• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سيم كارت اعتباري

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پس ترك سل هم ثابته. شرايط ديگه شو نمي دوني؟...

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
اي بالام كه هي....حمله به دفاتر پستي.....هوم؟ :blink:

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
سر كاري بود؟
من رفتم پست گفت فعلا نيومده...هوم :f34r:

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
آقا من كه بي خياله اعتباري شدم...مثينكه فقط تو تهران قراره آنتن بده...تازه اونم شايد...لول
امشب اخبار گفت مجلس طرح اپراتور دوم(اپراتوره ترك) معروف به؟؟!! ايرانسل رو تصويب كرد...هوم...
حالا بايد ببينيم تشخيص مصلحتم آيا به صلاحه **** مي بينه يا نه؟؟؟بعدش نوبته زير ساختهاست...بعدش نوبت چيه؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من الان تو همشهري يه نصفه صفحه تبليغ سيم كارت " پيش پرداخت " ديدم ... با پيش شماره 0932 !

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من ميدونم که چند سالی هست که تو اصفهان اصلاً دست مردم هم هست....
يعنی حالا يا واسه تست بوده يا هرچيز ديگه اما 1-2 سالی ميشه که اعتباری ها بوده!
اينا رو همّيگن تا هفته بعد مياد!
دم خونه ما هم تو همين هفته يکی از اين دکل های گنده رفسنجان رو زدن!

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فكر نمي كنم به تركسل اجازه كار بدن چون دهن همه شونو صاف مي كنه. حداقلش اينه كه مجبور مي شن خداي نكرده زبونم لال مورچه خاك به سر كك به تمون به خودشون زحمت بدن و كيفيت كارشونو ببرن بالا يا قيمتو بيارن پايين... يعني ممكنه؟؟! :eek:

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
ممكنه...چون ايرنسل و رفسنجان حالا حالا ها 4-5 سالي كار دارن تا تعداد شهرهايي رو كه آنتن توشون نصب كنن ببرن بالا....چي گفتم؟ :blink: ....هوم...منظورم اين...منظورمو كه گرفتين...هوم

H.K_R_I_N_K_L_E

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووم :

مجلس شوراي اسلامي تصويب كرد كه در قرارداد ايران‌سل (معروف به ترك‌سل) سهام شركت‌هاي ايراني كمتر از 51 درصد و سهام طرف ترك بيش از 49 درصد نباشد و موارد امنيتي موافقتنامه نيز با پيشنهاد وزارت اطلاعات و تاييد شوراي امنيت ملي برسد.

به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مجلس امروز نظر نهايي خود را درباره‌ي لايحه‌ي اجازه‌ي اجراي موافقتنامه‌ي پروانه‌ي شبكه و خدمات ارتباطات سيار اعلام كرد و به تصويب رساند و كليه‌ي اصلاحاتي كه در كميسيون مشترك به تصويب رسيده بود عينا به تاييد مجلس نيز رسيد.

در اين لايحه اصول و ضوابطي عنوان شده كه بر اساس آن به وزارت ارتباطات و اطلاعات اجازه داده مي‌شود نسبت به اجراي موافقتنامه‌ي پروانه‌ي شبكه و خدمات ارتباط سيار با شركت ايران‌سل اقدام كند.

با تصويب مجلس كليه‌ي موارد امنيتي موافقتنامه بنا به پيشنهاد وزارت اطلاعات به تاييد شوراي عالي امنيت ملي مي‌رسد.

اين در حالي است كه در لايحه‌ي پيشنهادي دولت موارد امنيتي بايد به پيشنهاد وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات به تصويب وزارت اطلاعات مي‌رسيد.

به گفته‌ي «مهدوي ابهري» مخبر كميسيون مشترك، وزارت اطلاعات 18 مورد را در كميسيون مشترك مطرح كرده است.

هم‌چنين «ولي ملكي» نماينده‌ي مشكين‌شهر در مجلس شوراي اسلامي، مخالف طرح با نبود اين موارد 18 گانه در گزارش كميسيون مخالفت كرد.

بر اساس بند 2 مصوب بر اساس ماده‌ي 124 قانون برنامه‌ي سوم توسعه‌ي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي جمهوري اسلامي ايران دولت مكلف است در قلمرو شبكه‌هاي غير مادر بخش مخابرات بر ايجاد شبكه‌هاي تلفن همراه نظارت كامل داشته باشد.

اين موافقتنامه پس از تاييد توجيه اقتصادي آن توسط شوراي اقتصاد قابل اجرا است كه مخالف لايحه‌ي نسبت به مشخص نشدن اعداد ارقام در گزارش كميسيون انتقاد كرد.

بر اساس بند 4 دولت مكلف است بر تنظيم مقررات مديريت فركانس كشور و سياستگذاري درباره‌ي صدور مجوز فركانس در چارچوب سياست‌هاي كلي **** نظارت كامل داشته باشند.

بر اساس بند 5، وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات مكلف است براي تامين و توسعه‌ي شبكه‌ي زير ساخت اپراتور دوم قبل از موعد مقرر اقدام كند.

بند 6 تصريح دارد كه با توجه به قانون حداكثر استفاده از توان فني و مهندسي توليدي، صنعتي و اجرايي كشور در اجراي پروژه‌ها و ايجاد تسهيلات به منظور صدور خدمات، حداقل 51 درصد از سهم ارزش مالي تجهيزات اصلي شبكه در طول اجراي قرارداد از داخل كشور تامين مي‌شود.

بند ديگر مديريت فني و پشتيباني فني را از مسووليت‌هاي مديران ايراني ايران‌سل قرار داده است و بر اساس بند 8 كليه‌ي تصميمات هيات مديره و مجامع عمومي و فوق‌العاده‌ي شركت مشروط به موافقت حداقل 50 درصد مديران ايراني اين كنسرسيوم است.

بر اساس بند 9 مصوب سهام شركت‌هاي ايراني كه صد درصد سهام آنها متعلق به شخصيت‌هاي حقيقي و حقوقي ايراني است، در كنسرسيوم ايران‌سل نبايد از 51 درصد كمتر باشد و انتقال صورت پذيرد كه سهام شركت‌هاي ايراني از 51 درصد سهام كنسرسيوم ايران‌سل كمتر نشود. اين در حالي است كه در قرارداد اوليه پيش‌بيني شده بود كه 70 درصد سهام مختص به طرف خارجي و 30 درصد مختص به طرف ايراني باشد.

بر اساس بند 10 مصوب تعرفه‌هاي ارتباطي ارائه شده از طرف كنسرسيوم ايران‌سل حداكثر 20 درصد بيش از تعرفه‌هاي شركت مخابرات نباشد، حداقل تعرفه‌هاي اعلام شده از طرف ايران‌سل محدوديتي نخواهد داشت. در خصوص اين ماده «مهدوي ابهري» مخبر كميسيون، گفت: چون در اپراتور دوم، قيمت تلفن همراه حدود 120 هزار تومان خواهد بود، تعرفه‌ها نمي‌تواند بيش از 20 درصد افزايش يابد.

بر اساس بند پاياني بيست و هشت و يك دهم درصد از انجام خدمات ويژه و ارزش افزوده و ماليات متعلقه بايد علاوه بر درآمدهاي كنسرسيوم ايران‌سل از بابت قرارداد اپراتوري دوم پرداخت شود. :
blink:

H.K_R_I_N_K_L_E

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی میدونه که واقعا این صحت داره که سیم کارت های اعتباری فقط تو تهران انتن میده ( البته اونهایی که تو تهران ثبت نام کرده باشن )

بعدشم این سیم کارت های ایران سل که قیمتش حدود 150 تا160 هزار تومنه از نظر امکانات چیزی کم دارن یا مثلا تعرفش زیاده ؟ لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره یکم توضیح بده . :)

بند 10 این مطلب بالاییه که گفته قیمت این سیم کارتا 120 هزار تومنه !!!!!؟؟؟؟؟ :blink:

whiteflag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
red_card_1.jpg

http://www.taliya.ir

H.K_R_I_N_K_L_E

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون فردا سیم کارت های اعتباری رو ثبت نام میکنن برین بگیرین من که نمی گیرم . :p
من صبر میکنم ببینم که این ایرانسل چی میشه . :wacko:

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
بابا من كه شنيدم افتاد برايه بعد از عيد...امروز راديو گفت....هوم....راستي به ما كه نميرسه ولي اعتباري ظاهرا آنتن دهيش تو تهرانه فقط و از سيمكارته معموليم بهتر آنتن ميده....بنا بر گفته مسئولانه مقدس ****...

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از daftarekhaterat :
شرايطش فوق العاده افتضاحه.. خودشون بعدا ميفهمن چه گندي زدن... :hmm:
شرايطش كجاش ايراد داره؟؟ بگين مام بدونيم :blink:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
در مورد غيرفعال شدن و گرفتن امتياز سيم كارت در اثر استفاده نكردن چيزي شنيدي؟! يا اينكه اگه حتي حرف نزني پول شارژ به حسابت ميره؟! :eek: :hmm:

بالا