• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم عامل نصب شده رو سی دی یا...

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mynobar :
سیستمهای دیسک زنده ، فقط Knoppix و والسّلام . :happy:
اون شبدیکس هم که گفتم فارسی هست، بر پایه Knoppix ‍ه. میتونید از ایمیج اون هم استفاده کنید و طریقه بوتیبل کردن USB Drive برای Knoppix رو هم اینجا گفته: http://www.knoppix.net/wiki/USB_Based_FAQ
البته راهنما بر اساس لینوکس هست و تمام دستورات در لینوکس باید انجام بشه. راهنما ویندوزی من پیدا نکردم.

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از jupiter :
با noton ghost کار کردی؟
این بحث چه ارتباطی به Norton Ghost داره؟ اون یک برنامه برای بکاپ گرفتن از اطلاعات و سیستم عامل به طور کامله. بطوری که میتونید یک تصویر از پارتیشنی که سیستم عامل رو نصب کردید بگیرید و بعد در مواقع نیاز (مثلا وقتی ویندوز بهم میریزه) اون رو برگردونید روی همون پارتیشن.

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mynobar :
آقا من هم سؤال مشابهی داشتم ، بی زحمت لطف کنید ،
وقتی از یک CD توسط برنامه های رایتر مثل ، Nero و یا Clone ،
Image میگیریم ،
این ایمیج رو میشه به کول دیسک منتقل کرد ؟
برنامه ای هست که بتونه این کار رو بکنه ؟
یعنی مثل سی دی خام ، ایمیج رو روی کول دیسک رایت بکنه .
فکر نمیکنم چنین چیزی باشه. چون ایمیج سی دی برای سی دی ساخته شد. ولی اگر سی دی بوتیبل نباشه اطلاعات خاصی نداره اون ایمیج رو میتونید فایلهاش رو بریزید رو سی دی. ولی برای بوتیبل کردن یک USB Drive بستگی به چیزی که میخواد بوت بشه فرق میکنه و راههای مختلفی داره. میشه مثل هارد پارتیشن بندی کرد و یک پارتیشن اکتیو ساخت و فرمت کرد با سوئیچ /s تا بوتیبل بشه. سرچ کنید مطلب در این مورد زیاد پیدا میکنید.

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
p5wd2 asus (ailife) e
فکر نکنم اونقدرا هم قدیمی باشه. 7.1 آنبورد داره. 64 بیتیه . 2 تا کارت گرافیک ساپورت میکنه ...
و تازه من اینو واسه خونه که نمیخوام واسه بیرون میخوام
یه سوال دیگه اینکه آیا هین لایو سیدی های تو بازارآماده هست رو میتونم بخرم کپیش کنم رو میکرو والت؟

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از farbod_123 :
p5wd2 asus (ailife) e
فکر نکنم اونقدرا هم قدیمی باشه. 7.1 آنبورد داره. 64 بیتیه . 2 تا کارت گرافیک ساپورت میکنه ...
و تازه من اینو واسه خونه که نمیخوام واسه بیرون میخوام
یه سوال دیگه اینکه آیا هین لایو سیدی های تو بازارآماده هست رو میتونم بخرم کپیش کنم رو میکرو والت؟
پس مادربوردت باید اصولا ساپورت کنه. من هم P5AD2 Delux دارم. اول باید USB Drive رو وصل کنی بعد سیستم رو بوت کنی تا بایوس اون رو بشناسه. بعد از منوی BOOT گزینه‌ي Boot Device Prioriy رو انتخاب کنی و بعد هم برای اولین دیوایس USB Drive رو. (اصولا باید اینطوری باشه. من خودم USB Drive ندارم که تست کنم.)

در مورد اون کپی کردن سی دی: نه نمیشه. باید کارهای دیگه‌ای هم انجام بشه تا اون یو اس بی درایو بوتیبل بشه. مثلا برای Knoppix لینکش رو بالا گذاشتم.

بالا