• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سيستم وبلاگ دهي

Mamad_Javad

Registered User
لایک‌ها
2
نظرتون در مورد www.vcp.ir چیه !؟

من و یکی از دوستانم راهش انداختیم !(15 و 16 ساله) البته هنوز کامل راه نیوفتاده ! ولی امکانات کاملی داره !

خوشحال میشم نظرتون رو بدونم !؟

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
کار جالبیه
اما باید خیلی روش کار کنید چون طرحتون استعداد مطرح شدنو داره !

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25

من و یکی از دوستانم راهش انداختیم !(15 و 16 ساله) البته هنوز کامل راه نیوفتاده ! ولی امکانات کاملی داره !

15 ؛ 16 سال منظور سنتون بود يا سال افتتاح !؟!

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
منم با نظر دوستان كه ميگن سيستم وبلاگ سوخته موافقم !
شمشاد جان ؛ شما هر امكاناتي كه بخواي به سيسمت اضافه كني كه جزء اينهايي كه دوستمون گفت نباشه ؛ ديگه از امكانات سيستم بلاگ دهي خارجه !

اگر هم منظورت رو تا حدودي درست متوجه شده باشم ؛ مي خواي سيستم افيليت عضو گيري راه بندازي كه مثلا كاربر ؛ يوزرهاي ديگه رو وارد مجموعه كنه وووو....
فكر نمي كني خيلي قديمي شده ؟ چند تا سايت فارسي مي خواي بهت بگم كه دارن اينطوري كار مي كنن و بجايي نرسيدن ؟
پيرو مذاكراتي كه با هم داشتيم و تحقيقاتي كه انجام دادم به نتايج زير رسيدم و 100% هم بهش اعتقاد دارم :

1- سيستم وبلاگ تحت هيچ شرايطي ديگه جواب نميده !
2- امكاني كه با اون بشه يوزر رو مجاب به فعاليت (و نه فقط عضويت) كردميشه گفت ديگه وجود نداره !
3- سرمايه گذاري در اين بخش بهر شكل ممكن ؛ كاملا اشتباهه و نهايت توفيق مي تونه برگردوندن سرمايه در دراز مدت (يا كوتاه مدت به شكل تبليغ زننده !) باشه

---
يه مثال ميزنم : من العان تو بلاگفا 2 ساله يه وبلاگ روزانه نويسي دارم . با تبليغش هم كنار اومدم . بلاگم رنك هم گرفته و با دهها نفر تبادل لينك كردم ؟ به نظرت هيچ دليلي مي تونه من رو به تعوضي سيستم مورد استفادم كه بهش عادت كردم بكنه ؟!

حالا اين مثال رو مي توني در مورد بقيه كاربر هاي وبلاگ هم مقايسه كني !
از فكرش بيا بيرون ؛ خيلي بيشتر از شما تحقيق كردم !

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
منم با نظر دوستان كه ميگن سيستم وبلاگ سوخته موافقم !
شمشاد جان ؛ شما هر امكاناتي كه بخواي به سيسمت اضافه كني كه جزء اينهايي كه دوستمون گفت نباشه ؛ ديگه از امكانات سيستم بلاگ دهي خارجه !

اگر هم منظورت رو تا حدودي درست متوجه شده باشم ؛ مي خواي سيستم افيليت عضو گيري راه بندازي كه مثلا كاربر ؛ يوزرهاي ديگه رو وارد مجموعه كنه وووو....
فكر نمي كني خيلي قديمي شده ؟ چند تا سايت فارسي مي خواي بهت بگم كه دارن اينطوري كار مي كنن و بجايي نرسيدن ؟
پيرو مذاكراتي كه با هم داشتيم و تحقيقاتي كه انجام دادم به نتايج زير رسيدم و 100% هم بهش اعتقاد دارم :

1- سيستم وبلاگ تحت هيچ شرايطي ديگه جواب نميده !
2- امكاني كه با اون بشه يوزر رو مجاب به فعاليت (و نه فقط عضويت) كردميشه گفت ديگه وجود نداره !
3- سرمايه گذاري در اين بخش بهر شكل ممكن ؛ كاملا اشتباهه و نهايت توفيق مي تونه برگردوندن سرمايه در دراز مدت (يا كوتاه مدت به شكل تبليغ زننده !) باشه

---
يه مثال ميزنم : من العان تو بلاگفا 2 ساله يه وبلاگ روزانه نويسي دارم . با تبليغش هم كنار اومدم . بلاگم رنك هم گرفته و با دهها نفر تبادل لينك كردم ؟ به نظرت هيچ دليلي مي تونه من رو به تعوضي سيستم مورد استفادم كه بهش عادت كردم بكنه ؟!

حالا اين مثال رو مي توني در مورد بقيه كاربر هاي وبلاگ هم مقايسه كني !
از فكرش بيا بيرون ؛ خيلي بيشتر از شما تحقيق كردم !

بخشي از امكانات افيليت بود كه اونم نه فقط براي عضو شدن ! بعد از عضوم بايديه كاري كنه !!!
امكانات اصلي سايت يه چيز ديگه هست...
اگر براي يوزر پولي در ميان باشه مطمئنا مياد !

بازم من تحقيق ميكنم ! اما 99.999% ميدونم جواب ميده !;)

sohasoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

احتمالا منظورشون 15 16 ماه بود
چون 16 سال پیش دومین ir و اینترنت خبری نبود :rolleyes:

sohasoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز آقای nii_lloo (چه آیدی جالبی!)

آواتارت نشون میده که آدم با تجربه ایی هستی ;)

من هم نظرم رو می نویسم و لی شما فقط به دید یک نظر بخون و زیاد جدی نگیر!

امیدوارم اشتباه نکرده باشم که خدای نکرده بعدا ...

به نظرم تو ایران استفاده از سرویس وبلاگ داره به سر میاد و به دلیل ذات ما ایرونی ها که دوست داریم خودمون باشیم و قیمت ایجاد سایت معمولی هم روز به روز داره پایین میاد هر کی بخواد وبلاگ بزنه یه سایت برا خودش درست میکنه

فقط می مونه بچه ها! که بنظرم اونها هم عمده از اون معرفها که الان هستند سرویس خواهند گرفت

مگه اینکه یه ایده مهمی داشته باشین که معروف بشه

فتوبلاگ فعلا ایده تکراری و خوبیه ولی با سرعت کم اینترنت ایران حتی اون هم جواب نمیده بقیه مثل پادکست و ویدئویی و غیره پیشکش

موفق باشین

بالا