• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سگ یا گربه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
تفاوت دیدگاه سگ و گربه نسبت به انسان

سگ:

اون به من غذا و آب مي ده .

برام جاي خواب درست مي کنه.

باهام مهربونه و بازي مي کنه .

اون بايد خدا باشه!

گربه:

اون به من غذا و آب مي ده .

برام جاي خواب درست مي کنه .

باهام مهربونه و بازي مي کنه .

من بايد خدا باشم.

nasim-76

Registered User
لایک‌ها
736
هر دوتاشون خوبن!

سگ از نوع گرگیش!!!!!:دی

گربه هم از نوع بچه گربه ئیش!!!!:دی

حیف که موی گربه برای خانوما خطرناکه ولی حتما یه گربه میخریدم!

ام & ام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سگ داشتم و واقعا تعجب میکنم از بعضی نظرات دوستان .
سگ تربیتش اصلا سخت نیست , سگ هر جایی دستشویی نمیره . فقط و فقط جایی که اولین بار دستشوئی رفته ( که خب دست خودتون ) . میشه اموزش بهش داشت که بردش بیرون برای دستشویی . لازم هم نیست سگ بیرون زندگی کنه که یاد بگیره بیرون دستشویی کنه .
سگ دوستم اگر 2 روز هم توی خونه میموند محال بود دستشویی کنه . میرفت پشت در , و یه ناله کوچولو میکرد , حتی پارس هم نه !
حیوون فوق العاده باهوشیه , به هیچ عنوان قبول ندارم که گفته بودید خنگه ! بهترین دوست برای آدمه . من وقتایی که ناراحت یا مریض بودم سگم اصلا انتظار نداشت ببرمش پارک اما وقتی سر حال بودم خودش ساعت پارکش که میشد میرفت قلاده اشو میورد برام که یعنی بریم دیگه !
بازیگوشه و سرگرم کننده است . همه کاراش جذابه و بانمک . اینم بگم رسیدگی میخواد , مرتب باید چکاپ بشه , واکسناش به موقع زده بشه . چون داره باهاتون زندگی میکنه , سگ من توی تخت خودمون میخوابید , صبح هم با لیس اون بیدار میشدیم . میخوام بگم اینقدر سالم بود که هیچگونه بیماری یا مشکلی باهاش پیدا نکردیم .
تربیت و رسیدگی دست ماست .
راستی دوست خوبم بهتره خیلی خوب در مورد هم سگ و هم گربه اطلاعات جمع کنی . همینجوری احساسی حیوون نیار, چون بعدا فکر میکنی چقدر دردسر دارن و اشتباه کردم آوردم .
پیروز باشید

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من سگ داشتم و واقعا تعجب میکنم از بعضی نظرات دوستان .
سگ تربیتش اصلا سخت نیست , سگ هر جایی دستشویی نمیره . فقط و فقط جایی که اولین بار دستشوئی رفته ( که خب دست خودتون ) . میشه اموزش بهش داشت که بردش بیرون برای دستشویی . لازم هم نیست سگ بیرون زندگی کنه که یاد بگیره بیرون دستشویی کنه .
سگ دوستم اگر 2 روز هم توی خونه میموند محال بود دستشویی کنه . میرفت پشت در , و یه ناله کوچولو میکرد , حتی پارس هم نه !
حیوون فوق العاده باهوشیه , به هیچ عنوان قبول ندارم که گفته بودید خنگه ! بهترین دوست برای آدمه . من وقتایی که ناراحت یا مریض بودم سگم اصلا انتظار نداشت ببرمش پارک اما وقتی سر حال بودم خودش ساعت پارکش که میشد میرفت قلاده اشو میورد برام که یعنی بریم دیگه !
بازیگوشه و سرگرم کننده است . همه کاراش جذابه و بانمک . اینم بگم رسیدگی میخواد , مرتب باید چکاپ بشه , واکسناش به موقع زده بشه . چون داره باهاتون زندگی میکنه , سگ من توی تخت خودمون میخوابید , صبح هم با لیس اون بیدار میشدیم . میخوام بگم اینقدر سالم بود که هیچگونه بیماری یا مشکلی باهاش پیدا نکردیم .
تربیت و رسیدگی دست ماست .
راستی دوست خوبم بهتره خیلی خوب در مورد هم سگ و هم گربه اطلاعات جمع کنی . همینجوری احساسی حیوون نیار, چون بعدا فکر میکنی چقدر دردسر دارن و اشتباه کردم آوردم .
پیروز باشید

منم یه سگ میخوام بخرم ... میخوام کوچولو و سفید و مودار باشه .... چی بگیرم ؟ قیمتش چقدره ؟ در مورد دستشویی چطوری باید بش یاد بدم کجا دستشویی کنه؟ هزینه ی نگهداریش ماهیانه چقدر در میاد ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا