reza76622201
کاربر حرفه ای سخت افزار
- نوشتهها
- 4,588
- لایکها
- 3,630
خطابتون به بنده هست! اگر آره پس:میشه بگین مادربزد انتخابی من چه مشکلی داره و مادربرد شما مزیت هاش چیشه البته جز اینکه اورکلاکینگ میشه ...
شما میگی سی پی یو غیر k وردارم 6600 از اونجایی که اورکلاک نمیکنم چقدر فرقشونه.
واسه به همچین کیسی واقعا کولر گرون قیمت نیازه یا بازیه بوفالو 60 تومنی مشکل حل میشه
در خصوص برند اگر منطورتونه , مادربوردهای MSI از نظر کیفیت ساخت , طراحی و دوام بعد از برندهای Asus و Gigabyte قرار میگیرند. بنده خودم طی 20 سال گذشته صرفا به درخواست مشتری گاها می بستم و تقریبا همشون پشیمون شدن. بحث گارانتی هم مزید بر علت هستش.
اما اگر منظورتون اینه که چرا چیپ سری H انتخاب می کنم که قابلیت اورکلاک نداره و پردازنده هم همینطور خوب دلیلش کاملا مشخصه و اون بودجه شماست. تفاوت قیمتی Core i5-6400 و Core i5-6600K حدود 220000 تومانه. از طرفی مادربوردهای سری Z هم قیمتش با مادربورد سری B یا H که معرفی شد حدود 250000 تومانه. رم هم روی مادربوردهای سری Z170 فقط DDR4 میشه بست که اونم حدود 200000 تومان اختلاف قیمت داره. اگر بخواین اورکلاک کنید فن مناسب پردازنده دیگه به نظر من زیر 150000 تومان بدرد نمی خوره که اینم حدود 90000 تومان اختلاف قیمته. برای اورکلاک نیاز به پاورهای یکم حرفه ای تر دارید که بهتره سری Gold باشه مثلا Corsair RM850i 80Plus Gold حدود 400000 تومان گرونتر از پاور معمولی معرفی شدست.
پس اگر بخواین اصولی عمل کنید بخاطر مساله اورکلاک باید 1160000 تومان بپردازید.
ضمن اینکه اگر اورکلاکر نباشید و نتونید درست و اصولی اورکلاک کنید به راحتی سیستمتون میره رو هوا و هیچ گارانتی هم سخت افزار آسیب دیده از اورکلاک رو قبول نمی کنه.
خوب نظر ینده این بود که بحث اورکلاک رو کنار بزارید و این 1160000 تومان رو خرج کارت گرافیک کنید که اثر مستقیم توی بازی داره.
دوستان خوبم آقا کاوه و آقا مجتبی هم نظرات خودشونو دادن خدمتتون. دیگه تصمیم با خودتونه.
Last edited: