Mahdy2021
دو هفته دیگه قیمتها 50 درصد میره بالا و شما غیبت میزنه
دو ماه دیگه 10 درصد ارزون میشه و شما تو همه بخش ها تاپیک میزنی که اومد پایین
و این داستان حالا حالا ها ادامه داره !!!
Mahdy2021
ببخشیدا اینکه با بالا رفتن دلار آزاد قیمت همه چیز میره بالا چون که انصاف نیست. مطمئن باش دلیلش دلار نیست طمع وارد کننده است که نمیخواد سودش رو داشته باشه و میخواد سود مضاعف ببره.
اينكه قيمت سكه و ارز دوباره اوج ميگيره شكي نيست .
مهم زمانه .
و اينكه هميشه بهرحال بهمني و دولت اگه انقده حرفشون تاثير نداشته باشه كه قيمتا رو مقطعي پايين بيارن كه ديگه هيچ بايد برن بميرن !
ولي بهرحال در چند ماه آينده و شايد هم زودتر قيمتا باز اوج ميگيره .
من كه شك خدا سكه هام رو قبل اين افت شديد آب كردم . و خيالم راحته .
و فعلا به خريد فكر ميكنم ... تا ببينيم بعد چي ميشه
اگر منظورتون از نامحدود اینه که ارز دستی بدن طرف بره ذخیره کنه، اصلا چنین چیزی احتکار محسوب میشه و مخالف قانونهطلا رو با شما موافقم. چون قیمتش از یه جنبه متاثر از قیمت انس جهانی هست که همش داره میره به سمت بالا
اما در مورد دلار
باید خیلی دقیق مواظب باشن. چون به حرف زدن نمیشه کنترل کرد. اینکه میگن با متخلف برخورد میکنن باید واقعا برخورد کنن وگرنه فایده ای نداره.
در خود بانک و صرافی هم باید هر کسی هر چقدر دلار میخواد به قیمت اصلی بهش بدن که دیگه این عطش ها بخوابه
اگر منظورتون از نامحدود اینه که ارز دستی بدن طرف بره ذخیره کنه، اصلا چنین چیزی احتکار محسوب میشه و مخالف قانونه
ارز فقط به گروههایی داده میشه که نیاز دارن:
1-وارد کنندگان همه نوع کالا و خدمات (البته مسلما قانونی و با ثبت سفارش)
2-مسافران
3-دانشجویان
4-بیماران و موارد خاص
اگر منظورتون از نامحدود اینه که ارز دستی بدن طرف بره ذخیره کنه، اصلا چنین چیزی احتکار محسوب میشه و مخالف قانونه
2-مسافران
3-دانشجویان
4-بیماران و موارد خاص
از کی تا حالا خرید و فروش ارز احتکار محسوب میشه
البته من دقیقا نمیدونم این قانون چیه
اما فکر کنم منظور مهدی این بوده که اگه شخص یا اشخاصی دلار رو به این دلیل بخرن که بخوان با احتکارش (یعنی هر چی ارز تو بازاره جمع کنن) قیمتش رو ببرن بالا این کار خلافه
احتکار در مورد هر چیزی میتونه صورت بگیره چه بسا در زمان جنگ و اوائل انقلاب بودند کسانیکه مواد خوراکی و اصلی رو احتکار میکردند.
پس نمیشه گفت خرید و فروش دلار در سطح سرافی ممنوع بشه چون احتمال احتکارش هست
باید سیستم طوری باشه که زمینه برای احتکار به وجود نیاد. یعنی طرف هر چقدر میخره که انبار کنه باز سیستم همش بریزه تو بازار که طرف به این نتیجه برسه که نمیتونه با احتکار کردن بازار رو تحت تاثیر قرار بده
از کی تا حالا خرید و فروش ارز احتکار محسوب میشه
احتكار در لغت از ريشۀ «حكر» گرفته شده كه به معناي ظلم، عسر، سوء معاشرت آمده است.[1]
از نظر حقوقي احتكار، عبارت است از اين كه كسي كالاي مورد احتياج و ضروري عامه را زياده از مصرف خود داشته و براي جلوگيري از فروش به دولت يا مردم، پنهان كند.[2]
چرا یکی این بابا رو بن نمیکنه :hmm:
داره رو اعصاب همه راه میره
2-مسافران
3-دانشجویان
4-بیماران و موارد خاص
مدیران پرشین تولز لطفا تا دیر نشده با این افراد برخورد کنید. ممنون
اضهارنامه است مهرداد ولی محدودیت ندارهرضا جان
اخه این قضیه اظهار نامه در کشورهای پیشرفته هست
مثلا من در کانادا میدونم که سیستم مانیتورینگ شدید فعال هست
شما میخوای پول بفرستی باید بری بانک و اونها همینطوری پول از کشور به کشور دیگه نمیفرستن
پوال به حسابت هم میاد اگه مبلغ زیاد باشه یا شک کنن بانک شما رو میخواد و تا توضیح کامل ندی نمیتونی از حسابت برش داری.
این واقعیت رو من از نزدیک در مورد کانادا دیدم .
قاچاق هم بکنی اونجا که ببخشید خشتکت پاره است :دی