• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم های پاپ اپ مطمئن با پرداخت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jojeordak

Registered User
لایک‌ها
12
اینجا سیستم هایی که معرفی میشوند همه قرار داده میشه شما سیستم خوبی میشناسید معرفی کنید و اخرین دریافتی خودتون
شما نوشتید سیستم مطمئن
سیستمی که پول کاربرو پرداخت نمی کنه مطمئن هست
این حرف از شما بعیده آقا سجاد
وقتی سیستی پرداختی نداره و من با مدرک میگم پرداخت نداره
درستش اینه که شما از این پست حذف کنید
نه اینکه بیاید به عنوان سیستم مطمئن به وب مستر هایی که با کلی بد بختی سایتشون رو نگه میدارن معرفی کنید
این وسط مدیر سایت پاپ آپ که ضرری نمی کنه فروششو کرده پولشم رفته تو جیبش
اما وب مستر چی
مثل همین آذ پاپ آپ که 400 هزار تومن منو خورد و همینطور از بقیه
کی ضرر کرد ؟؟؟ فقط وب مستر ها
پس لطف کنید و حذف کنید تا فقط سایتی که مطمئن هست تو پستتون باشه
اگر تسویه کرد شما اضافه کنید
خودتون خوب می دونید من با تمام این سایتها کار کردم و می دونم کدوم مشکل داره و کدوم نه

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
من حرفم رو درباره زیگ زیگ اصلاح میکنم.
الان حدود 40% موجودیم به حسابم واریز شد و 5 فروردین هم مقداری واریزی داشتم.

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
منم تو عیدی از پاپ پاپ و اهل دی ال دریافت داشتم
ولی مثه اینکه قید شدن
پی پاک هم واریزی زدم اما مثه اینکه سایت رو جمع کردن و گفتن بعد عید می ریزیم حساب

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
منم تو عیدی از پاپ پاپ و اهل دی ال دریافت داشتم
ولی مثه اینکه قید شدن
پی پاک هم واریزی زدم اما مثه اینکه سایت رو جمع کردن و گفتن بعد عید می ریزیم حساب
پی پاک را اضافه کنم؟

vatanpop.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سایت وطن پاپ تا زمانی که مدیریتش با شما بود واریزی هاش خوب بود. ببینیم مدیر جدیدش چه کار می کنه. این سایت واریزی ها رو از 16 ام فروردین شروع می کنه تو عید واریزی نداشت:(.
سایت popup.ahledl.ir هم سایت خوبی هست آخرین واریزیش واسه من 8 فروردین بود.
سایت popup.smusic.ir هم سایت خوب و مطمئنی هست.
البته یه تاپیک مشابه همین تاپیک تو انجمن هست:
http://forum.persiantools.com/threads/برترین-سایت-های-کسب-درآمد-از-پاپ-آپ.510594/unread

با سلام خدمت دوستان
برادر مدیر قبلی پشتوانه مالی خوبی هم داشت، از 22 اسفند تقریبا تا 16 عید هیچکدام از سفارش های سایت بنده ارسال نشده و 16 ام هر سفارشی هم که ثبت شده معلقه میشه انصرافی یا برگشتی
این یعنی اینکه توی این مدت نزدیک به 8 میلیون ضرر خالص
من روی سخنم با همه هست، من و تیم وطن پاپ هم مثل شما وب مستر هستیم داریم در یک فضای متقابل با هم همکاری میکنیم ولی همانطور که من انتظار دارم شما وضعیت سایت رو درک کنید خودمم مشکل شما را حل میکنم که فقط پولتون رو میخواین ولی زمانی که فقط ضرر داره وارد میشه و هیچ سیستمی کار نمیکرد من از کجا بیارم بدم
چرا هیچکس نمیگه حدود چندروز پیش یک سری از واریزی ها انجام شده ؟ درسته اندک بوده ولی انجام شده حدود 40-50 تراکنش
بعد آخرین پرداخت رو زدید 23 اسفند ! انصاف داشته باشید عید خیلی بدی بود و من همینجا بابت این مشکلات از دوستان عذرخواهی میکنم ولی حق بدید، الان از 12 تا شنبه بانک ها هم حتی بسته است و خیلی موارد مشابه که باعث میشه مشکلات عدیده ای به وجود آید.

لطف بفرمایید http://vatanpop.com رو حذف کنید
چون با وجود تیکت های فراوان و وعده های زیاد پول 2 ماه پیش منو هنوزم پرداخت نکرده
58222422372477666117.jpg

-----
48797703856807427366.jpg

بی خودی این وب مستر های بیچاره رو گول نزنید که اینا پرداختی دارن

تمامی تراکنش های مالی وطن پاپ تا دو شنبه شب انجام خواهد گرفت و یک سری تغییرات هم در روند مدیریتی ایشالا با تدابیری که در پیش گرفته می شود صورت خواهد گرفت
نکته مهم : دوستانی که هم میبینند واریز دیر میشه کد رو بر میدارن کمی منصف باشند کی شده ما پول کاربر رو بخوریم ؟ روز اولی که این وبسایت رو من تحویل گرفتم متعهد شدم طبق روند مدیریت قبلی پاسخگوی کاربران باشم ولی عید بدشانسی برام آورد.
ایشالا این روند تکرار نمیشه و دوباره با قدرت بر گردیم و از دوستان هم همینجا خواهش میکنم اگه کد رو برداشتن دوباره بذارن

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
من به هیچ سیستمی به اندازه اس موزیک اطمینان ندارم ..

چه در شمارش و چه در تسویه حساب ..

آخرین دریافتی : 1393-1-8

البته قبلا که با irpopup هم کار می کردم واقعا تسویه حسابشون منظم و دقیق بود ..

parniaznet

Registered User
لایک‌ها
371

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
من به هیچ سیستمی به اندازه اس موزیک اطمینان ندارم ..

چه در شمارش و چه در تسویه حساب ..

آخرین دریافتی : 1393-1-8

البته قبلا که با irpopup هم کار می کردم واقعا تسویه حسابشون منظم و دقیق بود ..
در پست اول قرار گرفت

comment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
یه ساعته دارم میخندم تموم این سایت هایی که زدن جز اس موزیک و مکس پاپ اپ همشون از خود اقای علیجاااااانی هست =))))))
چطور روت شد این تاپیکو بزنی! سنگ پا قزوین آیا ؟ یا ما وبمسترا گوشامون درازه ؟ :|

چرا سیستم بازشو رو اضافه نکردید ؟!! شما کلا.... :|

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
یه ساعته دارم میخندم تموم این سایت هایی که زدن جز اس موزیک و مکس پاپ اپ همشون از خود اقای علیجاااااانی هست =))))))
چطور روت شد این تاپیکو بزنی! سنگ پا قزوین آیا ؟ یا ما وبمسترا گوشامون درازه ؟ :|

اقای عرفان فتاحی هر چیزی حدی داره من هم میتونم بیام یا ایدی مولتی توی تاپیکت همینطور مثل خودت دری وری بزنم
و چیزایی بگم که حرمت نگه داشتم پس حرمت خودت نگه دار
باز شو میخواستی اضافه کنی که سیستم خودت هست کافی بود پایین تاپیک بزنی اخرین پرداختی این تاریخ تا اضافه بشه

iacpabahman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
چرا کلیک؟ (جایزه ثبت نام 1000 تومان)

پرداخت تا سقف 50 ریال به ازای هر IP

فقط امکان دو پاپ آپ وجود دارد

تفاوت واقعی: شمارش واقعی و بالاترین درآمد برای کاربران

ارزانترین سیستم تبلیغی در کشور

فقط ای پی های ایرانی ،عدم نمایش ای پی های پروکسی

آمار دقیق و حرفه ای از بازدیدها و درآمد همراه با سرعت و امنیت بسیار بالا

تسویه حساب منظم در کمتر از 24 ساعت (حداقل سقف پرداخت 10000 تومان)

پشتیبانی قوی و 24 ساعته (تیکت و مسنجر)

امکان خرید پاپ آپ (سفارش تبلیغات) با بهترین کیفیت, بالاترین بازدهی و ارزانترین قیمت فقط 40 ریال(در صورت خرید ازموجودی 35 ریال)

پرداخت 20 درصد از درآمد زير مجموعه

سرور های پر سرعت در داخل کشور

سایت های کم بازدید ، کم یا بدون محتوا ، چت روم ها و جامعه مجازی تایید نخواهند شد.

جهت تسریع در امر پرداخت درآمدتان حدالامکان شماره کارت بانک تجارت را ثبت کنید.

سامانه تبلیغاتی کلیک در نظر دارد تا محیط و بستری مناسب و حرفه ای برای وبمستران عزیز فراهم کند تا بتوانند از بازدیدکنندگان خود به درآمد برسند.
در این سیستم به ازای هر پاپ آپ که در سایت شما باز شود ،مبلغ 50 ریال تعلق می گیرد و پس از رسیدن به حد نصاب ( 100 هزار ریال ) می توانید درخواست واریز آن را بدهید.

تسویه حساب مرتب و به موقع بدون نیاز به ارسال درخواست ( یکشنبه هر هفته )

این سامانه مجهز به سیستم ضد تقلب بوده و در هر 24 ساعت برای هر آی پی منحصر به فرد ، یک بار پاپ آپ محاسبه خواهد شد.

و ...

comment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
اقای عرفان فتاحی هر چیزی حدی داره من هم میتونم بیام یا ایدی مولتی توی تاپیکت همینطور مثل خودت دری وری بزنم
و چیزایی بگم که حرمت نگه داشتم پس حرمت خودت نگه دار
باز شو میخواستی اضافه کنی که سیستم خودت هست کافی بود پایین تاپیک بزنی اخرین پرداختی این تاریخ تا اضافه بشه
آقا چرا تهمت میزنی ؟!!! نه اقا من اصلا اقا فتاحی رو نمیشناسم !
من فقط یکی از کاربرای خود شما تو همه سیستمات بودم تا وقتی که با سلمی و بازشو اشنا شدم ! که واقعا فوق العاده بودن شما پول کاربرا رو نمیدی و سرشون کلاه میزاری و باز هم میای از سیستمات تعریف میکنی این زورههه :|

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
آقا چرا تهمت میزنی ؟!!! نه اقا من اصلا اقا فتاحی رو نمیشناسم !
من فقط یکی از کاربرای خود شما تو همه سیستمات بودم تا وقتی که با سلمی و بازشو اشنا شدم ! که واقعا فوق العاده بودن شما پول کاربرا رو نمیدی و سرشون کلاه میزاری و باز هم میای از سیستمات تعریف میکنی این زورههه :|
پول کاربرا رو نمیدی ؟ حاجی شما چند وقت با ایشون داری کار میکنی یا می شناسیش ؟
من یک سال و نیم است همکار ایشون است ایشون یک ریال بالا پایین نمیذاره از حق کسی پایمال شه
همینطور نه تهمت الکی بزنیم نه کسی رو زیر سوال ببریم
همینه که نمیخوام ولی لیست تراکنش های مالی که با ایشون بنده داشتم اونقدر هست که.... بی خیال ولی ندانسته کسی رو زیر سوال نبریم

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
پول کاربرا رو نمیدی ؟ حاجی شما چند وقت با ایشون داری کار میکنی یا می شناسیش ؟
من یک سال و نیم است همکار ایشون است ایشون یک ریال بالا پایین نمیذاره از حق کسی پایمال شه
همینطور نه تهمت الکی بزنیم نه کسی رو زیر سوال ببریم
همینه که نمیخوام ولی لیست تراکنش های مالی که با ایشون بنده داشتم اونقدر هست که.... بی خیال ولی ندانسته کسی رو زیر سوال نبریم
این اقا عرفان فتاحی هست و خودش هم میدونه اکانت دومش هست و خیلی های دیگه هم میدونن از دید خودش فقط sellme خوبه و بازشو سیستم های خودش
توی امضاش هم سایت emkala که باز سایت سل می گذاشته
هی میخوام حرمت نگه دارم اما انگار فکر میکنن کسی حرمت بزاره خبریه!!! اما از این به بعد میدونم چطور جواب بدم

jojeordak

Registered User
لایک‌ها
12

حداقل یه چیزی بگید که ما نه ساده های انجمن باورش کنن
شاید کمی دیر و زود بشه حسابشون اما از خوش حساب ها در سایت های پاپ آپ حساب میشن
چند میلیون تسویه از سایت های مختلف ایشون بیارم . هرچند فکر کنم نیازی به این کارا نباشه
تکلیف معلومه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا