ویراستاری، برازر، ادیتورها، مالتی مدیا، محیطهای برنامه نویسی و همه و همه رو بگیر از اول تا آخر باید کدش کنیم، چون سیستمون بکل جدید خواهد بود و مفسر و کرنل جدیده و باید از اول همه رو نوشت، مگر اینکه بریم از کرنل آماده مثل لینوکس بهره ببریم که دیگه پارسی نمیشه!
دوما:
دست به دامن همون مایکروسافت و آدوبی آمریکایی و هزار و یک شرکت دیگه بشیم که شما که سورس برنامه هاتون رو عمرا به ما نمیدید؛ بیاید این کد اصلی سیستم عامل ما و کرنلش، بشینید واسش IE, Word, Excel, Access, Powerpoint, 3DSmax, AutoCAD و Photoshop طراحی کنید! آخه ما بخوایم خودمون بکنیم شاید درگیر هزاران مسئله حقوقی بشیم.
سوما:
منه بدبخته برنامه نویس! دیگه محیط برنامه نویسی راحتی مثل Visual Studio یا Delphi و غیر رو نخواهم داشت و باز برمی گردم به دوران داس و تایپ دستورات در یک ادیتور ساده تا یکی از خودمون پیدا بشه یک IDE جدید بسازه.
چهارما!!: اگر بخواد اینجور پیش بره و محیط کامپیوتر و سیستم عامل و اینچیزها هم در این مملکت مثل چیزهای دیگه رنگ و بوی ... بگیره، و منحصر به کشور خودم بشه، من به شخصه برعلیهش به پا می خیزم!!!

نه! این به نظر من یعنی انفعال ملی نه افتخار ملی.

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mazoolagh :
جواب این سئوال خیلی ساده است:
چون نمیتونیم!

ضمنا خیلیهای دیگه هم نمیتونن!

دست آخر اینکه لامپ کسی رو روشن کردن معنی خوبی نداره - حداقل در مورد خودت بکار نبرش:D
معلوم میشه فیلمای بهروز وثوق زیاد نگاه میکنی:lol: :D

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از vmf :
یاد جوونیها به خیر یک زمانی قرار بود cpu وطنی بسازیم
122.gif
122.gif
122.gif

البته نمی دونم چرا همه عجله دارند!؟ خوب بابا میسازیم فقط یه خورده مهلت بدید
178.gif

در ضمن حرف های علی آقا عزیز هم تائید میشه !!
120.gif
120.gif
119.gif

Kimiah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هموطن
بگو...بخند...
خودروی پیکان مدل اسپورته جوانان با 5 دنده با یک لاسیک زاپاس
این همه قدرت را برای اقتدار ایرانی خلق کردیم...

ashena55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از irgamer :
۱- ۲- دوباره اختراع کردن چرخ .....
دوست عزیز این حرف درستیه که باید بهش توجه کرد.

درباره مستعمره هزار کشور بودن که شما گفته بودید ، خوب تا چند وفت دیگه ایران ناگزیر از رعایت کپی رایت خواهد بود و دیگه این مسائل حل خواهد شد . ما دیگه حسابی با کسی نداریم ، پول می دیم آش می خوریم . مثل اونا که پول می دن نفت می خورن! مثل اونا که پول نمی دن مغزهای ما رو می برن !
جناب گیتس هم احتمالا یه جریمه دهان پرکن برای ایران می بره !

از نظر فقه هم بخوای بگی خوب الان بعضی مراجع تکثیر نرم افزار های سه کشور آمریکا ، انگلیس و اسرائیل رو مجاز دونستن . یعنی هر ناکسی که زورگوست مسلمان جماعت زیر بار زورش نمی ره حتی اگه پر زور باشه!!
شما فرض کن در صدر اسلام ، بوعلی سینا و فارابی و ... می گفتن : نه ما فلسفه یونانی نمی خوایم ، باید ازصفر شروع کنیم ! چی میشد؟ دیگه الان فلسفه اسلامی ، قدرتمندترین فلسفه الهی جهان نمی بود. و مثال های دیگر .....
خلاصه اینکه همه آدم ها وام دار یکدیگر هستن و باید از دستاورد های هم ( نه با جبر و نه با منت ) استفاده کنن.
حالا که شما و کسانی که قصد دارید از علم تون به نحو شایسته استفاده کنید ببینید واقعا نیاز اصلی کشور چیه . من به عنوان یه کاربر از برنامه نویس های کشور انتظار سیستم عامل ندارم بلکه نیاز مبرم به نرم افزارهای عالی و بدون اشکال در همه زمینه ها دارم تا بتونم سرم رو تو دنیا بالا نگه دارم ، تا دیگه دنبال کرک و... نگردم ، تا همه رو دعوت کنم بیاین از نرم افزار های کشور من بهره ببرید ، تا.....

موفق باشید

بالا