من سگ داشتم و واقعا تعجب میکنم از بعضی نظرات دوستان .
سگ تربیتش اصلا سخت نیست , سگ هر جایی دستشویی نمیره . فقط و فقط جایی که اولین بار دستشوئی رفته ( که خب دست خودتون ) . میشه اموزش بهش داشت که بردش بیرون برای دستشویی . لازم هم نیست سگ بیرون زندگی کنه که یاد بگیره بیرون دستشویی کنه .
سگ دوستم اگر 2 روز هم توی خونه میموند محال بود دستشویی کنه . میرفت پشت در , و یه ناله کوچولو میکرد , حتی پارس هم نه !
حیوون فوق العاده باهوشیه , به هیچ عنوان قبول ندارم که گفته بودید خنگه ! بهترین دوست برای آدمه . من وقتایی که ناراحت یا مریض بودم سگم اصلا انتظار نداشت ببرمش پارک اما وقتی سر حال بودم خودش ساعت پارکش که میشد میرفت قلاده اشو میورد برام که یعنی بریم دیگه !
بازیگوشه و سرگرم کننده است . همه کاراش جذابه و بانمک . اینم بگم رسیدگی میخواد , مرتب باید چکاپ بشه , واکسناش به موقع زده بشه . چون داره باهاتون زندگی میکنه , سگ من توی تخت خودمون میخوابید , صبح هم با لیس اون بیدار میشدیم . میخوام بگم اینقدر سالم بود که هیچگونه بیماری یا مشکلی باهاش پیدا نکردیم .
تربیت و رسیدگی دست ماست .
راستی دوست خوبم بهتره خیلی خوب در مورد هم سگ و هم گربه اطلاعات جمع کنی . همینجوری احساسی حیوون نیار, چون بعدا فکر میکنی چقدر دردسر دارن و اشتباه کردم آوردم .
پیروز باشید