• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سيمكات (زين - ودافون) بحرين - مقايسه با سيمكات (ايرانسل)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
اون موقع كه فقط همراه اول و تاليا بود كه بدتر بود ، باز با اومدن ايرانسل يه مقداري ايراني ها رنكَـ تكنولوجي رو ديدن با سيتم جي بي ار اس و ام ام اس ـ حالا درسته كه 5-6 ساله كه توي كشورهاي ديكَه راه افتاده ولي خوب ديكَه بازم غنيمته اكَه ايرانسل نبود حالا كو تا سيمكارت دولتي اين خدمات رو ارائه بكنه ، درضمن فكر كنم تاليا هم به زودي ورشكست بشه به خاطر اينكه نه تبليغي براي خودش ميكنه ، ونه مشتري درست وحسابي اي داره .

تالیا متعلق به مجتمع صنعتی رفسنجانه که برای خودش ثروت و قدرتی داره و تو هر کار اقتصادی و تجاری که بگی از صادرات پسته و خرما تا تولید نئوپان و کابل دست داره. این تالیا هم یه شرکت کوچیک برای اونا به حساب میاد و سود و ضررش اونقدرها براشون مهم نیست. فکر نکنم هیچ وقت اعلام ورشکستگی کنه. حداقل برای حفظ آبرو و جلوگیری از سقوط قیمت سهام شرکتهای وابسته در بورس و خیلی چیزای دیگه.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
فکر نکنم هیچ وقت اعلام ورشکستگی کنه

ورشکستگی یعنی تخته شدن و فعالیت نکردن...تالیا هنوز که هنوزه داره فعالیت می کنه....تبلیغات نمی کنه چون مطمئنه که نمی تونه مانند ایرانسل جذب کنه

الان کدوم ادم عاقلی امکانات ایرانسل رو بیخیال می شه و با همون هزینه می ره سمت تالیا؟

من توي قم براي خريد سيمكارت حدود 2 الى 3 ساعت معطل شدم ، توي صف ، بسيار هم شلوغ بود براي كَرفتن سيمكارت هديه هم همينطور سه بار رفتم و كلي توي صف وايسادم تا بهم سيمكارت هديه رو دادند !!!
من از نمايندكَي اصليش كَرفتم ، اكَر از مغازه هاي معمولي بكَيري مطمئنا اينطوري نيست .

اون سیم کارت هدیه بوده....اگر این زین هم یه سیمکارت هدیه بده ببینید چطور دم شرکتشون صف می کشن ... همینطوری برید یه سیم کارت بخرید ببینید اصلا نیازی به صف کشیدن داره؟؟!!

اون موقع كه فقط همراه اول و تاليا بود كه بدتر بود ، باز با اومدن ايرانسل يه مقداري ايراني ها رنكَـ تكنولوجي رو ديدن با سيتم جي بي ار اس و ام ام اس

اپدیت شدن لوازم تکنولوژی کار سختی نیست...مهم تحریم داخلی از طرف یه افراد خاص هست که خودتون باید بیشتر بدونید.....

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
من نمیدونم چرا شما هی میگین تحریم !!!!

مگه حتما باید با شرکتهای مطرح همکاری بکنه ... مثلا شرکت موبایلی عربستان مگه با ودافون همکاری کرده که 3 جی رو ارائه میکنه ؟؟؟ چرا ایرانسل یا همراه اول نباید 3 جی رو ارائه بکنه ؟؟؟

مخصوصا همراه اول کی میخواهد چی پی ار اسی که 5-6 ساله توی کشورهای مختلف راه افتاده رو راه بنداره ؟؟؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
چرا ایرانسل یا همراه اول نباید 3 جی رو ارائه بکنه ؟؟؟

شما ایران نیستیذ و به طور حتم از سیاست های داخل کشور هم مطلع نیستید !

مخصوصا همراه اول کی میخواهد چی پی ار اسی که 5-6 ساله توی کشورهای مختلف راه افتاده رو راه بنداره ؟؟؟

انتظار داشتم شما دیگه دلیل اینو بدونید...اما مثل اینکه اشتباه کردم....

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این تاپیک فقط جنبه تحقیر و به رخ کشیدن داره؛ حالت تازه به دروان رسیدگی هم در اخلاق زننده تاپیک به وضوح مشخصه

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
انتظار داشتم شما دیگه دلیل اینو بدونید...اما مثل اینکه اشتباه کردم....

اكَه ميشه توضيح بديد ....

این تاپیک فقط جنبه تحقیر و به رخ کشیدن داره؛ حالت تازه به دروان رسیدگی هم در اخلاق زننده تاپیک به وضوح مشخصه

هر تابيكي رو كه من بزنم بايد يه جورايي به دعوا بكشونيد ؟؟؟؟

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
مثلا شرکت موبایلی عربستان مگه با ودافون همکاری کرده که 3 جی رو ارائه میکنه ؟؟؟

لطفا اینو نگیید دیگه!! عربستان نرفته دنبال یکی بگرده که بهش اجازه بدن با ایران همکاری کنه
مطمئنا در جریان هستید که شرکت موبایلی و خدماتی میده حاصل زحمات منهدسان عرب نیست:D:D:D
اونا رفتن یک پول گنده دادن که یک شرکتی بیاد و این برنامه هارو براشون راه بندازه!

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اكَه ميشه توضيح بديد ....

هر تابيكي رو كه من بزنم بايد يه جورايي به دعوا بكشونيد ؟؟؟؟
خوب از این به بعد تو نوشته هات دقت بیشتری بکن، چون باره اولت نیست که من این رو میگم
زیاد نوشته هات رو خوندم نیش و کنایه بهمون کم نمی زنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا