پس چرا من بیشتر از یک ماهه که حسابم تسویه نشده؟ نکنه تو تسویه هم گزینشی عمل میشه!
پس چرا من بیشتر از یک ماهه که حسابم تسویه نشده؟ نکنه تو تسویه هم گزینشی عمل میشه!
شما نوشتید سیستم مطمئناینجا سیستم هایی که معرفی میشوند همه قرار داده میشه شما سیستم خوبی میشناسید معرفی کنید و اخرین دریافتی خودتون
پی پاک را اضافه کنم؟منم تو عیدی از پاپ پاپ و اهل دی ال دریافت داشتم
ولی مثه اینکه قید شدن
پی پاک هم واریزی زدم اما مثه اینکه سایت رو جمع کردن و گفتن بعد عید می ریزیم حساب
سایت وطن پاپ تا زمانی که مدیریتش با شما بود واریزی هاش خوب بود. ببینیم مدیر جدیدش چه کار می کنه. این سایت واریزی ها رو از 16 ام فروردین شروع می کنه تو عید واریزی نداشت.
سایت popup.ahledl.ir هم سایت خوبی هست آخرین واریزیش واسه من 8 فروردین بود.
سایت popup.smusic.ir هم سایت خوب و مطمئنی هست.
البته یه تاپیک مشابه همین تاپیک تو انجمن هست:
http://forum.persiantools.com/threads/برترین-سایت-های-کسب-درآمد-از-پاپ-آپ.510594/unread
لطف بفرمایید http://vatanpop.com رو حذف کنید
چون با وجود تیکت های فراوان و وعده های زیاد پول 2 ماه پیش منو هنوزم پرداخت نکرده
![]()
-----
![]()
بی خودی این وب مستر های بیچاره رو گول نزنید که اینا پرداختی دارن
همین که واریز شد خبر میدمپی پاک را اضافه کنم؟
فکر نکنم سیستم مثل ما 105 ریال بده درستههمین که واریز شد خبر میدم
اینم اثبات پرداختی مکس پاپ آپ
http://maxpopup.ir/proof?iframe=true
در پست اول قرار گرفتمن به هیچ سیستمی به اندازه اس موزیک اطمینان ندارم ..
چه در شمارش و چه در تسویه حساب ..
آخرین دریافتی : 1393-1-8
اقای عرفان فتاحی هر چیزی حدی داره من هم میتونم بیام یا ایدی مولتی توی تاپیکت همینطور مثل خودت دری وری بزنمیه ساعته دارم میخندم تموم این سایت هایی که زدن جز اس موزیک و مکس پاپ اپ همشون از خود اقای علیجاااااانی هست =))))))
چطور روت شد این تاپیکو بزنی! سنگ پا قزوین آیا ؟ یا ما وبمسترا گوشامون درازه ؟ :|
چرا سیستم بازشو رو اضافه نکردید ؟!! شما کلا.... :|
آقا چرا تهمت میزنی ؟!!! نه اقا من اصلا اقا فتاحی رو نمیشناسم !اقای عرفان فتاحی هر چیزی حدی داره من هم میتونم بیام یا ایدی مولتی توی تاپیکت همینطور مثل خودت دری وری بزنم
و چیزایی بگم که حرمت نگه داشتم پس حرمت خودت نگه دار
باز شو میخواستی اضافه کنی که سیستم خودت هست کافی بود پایین تاپیک بزنی اخرین پرداختی این تاریخ تا اضافه بشه
پول کاربرا رو نمیدی ؟ حاجی شما چند وقت با ایشون داری کار میکنی یا می شناسیش ؟آقا چرا تهمت میزنی ؟!!! نه اقا من اصلا اقا فتاحی رو نمیشناسم !
من فقط یکی از کاربرای خود شما تو همه سیستمات بودم تا وقتی که با سلمی و بازشو اشنا شدم ! که واقعا فوق العاده بودن شما پول کاربرا رو نمیدی و سرشون کلاه میزاری و باز هم میای از سیستمات تعریف میکنی این زورههه :|
این اقا عرفان فتاحی هست و خودش هم میدونه اکانت دومش هست و خیلی های دیگه هم میدونن از دید خودش فقط sellme خوبه و بازشو سیستم های خودشپول کاربرا رو نمیدی ؟ حاجی شما چند وقت با ایشون داری کار میکنی یا می شناسیش ؟
من یک سال و نیم است همکار ایشون است ایشون یک ریال بالا پایین نمیذاره از حق کسی پایمال شه
همینطور نه تهمت الکی بزنیم نه کسی رو زیر سوال ببریم
همینه که نمیخوام ولی لیست تراکنش های مالی که با ایشون بنده داشتم اونقدر هست که.... بی خیال ولی ندانسته کسی رو زیر سوال نبریم
حداقل یه چیزی بگید که ما نه ساده های انجمن باورش کننیه ساعته دارم میخندم تموم این سایت هایی که زدن جز اس موزیک و مکس پاپ اپ همشون از خود اقای علیجاااااانی هست =))))))
چطور روت شد این تاپیکو بزنی! سنگ پا قزوین آیا ؟ یا ما وبمسترا گوشامون درازه ؟ :|
چرا سیستم بازشو رو اضافه نکردید ؟!! شما کلا.... :|