irandl.org
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 6
- لایکها
- 0
اولش خوب بود پرداخت میکردن ولی تا یکم موجودیم رفت بالا صدتا بهونه آوردن که پول رو بخورن . نوش جونتون 
والا فعلا که واریزیشون عالیه ، هر شب انجام میدن و کارمزد انتقال رو هم خودشون پرداخت میکنناولش خوب بود پرداخت میکردن ولی تا یکم موجودیم رفت بالا صدتا بهونه آوردن که پول رو بخورن . نوش جونتون![]()
ممنون بابت پرداختی هر شب، فقط یه سوال این کاربران VIP +2 که روزانه +۱۰K آیپی دارن فک کنم گفته بودین هنگام واریز ۱۰-۳۰ درصد علاوه بر درآمد پرداخت میکنید اینو من بد متوجه شدم یا شرایط دیگه ای هم داره که برای من انجام نشده؟با سلام و عرض ادب
واریزی کاربران امروز دوشنبه مورخ 1396/9/20 به صورت کامل انجام شد .
ادرس سایت : www.wideads.com
با ارزوی سلامتی
در اما در مورد این دوست عزیزمون که اومدن گفتن واریزی ندارن باید عرض کنم ایشون احتمالا که نه به طور صد درصد دو تا حالت دارن
1- یا از کسانی بودن که آی پی فیک میدادن و موجودیشون بلاک شده
2- یا رقیب هستند
غیر از این دو مورد نمیتونه باشه البته شکر خدا دیگه نگرانی بابت این موضوع نداریم چون دوستانی که با ما کار میکنند کاملا به صداقت ما پی برده اند و ما هم سعی میکنیم قدر این اعتمادشون رو بدونیم .و اینکه خرسندیم که حتی یک هزار تومانی نه توی سیستم به کسی بدهکار هستیم و نه پرداختی کسی رو بدون دلیل و علت فراوان بلاک کردیم . موفق و پیروز باشید
سلام جناب ارجمند عزیزممنون بابت پرداختی هر شب، فقط یه سوال این کاربران VIP +2 که روزانه +۱۰K آیپی دارن فک کنم گفته بودین هنگام واریز ۱۰-۳۰ درصد علاوه بر درآمد پرداخت میکنید اینو من بد متوجه شدم یا شرایط دیگه ای هم داره که برای من انجام نشده؟
با سلام و عرض ادبپاپ آپ ها پشت صفحه باز می شوند؟